+420 774 944 828Po-Čt 10.00-17.30, Pá 10.00-16.00

CZ SK

Info o nákupu Recenze Servis Kontakty

Menu

Outdoor Spacáky Spací pytle Outdoor

Spacák Husky Outdoor Monti -11°C zelená

Spacák Husky Outdoor Monti -11°C zelená

Záruka 24 m.

Katalogové číslo: 10733|Značka: Husky

Monti -11°C je opravdu prostorný a pohodlný model pro velké spáče. Právě těm totiž nabízí příjemnou možnost zvětšení šířky vnitřního prostoru až o 20 cm. Toho bylo docíleno prostřednictvím postranního zipu, který je velkým přínosem tohoto spacího pytle.

vyprodáno

Č. Budějovice
e-shop

Toto zboží bylo 08.10.21 definitivně vyřazeno z prodeje.
Ale nezoufejte, určitě pro vás najdeme jiný produkt.
Zkuste nejdříve použít horní vyhledávání, nebo nás kontaktujte. Rádi vám poradíme.

5+ zákazníků již u nás toto zboží zakoupilo

  • Popis
  • Poradna0
  • Podobné

Spacák Husky Outdoor Monti -11°C zelená:

Monti -11°C je opravdu prostorný a pohodlný model pro velké spáče. Právě těm totiž nabízí příjemnou možnost zvětšení šířky vnitřního prostoru až o 20 cm. Toho bylo docíleno prostřednictvím postranního zipu, který je velkým přínosem tohoto spacího pytle.  Na jeho výrobu byly použity kvalitní materiály, které jsou zárukou dostatečného teplotního komfortu v jarním, letním a podzimním období. Součástí je samozřejmě systém pravého a levého zipu, podélné zapínání, stahování kolem hlavy a ramen, ale i další nezbytnosti jako například zateplovací límec, velká kapsa v kapuci, vnější kapsička na drobnosti či kompresní obal. Monti -11°C je opravdu prostorný a pohodlný model pro velké spáče. Právě těm totiž nabízí příjemnou možnost zvětšení šířky vnitřního prostoru až o 20 cm. Toho bylo docíleno prostřednictvím postranního zipu, který je velkým přínosem tohoto spacího pytle. Na jeho výrobu byly použity kvalitní materiály, které jsou zárukou dostatečného teplotního komfortu v jarním, letním a podzimním období.
Součástí je samozřejmě systém pravého a levého zipu, podélné zapínání, stahování kolem hlavy a ramen, ale i další nezbytnosti jako například zateplovací límec, velká kapsa v kapuci, vnější kapsička na drobnosti či kompresní obal.

Vložit dotaz

Poradna

Dotaz do poradny

Produkt již není aktivní, komentáře nelze vkládat.