+420 774 944 828Po-Čt 10.00-17.30, Pá 10.00-16.00

CZ SK

Info o nákupu Recenze Servis Kontakty

Menu

Cyklistika Doplňky pro kola Computery

Computer SIGMA BC 10.0 WL ATS

Computer SIGMA BC 10.0 WL ATS

výhodněji o 20%
Záruka 24 m.

Katalogové číslo: 13976|Značka: Sigma

Jakou rychlostí jezdíš? Zvládneš dnes to malé stoupání na obvyklé trase o 1 km/h rychleji? Cyklocomputer BC 10.0 WL zobrazuje kromě aktuální a průměrné rychlosti také maximální rychlost a motivuje cyklisty k rychlejšímu šlapání.

do 6-8 dnů

Č. Budějovice
e-shop
799 Kč s DPH

5+ zákazníků již u nás toto zboží zakoupilo

  • Popis
  • Poradna0

Computer SIGMA BC 10.0 WL ATS:

Jakou rychlostí jezdíš? Zvládneš dnes to malé stoupání na obvyklé trase o 1 km/h rychleji? Cyklocomputer BC 10.0 WL zobrazuje kromě aktuální a průměrné rychlosti také maximální rychlost a motivuje cyklisty k rychlejšímu šlapání. Ať už dojíždíš pravidelně do práce, vyrážíš o víkendu do přírody nebo chceš pořádně šlápnout na plyn se svým silničním kolem, tento univerzálně nadaný parťák sleduje všechna důležitá data.

OPTIMALIZOVANÁ SPOTŘEBA ENERGIE
Knoflíková baterie (CR 2032) vydrží napájet tvůj BC 10.0 WL po dobu více než dvou let na všech vyjížďkách – dobíjení není nutné. Neustále také spolehlivě zaznamenává ujetou vzdálenost, a tak víš, kolik kilometrů za den jsi se svou rodinou ujel(a). Při výměně baterie jsou souhrnné hodnoty a nastavení chráněné.

PARTNER DO KAŽDÉHO POČASÍ
Nezáleží na tom, zda jenom mrholí nebo tě zastihne prudký liják: cyklocomputer BC 10.0 WL je vodotěsný a vždy připravený k použití!
computer-sigma-bc-10-0-wl-ats

PŘEDNASTAVENÉ ROZMĚRY PLÁŠŤŮ
Díky předdefinovaným rozměrům plášťů, ze kterých si můžeš vybrat, je nastavení BC 10.0 WL snadné – od malých dětských kol až po 29″ kola. Obvod pláště lze však zadat také manuálně na milimetr přesně.

ZÁZNAM VÍCEDENNÍCH TÚR
Cyklocomputer BC 10.0 WL ti nabídne přehled o cyklistické dovolené: pokud jsi na cestách několik dní, můžeš automaticky zaznamenávat celý čas jízdy a vzdálenost na cyklocomputeru.

JEDNODUCHÝ, ŠTÍHLÝ A PŘEHLEDNÝ
Kompaktní, a přesto přehledný: Funkce cyklocomputeru se přehledně zobrazují na prostorném displeji o rozměrech 31 x 39 mm. Řada SIGMA ORIGINAL je ve svém designovém provedení štíhlá a jednoduchá, a hodí se proto se stejnou elegancí na městské i horské kolo.

STAČÍ JEDINÉ TLAČÍTKO
Pomocí jednoho tlačítka na spodním okraji lze tento bezdrátový cyklocomputer BC 10.0 WL snadno a intuitivně ovládat. Díky tomu lze snadno přepínat mezi funkcemi i během jízdy.

SNADNÁ MONTÁŽ
Rychlá montáž na kolo: Držák BC 10.0 WL lze rychle připevnit pomocí dvou stahovacích pásků. Tímto způsobem se připevní i snímač rychlosti. Počítač přijímá všechna potřebná data prostřednictvím rádiového signálu. Bezdrátový tachometr snadno sejmeš z kola jedním pohybem ruky, pokud si někde uděláš přestávku. Nenechavé prsty tak nemají žádnou šanci!
computer-sigma-bc-10-0-wl-ats
 
computer-sigma-bc-10-0-wl-ats

BEZ DRÁTŮ A KÓDOVANĚ
Díky kódovanému bezdrátovému rádiovému přenosu vyvinutému společností SIGMA nemá tvůj inteligentní cyklopočítač žádné kabely. Snímač rychlosti připevněný na vidlici přenáší po každém otočení kola signál do přijímače v cyklocomputeru.
 
computer-sigma-bc-10-0-wl-ats

Technický popis:

bezdrátové provedení - ATS kódovaný rádiový přenos
10 funkcí - porovnání akt./prům. rychlosti,  aktuální rychlost, vzdálenost, doba jízdy, hodiny, průměrná rychlost, celková doba jízdy, celkové kilometry, max. rychlost, teplota
automatické spuštění/zastavení
předdefinované rozměry plášťů
doba jízdy až 100 h
snadná montáž
vylepšená tlačítka
archivace dat při výměně baterie (souhrnné hodnoty a nastavení)
větší displej 31 x 39 mm
typ baterie: CR2032 (výdrž 2 roky)
rozměry: 55 x 40 x 14 mm
hmotnost: 27 g

voděodolnost IPX8
obsah balení: cyklopočítač včetně baterie, držák, magnet, upevňovací materiál, návod k použití

Vložit dotaz

Poradna

Dotaz do poradny

Jménopovinné
E-mailpovinné
Komentářpovinné pole