+420 774 944 828Po-Čt 10.00-17.30, Pá 10.00-16.00

CZ SK

Info o nákupu Recenze Servis Kontakty

Menu

Sportovní potřeby Sportovní výživa Vitamíny a minerály

Nutrend ANTICRAMP 120 kapslí

Nutrend ANTICRAMP 120 kapslí

Záruka 24 m.

Katalogové číslo: 8935|Značka: Nutrend

Pokud trpíte při velkém výkonu křečemi, vyzkoušejte prevenci v podobě ANTICRAMP. Směs minerálů (Na, K, Mg, Ca), vitaminů skupiny B a účinných látek omezuje rizika vzniku nepříjemných křečí a umožňuje tak pokračovat ve výkonu nerušeně dál.

vyprodáno

Č. Budějovice
e-shop

Toto zboží bylo 30.08.19 definitivně vyřazeno z prodeje.
Ale nezoufejte, určitě pro vás najdeme jiný produkt.
Zkuste nejdříve použít horní vyhledávání, nebo nás kontaktujte. Rádi vám poradíme.

5+ zákazníků již u nás toto zboží zakoupilo

  • Popis
  • Poradna0

Nutrend ANTICRAMP 120 kapslí:

Pokud trpíte při velkém výkonu křečemi, vyzkoušejte prevenci v podobě ANTICRAMP. Směs minerálů (Na, K, Mg, Ca), vitaminů skupiny B a účinných látek omezuje rizika vzniku nepříjemných křečí a umožňuje tak pokračovat ve výkonu nerušeně dál. Účinnou látkou je L-karnosin, který podporuje vytrvalostní výkon a potlačuje zakyselení svalů.

ANTICRAMP je určen pro: doplnění ztracených minerálů a omezení rizika vzniku křečí
unikátní směs minerálů, vitaminů a účinných látek
praktická forma kapslíANTICRAMP doporučené dávkování: v den fyzické aktivity 2 kapsle ráno a 2 kapsle cca 40 minut před fyzickou aktivitou. V průběhu výkonu užijte dle potřeby. Při obtížích a přípravě na výkon doplňujte 2 dny předem v dávce 5 kapslí za den. Maximální denní dávka: 5 kapslí. Nepřekračujte doporučené dávkování.
 
ANTICRAMP použití: dle doporučeného dávkování postupně polkněte kapsle a zapijte dostatečným množstvím vody. Nejsou vhodné alkoholické a mléčné nápoje. Kapsli nekousejte! Po otevření skladujte při teplotě do 25 °C a spotřebujte do 2 měsíců. 

Upozornění: Doplněk stravy.
Nenahrazuje pestrou stravu. Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy. Ukládejte mimo dosah dětí! Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním. Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C, mimo dosah přímého slunečního záření, chraňte před mrazem.

ANTICRAMP složení: hydrogenfosforečnan sodný, citronan hořečnatý, želatinová tobolka (želatina, barvivo oxid titaničitý), glukonát draselný, glukonát vápenatý, hydrogenuhličitan sodný, chlorid sodný,  L-karnosin, kalcium D-pantotenát (vitamin B5), protispékavá přísada oxid křemičitý, nicotinamid (vitamin B3), thiamin hydrochlorid (vitamin B1), riboflavin (vitamin B2), pyridoxin hydrochlorid (vitamin B6).

Vložit dotaz

Poradna

Dotaz do poradny

Produkt již není aktivní, komentáře nelze vkládat.