+420 774 944 828Po-Čt 10.00-17.30, Pá 10.00-16.00

CZ SK

Info o nákupu Recenze Servis Kontakty

Menu

Sportovní potřeby Sportovní výživa Stimulanty a energizéry

Aminostar Nitric Oxide Expander 120 kapslí

Aminostar Nitric Oxide Expander 120 kapslí

Záruka 24 m.

Katalogové číslo: 8319|Značka: Aminostar

Aminostar Nitric Oxide Expander obsahuje Tri-kreatin malát, který je zdrojem kreatinu. Produkt je obohacen o Arginin AKG, L-citrulin malát, Betain HCl, Gynostemu pětilistou (Gynostemmu Pentaphyllum).

vyprodáno

Č. Budějovice
e-shop

Toto zboží bylo 09.07.20 definitivně vyřazeno z prodeje.
Ale nezoufejte, určitě pro vás najdeme jiný produkt.
Zkuste nejdříve použít horní vyhledávání, nebo nás kontaktujte. Rádi vám poradíme.

  • Popis
  • Poradna0

Aminostar Nitric Oxide Expander 120 kapslí:

Aminostar Nitric Oxide Expander obsahuje Tri-kreatin malát, který je zdrojem kreatinu. Produkt je obohacen o Arginin AKG, L-citrulin malát, Betain HCl, Gynostemu pětilistou (Gynostemmu Pentaphyllum). L- Arginin je semiesenciální aminokyselina, která je v organismu zdrojem  oxidu dusnatého, který způsobuje uvolnění a rozšíření cév. To napomáhá většímu přívodu kyslíku a potřebných živin pro kosterní svalstvo.

Aminostar - překonávejte své hranice! Výrobky značky Aminostar jsou doporučeny Mezinárodní Asociací pro naturální kulturistiku INBA Europe a Českou společností pro naturální sport.

Složení: Tri-kreatin malát, Arginin Alpha-ketoglutarát (A-AKG), želatinová kapsle (želatina, barviva: oxid titaničitý, oxidy a hydroxidy železa), Gynostema pětilistá( Gynostemma pentaphyllum extrakt), L-citrulin malát, látka protispékavá: oxid křemičitý, Betain HCl, látka protispékavá: stearát hořečnatý

Dávkování: 2-4 kapsle dvakrát denně nalačno, půl hodiny před jídlem.

Upozornění: Přípravek není určen pro děti, těhotné a kojící ženy. Ukládejte mimo dosah dětí. Přípravek není určen k používání jako náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučenou denní dávku!

Vložit dotaz

Poradna

Dotaz do poradny

Produkt již není aktivní, komentáře nelze vkládat.