+420 774 944 828Po-Čt 10.00-17.30, Pá 10.00-16.00

CZ SK

Info o nákupu Recenze Servis Kontakty

Menu

Elektrokolo krosové Apache Matto Tour MX-I béžová

Elektrokolo krosové Apache Matto Tour MX-I béžová

Doprava zdarma
Záruka 24 m.

Katalogové číslo: 12232|Značka: Apache

Pohodový jednodenní výlet po cyklostezce kolem řeky, vícedenní putování za poznáním, oddechem a zážitky a pak také vše mezi tím. Tak přesně k tomu jsme stvořili elektrokolo Apache Matto Tour MX-I.

vyprodáno

Č. Budějovice
e-shop

Toto zboží bylo 04.04.23 definitivně vyřazeno z prodeje.
Ale nezoufejte, určitě pro vás najdeme jiný produkt.
Zkuste nejdříve použít horní vyhledávání, nebo nás kontaktujte. Rádi vám poradíme.

5+ zákazníků již u nás toto zboží zakoupilo

  • Popis
  • Poradna0

Elektrokolo krosové Apache Matto Tour MX-I béžová:

Pohodový jednodenní výlet po cyklostezce kolem řeky, vícedenní putování za poznáním, oddechem a zážitky a pak také vše mezi tím. Tak přesně k tomu jsme stvořili elektrokolo Apache Matto Tour MX-I. Co tento model kvůli svým doplňkům mírně ztrácí oproti svému ostřejšímu bráškovi Matto MX-I na sportovním ladění, to získává na pohodlí a praktičnosti. Se stejně lehkým hliníkovým rámem se sportovně střiženou geometrií, kvalitními komponenty, výkonným středovým elektromotorem Bafang Max Drive a dojezdem až 160 km a navíc bohatými doplňky bude jakýkoliv cyklovýlet či jízda za zábavou či do práce ryzím potěšením.
 
Klíčové vlastnosti:
extrémně silný středový elektromotor Bafang MaxDrive s nominálním výkonem 250 W a maximálním točivým momentem až 80 Nm
barevný TFT displej s USB konektorem pro dobíjení mobilních zařízení
lithium-iontová rámová baterie značky LG s celkovou kapacitou 16 Ah (576 Wh)
kompletně přepracovaný hliníkový rám s originálními profily hlavních trubek a hydroformovanou spodní rámovou trubkou s plně integrovanou baterií
odpružená vidlice SR Suntour NEX-HLO se zdvihem 63 mm a zamykáním na korunce
kvalitní komponenty značky Shimano včetně hydraulických kotoučových brzd


Elektromotor
Tepajícím srdcem tohoto modelu je extrémně silný středový elektromotor Bafang MaxDrive s nominálním výkonem 250 W a maximálním točivým momentem až 80 Nm. Motor má dostatek výkonu, který pocítíte nejen při strmém stoupání, ale i při aktivnějším stylu jízdy.

Baterie
Ve spodní rámové trubce se nachází moderní plně integrovaná baterie LG Li-Ion s kapacitou 16 Ah (576 Wh), která umožňuje dojezd až 160 km na jedno nabití. Samozřejmostí je přítomnost chytrého systému řízení, který baterii chrání před přehřátím, zkratem či přebitím. Celková dojezdová vzdálenost závisí kromě kapacity baterie také na profilu trati, hmotnosti jezdce a jeho jízdním stylu. Plně integrovaná baterie dodává kolu krásný a čistý design.

Ovládací displej
Veškeré informace o jízdě jsou zobrazeny na multifunkčním TFT Colour displeji umístěném přímo na řídítkách. Kromě zvoleného jízdního režimu jsou na displeji vyobrazeny také údaje o času, rychlosti, ujeté vzdálenosti a stavu baterie. K obsluze displeje i celého elektrického systému slouží tlačítkový ovladač uchycený u levého gripu. Novinkou je přítomnost USB konektoru pro dobíjení mobilních zařízení.

Vložit dotaz

Poradna

Dotaz do poradny

Produkt již není aktivní, komentáře nelze vkládat.