Objednávky předáváme přepravním službám bez zpoždění, ale vlivem přetížení přepravců může dojít k prodloužení dodání cca o 1-3 dny. Prodejna je od 3.12. opět otevřena.

+420 774 944 828Po-Pá 10.00-16.00

CZ SK

Info o nákupu Recenze Kontakty

Menu

Recenze

Recenze našich zákazníků - strana 147

Děkujeme za vaše hodnocení a zpětnou vazbu, které si velmi vážíme. I nadále se budeme snažit naše služby vylepšovat.

Váš Manvel

Hodnocení zákazníků

avatar zákazník

Miluška

80%

21.11.2012

Byla jsem s nákupem spokojená,bylo to rychle a bez problémů.

Je to výhodné nakupuji v pohodlí domova

neuvedeno

avatar zákazník

neuvedeno

100%

10.11.2012

nákup byl perfektní, rychlý, bez problémů doporučuji

rychlost zboží skladem

nenašla jsem

avatar zákazník

Tereza

100%

02.11.2012

mohu jen doporučit

přehlednost,rychlé dodání,vždy mi dobře a ochotně poradili, uvítala jsem i možnost montáže koloběžky

neuvedeno

avatar zákazník

neuvedeno

100%

08.10.2012

Nejlepší je vyhlednout si zboží v kameném obchodě a potom v klidu objednat po internetu.

Nákup v klidu domova .

Chybíé rada odborníka.

avatar zákazník

neuvedeno

100%

08.10.2012

rozhodně doporučuji - zboží skladem + velmi dobré ceny

zboží skladem, velmi dobré ceny

-

avatar zákazník

Lenka

100%

24.09.2012

Doporučuji.

Velký výběr. Dobré ceny.

neuvedeno

avatar zákazník

Marek

100%

18.09.2012

Doporučuji.

Montáž koloběžek což jinde nemají. Zboží co mají označené skladem skutečně dorazilo do druhého dne jak uváděli.

neuvedeno

avatar zákazník

Pete

100%

17.09.2012

Rozumné ceny,slušnost,rychlost a spolehlivost. Děkuji moc za hezký obchod.:-)

Zboží které jsem nemohl sehnat,na Manvel.cz bylo,a za přijatelnou cenu. Rychlost potvrzení objednávky a ještě týž den odeslané zboží. Nebýt následující den po objednávce sobota a neděle,určitě bych zboží dostal druhý den.

Nevím o žádných.

avatar zákazník

Márty

100%

10.09.2012

Doporučuji k nakupování. Blesková rychlost doručení a zboží v pořádku.

Rychlost a dobrá cena :-)

neuvedeno

avatar zákazník

neuvedeno

100%

02.09.2012

rychlé dodání rychlé zodpovězení dotazu ke zboží meilem

komunikace se zákazníkem

neuvedeno