+420 774 944 828Po-Čt 10.00-17.30, Pá 10.00-16.00

CZ SK

Info o nákupu Recenze Servis Kontakty

Menu

Koloběžky Koloběžky klasické Koloběžky pro Mushing

Kostka Tour Max Fold Dog (G5) Mystic Grey

NÁŠ TIP! Při osobním odběru či zakoupení v naší prodejně je koloběžka kompletně smontována a seřízená pro jízdu.

Kostka Tour Max Fold Dog (G5) Mystic Grey

Doprava zdarma
Záruka 24 m.

Katalogové číslo: 12462|Značka: Kostka

Koloběžka pro psa a jeho páníčka. S koloběžkou KOSTKA TOUR MAX FOLD DOG si vy i váš čtyřnohý parťák užijete přemíru skvělé zábavy. V pohybu, v přírodě, ve svém živlu.

vyprodáno

Č. Budějovice
e-shop

Toto zboží bylo 26.01.21 definitivně vyřazeno z prodeje.
Ale nezoufejte, určitě pro vás najdeme jiný produkt.
Zkuste nejdříve použít horní vyhledávání, nebo nás kontaktujte. Rádi vám poradíme.

5+ zákazníků již u nás toto zboží zakoupilo

  • Popis
  • Poradna0
  • Podobné

Kostka Tour Max Fold Dog (G5) Mystic Grey:

Koloběžka pro psa a jeho páníčka. S koloběžkou KOSTKA TOUR MAX FOLD DOG si vy i váš čtyřnohý parťák užijete přemíru skvělé zábavy. V pohybu, v přírodě, ve svém živlu.
Je dodávána včetně vodítka a amortizéru, takže stačí hafana zapřáhnout a můžete vyrazit za zážitky. Uvidíte, že jakmile do toho vy váš čtyřnohý přítel s chutí šlápnete, už nebude chtít venčit jinak.
A nejlepší na tom všem je, že se nemusíte omezovat jen na přilehlé okolí. Koloběžku KOSTKA TOUR MAX FOLD DOG totiž můžete během pár chvil složit, naložit do auta a vyrazit i za vzdálenějšími cíli.
Jelikož má tato skládací koloběžka velká kola, která jsou obuta do terénních plášťů, dokonale se s ní vyřádíte především na polních a lesních cestách. Pro lepší průjezd terénem disponuje vymezovacím kroužkem, který zvyšuje světlou výšku nášlapu. Čas od času přesto k nějaké té kolizní situaci dojde, proto jsme spodní část rámu vybavili speciálními sváry, které koloběžku chrání proti oděru, a navíc zvyšují její celkovou tuhost. Souhrn těchto prvků dělá z modelu TOUR MAX FOLD DOG perfektní skládací koloběžku do terénu pro dospělé.
Díky zúžené koncepci rámu a vidlic do toho budete moct bezpečně pořádně šlápnout. A aby byl každý váš odraz vždy dokonale efektivní, jsou kola koloběžky (26/20) osazena náboji Kostka HK 6524 RS, vyvinutými přímo pro účely koloběhu. Až to rozjedete natolik, že budete chtít trochu ubrat plyn, nebo se vám splaší pes, můžete se obrátit na spolehlivé brzdy Shimano 4000, které vás zastaví na fleku.
Koloběžka TOUR MAX FOLD DOG je zkrátka parádní stroj pro venčení psa, který s sebou přináší přidanou hodnotu v podobě možnosti jej snadno a rychle složit. Zažijete s ním chvíle plné adrenalinu a radosti z pohybu, které se vám navěky vryjí do paměti.

Barva: Mystic Grey
Děti: 1
Šířka řidítek: 620 mm
Dospělí: 6
Venčení: 6
Výška: 960 mm
Délka: 1720 mm
Silnice: 1
Terén: 6
Město: 1
Hmotnost: 10,8 Kg
Světlost nášlapu vpředu: 75 mm
Světlost nášlapu vzadu: 60 mm
Výška nášlapu vpředu: 101 mm
Výška nášlapu vzadu: 91 mm
Délka nášlapu: 420 mm
Velikost předního kola: 26"
Velikost zadního kola: 20"
Rozvor kol: 1150 mm
Nosnost rámu: 150 kg

Vložit dotaz

Poradna

Dotaz do poradny

Produkt již není aktivní, komentáře nelze vkládat.