+420 774 944 828Po-Čt 10.00-17.30, Pá 10.00-16.00

CZ SK

Info o nákupu Recenze Servis Kontakty

Menu

Fitness Činky Činky na aerobic

Spokey SANDI posilovací závaží s úchyty 2 kg

Spokey SANDI posilovací závaží s úchyty 2 kg

výhodněji o 32%
Záruka 24 m.

Katalogové číslo: 13627|Značka: Spokey

Posilovací závaží s úchyty Spokey SANDI 2 kg

skladem 1 ks - 23.4. u vás

Č. Budějovice
e-shop
259 Kč s DPH
  • Popis
  • Poradna0

Spokey SANDI posilovací závaží s úchyty 2 kg:

Posilovací závaží s úchyty Spokey SANDI 2 kg
- má úchyty, které usnadňují cvičení a přenášení závaží,
- jedná se o druh medicinbalu s madly - cvičení s medicinbalem posilují svaly, pružnost těla, ovlivňují celkovou kondici, zvyšují rozsah pohybů a výrazně urychlují spalování tuků,
- je to dynamičtější náhrada ketl-belů či činek, jelikož cvičení se závažím s úchyty vyžaduje dodatečnou stabilizaci pohybu a udržení rovnováhy.
 
Posilovací závaží s úchyty Spokey SANDI je vybavení, které by nemělo chybět v žádné domácí posilovně. Cvičení se sandbagem umožňuje rovnoměrné zpevnění a tvarování postavy díky většímu zapojení hlubokých svalů, než při tréninku s tradičním náčiním jako jsou činky či ketl-bely. Vaky jsou naplněny těžkým pískem, který vás nutí udržovat rovnováhu a stabilitu během cvičení.
 
Kombinace medicinbalu a ketl-belu
Spokey SANDI je produkt, který funguje podobně jako medicinbal s úchyty pro snadnější cvičení a přenášení. Powerbag vyžaduje od našich svalů neustále napětí, díky čemuž cvičení se SANDI je velmi efektivní. Pravidelný trénink posiluje svaly, zlepšuje pružnost těla, ovlivňuje celkovou kondici, zvyšuje rozsah pohybů a výrazně urychluje spalování tukové tkáně. Díky tomu je posilovací závaží s úchyty Spokey SANDI ideální jak pro ty, kteří teprve začínají s posilováním, tak i pro ty, co rádi cvičí na 200 %!
 
Domácí trénink s vášní
Používání závaží s úchyty Spokey SANDI 2 kg vám zpestří domácí trénink. Vyžaduje od uživatele větší dynamickou sílu než při zvedání činek či ketl-belů o stejné hmotnosti.

Parametry:
materiál: nylon, mesh
výplň: těžký písek
hmotnost: 2 kg
rukojeti pro snadné cvičení
balení obsahuje 1 ks závaží

Vložit dotaz

Poradna

Dotaz do poradny

Jménopovinné
E-mailpovinné
Komentářpovinné pole