+420 774 944 828Po-Čt 10.00-17.30, Pá 10.00-16.00

CZ SK

Info o nákupu Recenze Servis Kontakty

Menu

Krosové Elektrokolo Apache Matto Tour E4 metal blue

Krosové Elektrokolo Apache Matto Tour E4 metal blue

Doprava zdarma
Záruka 24 m.

Katalogové číslo: 13083|Značka: Apache

Ideálním společníkem pro aktivně založené cyklisty je elektrokolo Matto Tour E4 s integrovaným vedením bowdenů a hadic. Vyvážené elektrokolo, s kterým se vám otevírají nové možnosti a vám už nic nebrání v tom, aby jste vyrazili na výlet.

vyprodáno

Č. Budějovice
e-shop

Toto zboží bylo 04.04.23 definitivně vyřazeno z prodeje.
Ale nezoufejte, určitě pro vás najdeme jiný produkt.
Zkuste nejdříve použít horní vyhledávání, nebo nás kontaktujte. Rádi vám poradíme.

  • Popis
  • Poradna0

Krosové Elektrokolo Apache Matto Tour E4 metal blue:

Ideálním společníkem pro aktivně založené cyklisty je elektrokolo Matto Tour E4 s integrovaným vedením bowdenů a hadic. Vyvážené elektrokolo, s kterým se vám otevírají nové možnosti a vám už nic nebrání v tom, aby jste vyrazili na výlet.
Model Matto je postaven na lehkém rámu vybaveném tichým nábojovým motorem a baterií, která na jedno nabití nabídne dostatek energie například na výlet z Prahy k Máchovu jezeru. Při každé své jízdě se můžete spolehnout na odpruženou vidlici SR Suntour i na hydraulické brzdy nebo řazení Shimano. Samozřejmostí je výbava jako hliníkový nosič, stojánek či blatníky. Teď už vám nic nebrání a můžete vyrazit na svoji naplánovanou trasu.
Každý váš výlet budete mít pod kontrolou. Přehled o vaší jízdě si udržíte díky LCD displeji s USB konektorem pro dobíjení mobilních telefonů. Zvolit si zde můžete stupeň dopomoci, kontrolovat čas, ujetou vzdálenost nebo stav vaší baterie. S modelem Matto vás jednoduše nic nezaskočí.

Klíčové vlastnosti:
tichý nábojový motor Apache Power Silent Plus 250 W
baterie Li-Ion s kapacitou 13 Ah (468 Wh)
přehledný kontrastní displej Codac s vestavěným nabíjecím USB konektorem
3x9 rychlostí Shimano Altus
hydraulické brzdy Shimano
odpružená vidlice SR Suntour NEX HLO 63 mm (se zamykáním na korunce)
zadní nosič, stojánek, blatníky
velká 28” kola
dojezd až 100 Km

Elektromotor
Vaši jízdu vám zpříjemní tichá pohonná jednotka Apache Power Silent Plus s elektromotorem Silent Plus, který je zapletený ve středu zadního kola. Nominální výkon motoru je 250 W s maximálním točivým momentem až 45 Nm. Systém je vybaven takzvanou sinusovou technologií řízení, která se vyznačuje velmi tichým chodem a efektivnějším využitím energie. Vaše elektrokolo tak získává vyšší dojezd na jedno nabití a rozšiřuje vaše možnosti.

Baterie
Na spodní rámové trubce najdete moderní Li-lon baterii s kapacitou 13 Ah (468) Wh, která nabídne dojezdový okruh až 100 km na jedno nabití. Celkovou dojezdovou vzdálenost ovlivňuje kromě kapacity baterie také profil tratě, hmotnost jezdce a jeho jízdní styl. Samozřejmostí je přítomnost chytrého systému řízení, který baterii chrání před přehřátím, zkratem či přebitím.

Ovládací displej
Vaše elektrokolo budete snadno ovládat pomocí kontrastního LCD displeje Apache Power Codac s integrovaným ovládáním a mnoha užitečnými funkcemi. Displej je velice přehledný a umístěn na levé straně řídítek. Najdete zde i vestavěný nabíjecí USB konektor pro váš telefon. Jednoduché ovládání pomocí tlačítek vám umožní volit si stupeň dopomoci i přepínat mezi jednotlivými funkcemi cyklocomputeru. Kromě zvoleného jízdního režimu jsou na displeji vyobrazeny údaje o času, rychlosti, ujeté vzdálenosti, dojezdu a stavu baterie. Neustále tak budete mít kompletní přehled o vaší jízdě.

Vložit dotaz

Poradna

Dotaz do poradny

Produkt již není aktivní, komentáře nelze vkládat.