+420 774 944 828Po-Čt 10.00-17.30, Pá 10.00-16.00

CZ SK

Info o nákupu Recenze Servis Kontakty

Menu

Outdoor Stany Stany Extreme

Stan Husky Bronder 2 zelená

Stan Husky Bronder 2 zelená

výhodněji o 30%
Doprava zdarma
Záruka 24 m.

Katalogové číslo: 10109|Značka: Husky

Stan Bronder je předně excelentně stabilní a za každých okolností zvládá nejrůznější rozmary počasí. Jeho perfektní konstrukcí tří křížených tyčí neotřese ani velmi silný vítr.

vyprodáno

Č. Budějovice
e-shop

Toto zboží bylo 18.07.20 definitivně vyřazeno z prodeje.
Ale nezoufejte, určitě pro vás najdeme jiný produkt.
Zkuste nejdříve použít horní vyhledávání, nebo nás kontaktujte. Rádi vám poradíme.

  • Popis
  • Poradna0
  • Podobné

Stan Husky Bronder 2 zelená:

Stan Bronder je předně excelentně stabilní a za každých okolností zvládá nejrůznější rozmary počasí. Jeho perfektní konstrukcí tří křížených tyčí neotřese ani velmi silný vítr. Nejen v takovýchto podmínkách jistě oceníte jeho opravdu snadnou stavbu. V horkém létě pak určitě i unikátní systém odvětrávání ložnice. Díky těmto vlastnostem, které ještě doplní poměrně nízká hmotnost stanu, ho nejvíce využijí horolezci, příznivci trekingu ale i klasické turistiky. Zároveň jsou oba pláště stanu a podlážka vyrobeny z nejlepších materiálů, které zaručují odolnost proti vnějším vlivům, dobrou prodyšnost a dostatečný komfort. Stan Bronder také disponuje prostornou předsíní na zavazadla a má celkem tři velikostní varianty. Tato nejmenší poskytne pohodlné přístřeší až dvěma osobám. Stan Bronder je předně excelentně stabilní a za každých okolností zvládá nejrůznější rozmary počasí. Jeho perfektní konstrukcí tří křížených tyčí neotřese ani velmi silný vítr. Nejen v takovýchto podmínkách jistě oceníte jeho opravdu snadnou stavbu. V horkém létě pak určitě i unikátní systém odvětrávání ložnice. Díky těmto vlastnostem, které ještě doplní poměrně nízká hmotnost stanu, ho nejvíce využijí horolezci, příznivci trekingu ale i klasické turistiky. Zároveň jsou oba pláště stanu a podlážka vyrobeny z nejlepších materiálů, které zaručují odolnost proti vnějším vlivům, dobrou prodyšnost a dostatečný komfort. Stan Bronder také disponuje prostornou předsíní na zavazadla a má celkem tři velikostní varianty. Tato nejmenší poskytne pohodlné přístřeší až dvěma osobám.

Praktické rady:
Po každém použití je nutné stan pořádně vyčistit a vysušit před skladováním. Stan je možné čistit pouze vlažnou vodou, aby nebyl porušen zátěr.
 
Video pro Stan Husky Bronder 2 zelená:
Video pro Stan Husky Bronder 2 zelená:

Vložit dotaz

Poradna

Dotaz do poradny

Produkt již není aktivní, komentáře nelze vkládat.