+420 774 944 828Po-Pá 10.00-17.00

CZ SK

Info o nákupu Recenze Kontakty

Menu

Recenze

Recenze našich zákazníků - strana 3

Děkujeme za vaše hodnocení a zpětnou vazbu, které si velmi vážíme. I nadále se budeme snažit naše služby vylepšovat.

Váš Manvel

Hodnocení zákazníků

avatar zákazník

neuvedeno

100%

05.08.2021

Super rychlý obchod Dobra kvalita zbozi Komunikace

neuvedeno

avatar zákazník

neuvedeno

100%

03.08.2021

Super jednání a rychlé dodání za dobré ceny

neuvedeno

neuvedeno

avatar zákazník

neuvedeno

100%

03.08.2021

Rychlost odeslání Dobrá komunikace

neuvedeno

avatar zákazník

neuvedeno

60%

26.07.2021

"Teleskopická vesla Sevylor AV 150 ALU OAR" = U vesel si v názvu opravte - nejsou teleskopická. Což je škoda - popis opravdu mate. Vesla lze rozložit na NETELESKOPICKOU tyč a list. Mechanismus nasazování listu je tlakově-utahovací. Tyč v žádném případě není teleskopická - je to jeden kus!

neuvedeno

neuvedeno

avatar zákazník

neuvedeno

100%

23.07.2021

Rychlost jakou jsem nečekal, ochota, vstřícnost, slušné jednání se zákazníkem . . . není co vyčíst - nemá to chybu - prostě super !!

neuvedeno

avatar zákazník

neuvedeno

100%

18.07.2021

S obchodem mám jen pozitivní zkušenosti, jak s nákupem,tak i s řešením vrácení zboží.

Solidní ceny,rychlá dodávka

neuvedeno

avatar zákazník

neuvedeno

100%

15.07.2021

Nebyl jsem upozorněn na povinné 4 garanční prohlídky Takže mi asi propadne záruka. Je to v souladu se zákonem ?

Bleskurychlé dodání hned druhý den. Bál jsem se že v pátek odpoledne už nebudu doma ale kurýr přijel v 11 dopoledne. Zboží odpovídá popisu

neuvedeno

avatar zákazník

neuvedeno

100%

08.07.2021

Zboží jsem objednal, druhy den bylo doma. Perfektní služba.

neuvedeno

neuvedeno

avatar zákazník

neuvedeno

100%

07.07.2021

Velmi rychle dodání. Široký sortiment.

neuvedeno

avatar zákazník

neuvedeno

100%

07.07.2021

Rychlé doručení

žádná