+420 774 944 828Po-Čt 10.00-17.30, Pá 10.00-16.00

CZ SK

Info o nákupu Recenze Servis Kontakty

Menu

Lyže Lyže Sjezdové lyže Fun

Lyže Artis Stringer 18/19 - 99cm

Lyže Artis Stringer 18/19 - 99cm

výhodněji o 21%
Doprava zdarma
Záruka 24 m.

Katalogové číslo: 11718|Značka: Sporten

Sjezdové lyže Stringer jsou určeny jak začátečníkům, tak i zkušeným lyžařům, kteří si chtějí užít co nejvíce zábavy za super peníze.

vyprodáno

Č. Budějovice
e-shop

Toto zboží bylo 24.02.23 definitivně vyřazeno z prodeje.
Ale nezoufejte, určitě pro vás najdeme jiný produkt.
Zkuste nejdříve použít horní vyhledávání, nebo nás kontaktujte. Rádi vám poradíme.

10+ zákazníků již u nás toto zboží zakoupilo

  • Popis
  • Poradna0
  • Podobné

Lyže Artis Stringer 18/19 - 99cm:

Sjezdové lyže Stringer jsou určeny jak začátečníkům, tak i zkušeným lyžařům, kteří si chtějí užít co nejvíce zábavy za super peníze.
Mrštná a živá lyže, která poslechne a přitom je skvěle pevná, když se řítí mezi překážkami. Záleží na majiteli, kde si představí trať. ARTIS STRINGER se dodává s deskou Carve a vázáním UNI.
Skluznice HM Graphite Base

Předností lyže Stringer je snadné naučení carv stylu a možnost změnu nastavení velikosti lyžařské boty bez použití nářadí. 
Lyže s krátkými hranami pro milovníky improvizace, zkušené funcarvery i začátečníky. Ideální jako další lyže do rodiny, ale také je ocení školy pro lyžařské výcviky. Pro maximální využití vlastnosti lyže je použita deska o výšce 5 cm.
Užijete si rychlé, krátké obloučky i velké a dlouhé oblouky, vykroužené přes celou sjezdovku. Protože se na funcarving používají krátké lyže, budete o dost obratnější a také šikovnější. Ne nadarmo se říká, že tyto lyže jsou vhodné nejen pro zdatné lyžaře – milovníky carvingu, ale také pro začátečníky.

PolyFly - Speciální PU kompozit, plnící funkci jádra a tlumící vibrace.

využití: Funcarving
Jízda bez hůlek v zavřených obloucích s maximálním náklonem těla dovnitř oblouku. Dřívější označení je také Freecarving, nebo Extremcarving. Speciálním druhem je Handcarving (dotyk sněhu rukou) a Bodycarving (dotyk sněhu tělem). Vhodné lyže – s rádiusem do cca 13m, platí čím méně tím lépe (slalomky, shortcarver)

Vložit dotaz

Poradna

Dotaz do poradny

Produkt již není aktivní, komentáře nelze vkládat.