+420 774 944 828Po-Čt 10.00-17.30, Pá 10.00-16.00

CZ SK

Info o nákupu Recenze Servis Kontakty

Menu

Nutrend Turbosnack 25 ml

Nutrend Turbosnack 25 ml

výhodněji o 9%
Záruka 24 m.

Katalogové číslo: 10485|Značka: Nutrend

TURBOSNACK je jedinečná forma velmi rychlé energie pro finální fázi vytrvalostních a rychlostně vytrvalostních výkonů.

vyprodáno

Č. Budějovice
e-shop

Toto zboží bylo 06.08.20 definitivně vyřazeno z prodeje.
Ale nezoufejte, určitě pro vás najdeme jiný produkt.
Zkuste nejdříve použít horní vyhledávání, nebo nás kontaktujte. Rádi vám poradíme.

  • Popis
  • Poradna0

Nutrend Turbosnack 25 ml:

TURBOSNACK je jedinečná forma velmi rychlé energie pro finální fázi vytrvalostních a rychlostně vytrvalostních výkonů. Obsahuje synergicky působící funkční látky L-karnosin, který napomáhá zlepšení vytrvalostního výkonu a síly, L-alanin, taurin a kofein podporující bdělost a napomáhající zvýšení pozornosti.

Velmi rychlá forma energie v tekuté podobě.
TURBOSNACK je speciálně navržen pro finální fázi vytrvalostního a rychlostně vytrvalostního výkonu.
tekutá forma výrobku se rychleji vstřebává
velká nálož jednoduchých rychlých cukrůSměs rychle vstřebatelných sacharidů dodá vyčerpanému organismu dávku energie, která vám pomůže efektivně zvládnout finální fázi vašeho výkonu.
 
TURBOSNACK je určen pro:
okamžité dodání rychlé energie v závěrečné fázi výkonu, maximální podporu koncentrace v rozhodující fázi výkonu (poslední rychlé kilometry, závěrečné intenzivní stoupání apod.).
Doporučené dávkování produktu TURBOSNACK:
1 sáček v závěrečné fázi výkonu (cca závěrečných 20 minut, posledních 5 kilometrů). Pro lepší vstřebávání doporučujeme zapít sportovním nápojem. Nepřekračujte doporučené dávkování!

Použití produktu TURBOSNACK: podávejte vylitím obsahu do úst. Pro zajištění rychlého vstřebání výrobku a nástupu jeho účinku doporučujeme zapít sportovním iontovým nápojem. Po otevření obsah sáčku spotřebujte do 24 hodin.

Upozornění: Doplněk stravy, s cukry a sladidly. Obsahuje kofein (25 mg/25 ml) – není vhodný pro děti a těhotné nebo kojící ženy 
Nenahrazuje pestrou stravu. Ukládejte mimo dosah dětí! Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C mimo dosah přímého slunečního záření. Chraňte před mrazem. Výrobce neručí za případné škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním.

TURBOSNACK složení:
voda, glukóza, isomaltulóza - PalatinoseTM (je zdrojem glukózy a fruktózy), aromatická emulze (karamelový cukr, glukózo-fruktózový sirup, barvivo E150d, aroma, sůl), taurin, L-alanin, regulátory kyselosti kyselina citronová a kyselina jablečná, L-karnosin, konzervant sorban draselný, kofein, konzervant benzoan sodný, sladidla acesulfam K a sukralóza.

Vložit dotaz

Poradna

Dotaz do poradny

Produkt již není aktivní, komentáře nelze vkládat.