+420 774 944 828Po-Čt 10.00-17.30, Pá 10.00-16.00

CZ SK

Info o nákupu Recenze Servis Kontakty

Menu

Cyklistika Doplňky pro kola Computery

Computer Sigma BC 8.0 WL ATS

Computer Sigma BC 8.0 WL ATS

výhodněji o 19%
Záruka 24 m.

Katalogové číslo: 14448|Značka: Sigma

Tento 8-mi funčkní cyklocomputer je skvělým společníkem pro každou jízdu na kole či koloběžce. S jeho pomocí můžete sledovat svůj výkon a zlepšovat své jízdní schopnosti. 

skladem 2 ks - 30.4. u vás

Č. Budějovice
e-shop
729 Kč s DPH
  • Popis
  • Poradna0

Computer Sigma BC 8.0 WL ATS:

Tento 8-mi funčkní cyklocomputer je skvělým společníkem pro každou jízdu na kole či koloběžce. S jeho pomocí můžete sledovat svůj výkon a zlepšovat své jízdní schopnosti.  Bezdrátový přenos dat eliminuje potřebu kabelů a velké tlačítko usnadňuje ovládání i během jízdy.
Cyklocomputer BC 8.0 WL vypadá díky svému jednoduchému a štíhlému designu dobře na každém kole. Displej o rozměrech 31 x 39 mm má tu správnou velikost, abys měl(a) dokonalý přehled o svých datech. Tento cyklocomputer přitahuje pozornost, ať už je na trekovém, městském nebo dětském kole.

RYCHLÁ MONTÁŽ I SEJMUTÍ
Pomocí dodávaných kabelových pásků lze držák i snímač rychlosti snadno namontovat na kolo. Cyklocomputer BC 8.0 WL lze snadno sejmout a vložit do kapsy, když své kolo zaparkuješ před školou nebo pracovištěm.

FUNKCE PŘIPOMENUTÍ KONTROLY JÍZDNÍHO KOLA
Jízdní kolo potřebuje pravidelnou údržbu, protože odhalí závady na brzdách, řetězu a pneumatikách. Díky servisnímu intervalu vám BC 8.0 WL připomene, abyste nechali kolo zkontrolovat po 750 kilometrech. Servisní interval je proto užitečnou funkcí pro vaši bezpečnost a zobrazí se celkem pětkrát po zapnutí přístroje.

PŘEDNASTAVENÉ ROZMĚRY PLÁŠŤŮ
Díky předdefinovaným rozměrům plášťů, ze kterých si můžeš vybrat, je nastavení BC 8.0 WL snadné – od malých dětských kol až po 29″ kola. Obvod pláště lze však zadat také manuálně na milimetr přesně.

HOVOŘÍ SEDMI JAZYKY
Bezdrátový BC 8.0 WL je malý polyglot: angličtina, němčina, francouzština, italština, španělština, holandština nebo polština – na fulltextovém displeji můžeš vybírat ze sedmi jazyků.

POUŽITELNÝ I ZA NEPŘÍZNIVÉHO POČASÍ
Přeháňka na cestě do práce nebo do školy tvůj cyklocomputer BC 8.0 WL nezastaví. Cyklopočítač je vodotěsný a odolává nepřízni počasí.

BEZPORUCHOVÝ PŘENOS DAT
Nelíbí se ti rušivé kabely na kole? Díky kódovanému bezdrátovému rádiovému přenosu (WL) vyvinutému společností SIGMA již nejsou zapotřebí žádné kabely. Snímač rychlosti připevněný na vidlici přenáší po každém otočení kola signál do přijímače v cyklocomputeru.

Technické parametry:
Velikost: 55 mm x 40 mm x 14 mm
Velikost displeje: 31 mm x 39 mm
Displej: šedá škála
Napájení: Baterie (CR2032)
Životnost baterie: 1,5 roku
Vodotěsný: ano, IPX812

Funkce:
Rychlost
Čas
Doba jízdy
Celkové/denní kilometry
Celková doba jízdy
Průměrná rychlost
Provnání průměrné rychlosti

Obsah balení:
1 x Sigma BC 8.0 WL cyklocomputer
1 x Sigma ATS senzor rychlosti
1 x Sigma univerzální držák
1 x magnet na drát
2 x gumové kroužky1

Vložit dotaz

Poradna

Dotaz do poradny

Jménopovinné
E-mailpovinné
Komentářpovinné pole