+420 774 944 828Po-Čt 10.00-17.30, Pá 10.00-16.00

CZ SK

Info o nákupu Recenze Servis Kontakty

Menu

Aminostar Whey Gainer Actions 1000g

Aminostar Whey Gainer Actions 1000g

výhodněji o 16%
Záruka 24 m.

Katalogové číslo: 8320|Značka: Aminostar

Aminostar Whey Gainer Actions obsahuje rychlé sacharidy, které doplní glykogenové zásoby téměř okamžitě a středně rychlé a pomalé sacharidy pro obnovení energetických zásob po fyzickém výkonu.

vyprodáno

Č. Budějovice
e-shop

Toto zboží bylo 11.07.23 definitivně vyřazeno z prodeje.
Ale nezoufejte, určitě pro vás najdeme jiný produkt.
Zkuste nejdříve použít horní vyhledávání, nebo nás kontaktujte. Rádi vám poradíme.

10+ zákazníků již u nás toto zboží zakoupilo

  • Popis
  • Poradna0

Aminostar Whey Gainer Actions 1000g:

Aminostar Whey Gainer Actions obsahuje rychlé sacharidy, které doplní glykogenové zásoby téměř okamžitě a středně rychlé a pomalé sacharidy pro obnovení energetických zásob po fyzickém výkonu. Nápoj je doplněn o spektrum aminokyselin, obsažených v syrovátkovém proteinu. Zdrojem aminokyselin jsou proteiny, které jsou potřebné pro udržování a růst svalových tkání.

Aminostar - překonávejte své hranice! Výrobky značky Aminostar jsou doporučeny Mezinárodní Asociací pro naturální kulturistiku INBA Europe a Českou společností pro naturální sport.

Složení: sušená syrovátka (z mléka), krystalická fruktóza, dextróza, maltodextrin, hydrolyzát kolagenu, kakaový prášek (u příchutě čokoláda), sójový lecitin, zahušťovadlo: xanthan, vitamínový a minerální premix (fosforečnan vápenatý, uhličitan vápenatý, chlorid chromitý, difosforečnan železitý, chlorid draselný, glukonan měďnatý 1 %, fosforečnan hořečnatý, síran manganatý, chlorid sodný, citronan sodný, molybdenan sodný, seleničitan sodný, glukonan zinečnatý, kyselina askorbová (vitamín C), tokoferol-acetát (vitamín E), nikotinamid, retinol-acetát (vitamín A), pantothenan vápenatý (vitamín B5), pyridoxin-hydrochlorid (vitamín B6), thiamin-mononitrát (vitamín B1), cholekalciferol (vitamín D3), riboflavin (vitamín B2), kyanokobalamin (vitamín B12), foláty (kyselina listová), biotin), aroma, barviva (u příchutě jahoda – extrakt z červené řepy)

Dávkování: 50g (1 odměrka) prášku důkladně rozmíchejte v šejkru naplněném 3-4 dl pitné nesycené vody. Přijměte 1-2x denně s minimálním odstupem 2 hodin.

Upozornění: Přípravek není určen pro děti, těhotné a kojící ženy. Ukládejte mimo dosah dětí. Přípravek není určen k používání jako náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučenou denní dávku! Nevhodné pro osoby s intolerancí laktózy.

Vložit dotaz

Poradna

Dotaz do poradny

Produkt již není aktivní, komentáře nelze vkládat.