+420 774 944 828Po-Čt 10.00-17.30, Pá 10.00-16.00

CZ SK

Info o nákupu Recenze Servis Kontakty

Menu

Outdoor Stany Stany Outdoor

Stan Coleman Darwin 3+

Stan Coleman Darwin 3+

Katalogové číslo: 8607|Značka: Coleman

Stan Coleman Darwin 3+. Samonosný turistický stan se dvěmi zkříženými pruty, tvořícími ložnici a třetí předsunutá tyč vytváří prostornou předsíňku s integrovanou podlážkou. Zatemnitelná průhledná okna v předsíňce dodávají dostatek světla uvnitř.

do 3-5 dnů - do 6.5. u vás

Č. Budějovice
e-shop
3 499 Kč s DPH

100+ zákazníků již u nás toto zboží zakoupilo

  • Popis
  • Hodnocení2
  • Poradna0
  • Podobné

Stan Coleman Darwin 3+:

Stan Coleman Darwin 3+. Samonosný turistický stan se dvěmi zkříženými pruty, tvořícími ložnici a třetí předsunutá tyč vytváří prostornou předsíňku s integrovanou podlážkou. Zatemnitelná průhledná okna v předsíňce dodávají dostatek světla uvnitř.


K základní konstrukci, vzniklé dvěma zkříženými pruty pro ložnici, je přidán třetí prut, který vypíná prostornou předsíň. V ložnici stanu Coleman Darwin 3+ naleznou dostatek místa tři nocležníci a do předsíňky se vejde opravdu velké množství Vaší bagáže. Předsíň disponuje integrovanou podlážkou, kterou oceníte především za deštivého počasí a slídovými okny, díky kterým je ve stanu i při zapnutém vchodu dostatek světla. V případě potřeby je možné tyto okénka zatemnit. Díky dvěma ventilačním otvorům v kopuli ložnice a dvěma ventilačním otvorům v předsíňce je ve stanu neustále čerstvý vzduch.

Vnější stan: polyester Taffeta 68D, PU zátěr 3000 mm, podlepené švy, PVC okna
Vnitřní stan: prodyšný polyester a neprůhledná síťovina
Podlážka: polyethylen
Konstrukce: laminátové pruty
UV GUARD, FIRE RETARDANT, EASY SET UP

Rozměry sbaleného stanu: 54 x 17 x 17 cm
Hmotnost: 4,9 kg

 

Hodnocení

Průměrné hodnocení 90% podle 2 recenzí

Naše recenze jsou ověřené na základě zaslání dotazníku emailem po nákupu přímo našim zákazníkům, který nám vyplní.

Avatar

80%

09.09.2018

Solidní produkt za přiměřenou cenu, který splní svůj účel na jedničku, pokud si dáte záležet na jeho přesném sestavení. Ideálně pro 2 dospělé na čundr nebo na vodu. Doporučuji.

dvouplášťový stan, vnitřní plášt zabraňuje proniknutí jakéhokoliv hmyzu, venkovní plášt skvěle ochrání před deštěm, stan "dýchá", nerosí se uvnitř, stálý přísun čerstvého vzduchu stan je rozdělen na ložnici a předsíňku - super, v případě nepříznivého počasí si nezašpiníte vnitřek, přepážka tomu zabrání. relativně jednoduché sestavení, ideálně ve 2 lidech lehký a skladný bochánek po složení kvalita výrobku odpovídá ceně na pohled pěkný design s moderními prvky, účinné větrací otvory velikost 3+ odpovídá komfortnímu spaní pro 2 dospělé + max. 1 malé dítě

Vnitřní plášť musí být po protažení napínacích tyček "kostry" stanu poměrně přesně a souměrně vypnut po obou delších stranách, aby potom venkovní plachta přesně zakryla boky stanu až k zemi. Nutná souhra 2 lidí při přesnosti vypínání a "zakolíčkování" pláště a souměrnosti délky protažených tyček stanovými očky do tvaru "X". Při malé nepřesnosti hrozí zatékání do předsíňky z důvodu nedostatečného přesahu vnější plachty, která je dost "fórová". pro 3 dospělé je spaní ve stanu nepohodlné, stísněné. ( tedy hlavně na šířku se 3 dospělí nevyspí pohodlně :-( )

Avatar

Jan Taška

100%

06.07.2014

Předsíňka by mohla být větší, ale to řeší stan Darwin 3+. Vlastnil jsem tento typ stanu před koupí nového. Starý mi byl odcizen. Byl jsem s nim spokojen, proto jsem ho objednal znovu. Stan používán na písku, v lese, louce i horách. Na tomto stanu mi vyhovuje nejvíce větrání a prodyšnost. Stan srovnatelný s dražšími stany od Husky, Ferrino. Produkt je vhodný pro začínajícího kempaře, turistu i pro náročnější lidi. Ve třech se pohodlně bez mačkání vyspíte a ve dvou je to komfortní stan.

Velikost pro tři osoby perfektní, jednoduchost ve složení, dvouplášťová stavba, dostatek otvorů pro větrání

Vložit dotaz

Poradna

Dotaz do poradny

Jménopovinné
E-mailpovinné
Komentářpovinné pole