+420 774 944 828Po-Čt 10.00-17.30, Pá 10.00-16.00

CZ SK

Info o nákupu Recenze Servis Kontakty

Menu

Outdoor Houpací sítě a sedačky Houpací sítě

Houpací síť La Siesta Caribeňa

Houpací síť La Siesta Caribeňa

Záruka 24 m.

Katalogové číslo: 2213|Značka: La Siesta

Houpací síť La Siesta Caribeňa. Velice oblíbený model v příjemné modro-přírodní a fialovo-přírodní barvě za výbornou cenu. Špičkové sítě z Brazílie a Kolumbie značky La Siesta jsou zárukou vysoké kvality, pohodlí a příjemného designu.

Zvolte variantu:

Č. Budějovice
e-shop
1 990 Kč s DPH

10+ zákazníků již u nás toto zboží zakoupilo

  • Popis
  • Poradna0
  • Podobné

Houpací síť La Siesta Caribeňa:

Houpací síť La Siesta Caribeňa. Velice oblíbený model v příjemné modro-přírodní a fialovo-přírodní barvě za výbornou cenu. Špičkové sítě z Brazílie a Kolumbie značky La Siesta jsou zárukou vysoké kvality, pohodlí a příjemného designu. Kvalitní sítě a sedačky pro ty, kteří se chystají vyzkoušet pohodlí tohoto léty prověřeného bytového doplňku poprvé. Výhodné ceny a svěží barevné tóny nadchnou každého.

Čistá bavlna je příjemná na dotek, pohodlná, pevná a trvanlivá. Na jejích dlouhých vláknech barvy obzvláště září. Obruba odolná proti roztržení.

Oba okraje houpačky jsou protkány zvlášť hustou sítí vláken, což dává houpačce robustnost a velkou stabilitu.Množství šňůr na zavěšení.

Pohodlí zvyšuje i velké množství zavěšovacích šňůr, které propojují houpačkové lehátko s úchyty pro zavěšení a umožňují rovnoměrně rozložit váhu těla, takže se dostaví báječný pocit, jako byste se vznášeli.

Technická kontrola TÜV

Produkty označené TÜV Rheinland jsou přezkoušené a certifikované touto kontrolní institucí, takže splňují vysoké nároky na bezpečnost.

Nosnost: 120kg
Hmotnost: 1,3kg
Materiál: 100 % bavlna
Poznámka: Možnost prát v pračce na šetrný program
Rozměr: 200x140cm
Délka: 300cm

Užitečné info:
Jak správně zavěsit houpací síť
Video pro Houpací síť La Siesta Caribeňa:

Vložit dotaz

Poradna

Dotaz do poradny

Jménopovinné
E-mailpovinné
Komentářpovinné pole