+420 774 944 828Po-Čt 10.00-17.30, Pá 10.00-16.00

CZ SK

Info o nákupu Recenze Servis Kontakty

Menu

Outdoor Stany Stany Outdoor

Stan Coleman Darwin 2+

Stan Coleman Darwin 2+

Katalogové číslo: 8606|Značka: Coleman

Stan Coleman Darwin 2+. Samonosný turistický stan se dvěmi zkříženými pruty, tvořícími ložnici a třetí předsunutá tyč vytváří prostornou předsíňku s integrovanou podlážkou. Zatemnitelná průhledná okna v předsíňce dodávají dostatek světla uvnitř.

do 3-5 dnů - do 6.5. u vás

Č. Budějovice
e-shop
2 999 Kč s DPH

40+ zákazníků již u nás toto zboží zakoupilo

  • Popis
  • Poradna0
  • Podobné

Stan Coleman Darwin 2+:

Stan Coleman Darwin 2+. Samonosný turistický stan se dvěmi zkříženými pruty, tvořícími ložnici a třetí předsunutá tyč vytváří prostornou předsíňku s integrovanou podlážkou. Zatemnitelná průhledná okna v předsíňce dodávají dostatek světla uvnitř. Stan Coleman Darwin 2+ je samonosný dvouplášťový stan s vnitřní konstrukcí v ložnici a vnější konstrukcí na předsíni. Konstrukce je vytvořená třemi sklolaminátovými pruty o průmětu 7,9mm. Materiál vnitřního stanu (ložnice) je z jemného síťovaného polyesteru, který vyniká vysokou prodyšností. Podlážka jak v ložnici, tak v předsíni je vyrobena z pevného 100% nepromokavého polyethylenu. Vnější stan nebo-li tropiko je pak lehký polyester s polyuretanovým zátěrem o výši vodního sloupce 3000mm. Disponuje zároveň nehořlavou úpravou a UV ochranou.  
Díky dvěma ventilačním otvorům v kopuli ložnice a dvěma ventilačním otvorům v předsíňce je ve stanu neustále čerstvý vzduch.

Stan Coleman Darwin 2+ je ideální volbou pro většinu outdoorových nadšenců. Hodí se především na krátkodobé kempování, nenáročnou turistiku a třeba i oblíbené sjíždění řek.

Specifikace :

Vnější stan: polyester Taffeta 68D, PU zátěr 3000 mm, podlepené švy, PVC okna
Vnitřní stan: prodyšný polyester a neprůhledná síťovina
Podlážka: polyethylen
Konstrukce: sklolaminátová
Rozměry sbaleného stanu: 57 x 16 x 15 cm
Hmotnost: 4,2 kg

Vložit dotaz

Poradna

Dotaz do poradny

Jménopovinné
E-mailpovinné
Komentářpovinné pole