+420 774 944 828Po-Čt 10.00-17.30, Pá 10.00-16.00

CZ SK

Info o nákupu Recenze Servis Kontakty

Menu

Elektrokolo Apache Matta Tour MX-I G2 pearl black 18"

Elektrokolo Apache Matta Tour MX-I G2 pearl black 18"

Doprava zdarma
Záruka 24 m.

Katalogové číslo: 12937|Značka: Apache

Vyražte na jednodenní výlet nebo se vrhněte na vícedenní putování za novými zážitky. S elektrokolem Apache Matto Tour MX-I se vám otevírají dveře pro nová dobrodružství, která si s tímto elektrokolem zamilujete.

vyprodáno

Č. Budějovice
e-shop

Toto zboží bylo 04.04.23 definitivně vyřazeno z prodeje.
Ale nezoufejte, určitě pro vás najdeme jiný produkt.
Zkuste nejdříve použít horní vyhledávání, nebo nás kontaktujte. Rádi vám poradíme.

  • Popis
  • Poradna0

Elektrokolo Apache Matta Tour MX-I G2 pearl black 18":

Vyražte na jednodenní výlet nebo se vrhněte na vícedenní putování za novými zážitky. S elektrokolem Apache Matto Tour MX-I se vám otevírají dveře pro nová dobrodružství, která si s tímto elektrokolem zamilujete.
Kombinace praktického osazení a sportovně laděného rámu s integrovaným vedením bowdenů a hadic dělá z elektrokola Matto skvělou volbu na cesty. Zadní nosič, stojánek, blatníky do nepříznivých podmínek a osvětlení napájené z baterie je již skoro povinná výbava na cesty. Nechybí kvalitní hydraulické brzdy a řazení Shimano. K tomu, aby jízda byla především pohodlná pomůže stavitelný představec, který vám umožní nastavit si vhodný posed.
Plně integrovaná baterie ukrytá ve spodní rámové trubce a osvědčený středový motor. S modelem Matto se nemusíte limitovat, na jedno nabití můžete vyrazit třeba z Kutné Hory až do Trutnova. Vše můžete kontrolovat pomocí multifunkčního barevného displeje. Zvolte si vhodný jízdní režim, sledujte rychlost nebo třeba stav baterie. Tohle elektrokolo se o vás postará.

Klíčové vlastnosti:

silný středový motor Bafang MaxDrive 250 W s 80 Nm
plně integrovaná baterie LG Li-Ion s kapacitou 16 Ah (576 Wh)
barevný TFT multifunkční displej s vestavěným nabíjecím USB konektorem
1x9 rychlostí Shimano Altus
hydraulické brzdy Shimano
odpružená vidlice SR Suntour NEX HLO 63 mm (se zamykáním na korunce)
osvětlení napájené z baterie, stavitelný představec, hliníkový nosič, stojánek, blatníky
převodník s krytem řetězu
velká 28” kola
dojezd až 160 Km

Elektromotor
Při jízdě se můžete spolehnout na extrémně silný středový elektromotor Bafang MaxDrive s nominálním výkonem 250 W a maximálním točivým momentem až 80 Nm. I přesto, že je elektromotor vysoce účinný, zachovává si velmi tichý projev.

Baterie
Ve spodní rámové trubce najdete moderní plně integrovanou baterii LG Li-lon s kapacitou 16 Ah (576) Wh a dojezdovým okruhem až 160 km na jedno nabití. Celkovou dojezdovou vzdálenost ovlivňuje kromě kapacity baterie také profil tratě, hmotnost jezdce a jeho jízdní styl. Samozřejmostí je přítomnost chytrého systému řízení, který baterii chrání před přehřátím, zkratem či přebitím. Plně integrovaná baterie dodává kolu krásný a čistý design.

Ovládací displej
Ovládání elektrokola a veškeré informace o jízdě vám zajistí barevný multifunkční TFT displej s vestavěným nabíjecím USB konektorem pro dobíjení mobilních zařízení, který najdete umístěný přímo na středu řídítek. Na velkém a přehledném displeji můžete kromě volby jízdního režimu sledovat také údaje o času, rychlosti, ujeté vzdálenosti a stavu baterie. K jednoduché obsluze displeje slouží oddělený tlačítkový ovladač uchycený vedle levé brzdové páčky. Snadno tak budete mít neustálý přehled o vaší jízdě.

Vložit dotaz

Poradna

Dotaz do poradny

Produkt již není aktivní, komentáře nelze vkládat.