+420 774 944 828Po-Čt 10.00-17.30, Pá 10.00-16.00

CZ SK

Info o nákupu Recenze Servis Kontakty

Menu

Fitness Posilovací stroje Posilovací stroje na břicho

Posilovač břišních svalů inSPORTline AB Perfect Dual

Posilovač břišních svalů inSPORTline AB Perfect Dual

Záruka 24 m.

Katalogové číslo: 10306|Značka: Insportline

K posílení středu těla, vytvaruje horní, střední i spodní část břicha, nenamáhá záda, nastavitelná úroveň odporu, podporuje správný průběh pohybu, optimální zatěžování, opěrka hlavy.

vyprodáno

Č. Budějovice
e-shop

Toto zboží bylo 20.02.20 definitivně vyřazeno z prodeje.
Ale nezoufejte, určitě pro vás najdeme jiný produkt.
Zkuste nejdříve použít horní vyhledávání, nebo nás kontaktujte. Rádi vám poradíme.

30+ zákazníků již u nás toto zboží zakoupilo

  • Popis
  • Poradna0
  • Podobné

Posilovač břišních svalů inSPORTline AB Perfect Dual:

K posílení středu těla, vytvaruje horní, střední i spodní část břicha, nenamáhá záda, nastavitelná úroveň odporu, podporuje správný průběh pohybu, optimální zatěžování, opěrka hlavy. Posilovač břišních svalů inSPORTline AB Perfect Dual je pomůcka pro posílení břišních svalů, která je určená převážně pro začátečníky, kteří mají břišní svaly oslabené. Nabízí účinný a rychlý způsob, jak posílit střed těla a vytvarovat horní, střední i spodní část břicha včetně šikmých břišních svalů. Stroj umožňuje provádět až 6 různých cviků. Sedy lehy, sklapovačky, mosty, kliky, bicepsové a tricepsové kliky, nůžky a další kardiovaskulární cviky, které posílí Vaše tělo a podpoří spalování. Cvičenci tento stroj pomáhá ve správném provedení cviku a zpevnění břišního svalstva bez negativních dopadů na záda. Dosáhnete tak výsledků, kterých byste nedocílili ani po stovce klasických sedů-lehů. Posilovač břišních svalů inSPORTline AB Perfect Dual podporuje správný průběh pohybu s optimálním zatěžováním meziobratlových plotének a kloubů. Navíc opěrka hlavy umožňuje efektivně posilovat břicho bez toho, aby se namáhaly krční svaly.

Konstrukce je vyrobena z odolného ocelového materiálu, což zaručuje vysokou stabilitu a nosnost. Tajemství posilovače břišních svalů inSPORTline AB Perfect Dual spočívá v jeho účinném odporu, který nutí svaly pracovat v obou směrech při každém opakování a zaručuje, že při každém cviku optimálně procvičíte své tělo. Přitom ušetříte čas i úsilí. Úspěch se skrývá v propojených pružinách a možnosti precizního nastavení pomocí koleček po obou stranách, která umožňují nastavení odporu. Mezi další přednosti patří možnost nastavení obtížnosti, měkké polstrování válců a protiskluzová madla. Navíc potěší možnost  složení, díky čemuž můžete posilovač břišních svalů inSPORTline AB Perfect Dual snadno prakticky schovat a nebude Vám zabírat téměř žádné místo. 


Technický popis:

pomůcka k posílení břišních svalů 
určená převážně pro začátečníky
rychle a účinně posílí střed těla
vytvaruje horní i spodní část břicha
účinný odpor nutí svaly pracovat v obou směrech
lze nastavit stupeň odporu
nabízí až 6 různých cviků
pomáhá ke správnému provedení cviku 
nenamáhá záda
podporuje správný průběh pohybu
optimální zatěžování meziobratlových plotének a kloubů
opěrka hlavy chrání krční svaly před namožením 
hmotnost: 5,9 kg
rozměry: d57 x š45 x v35 cm

Vložit dotaz

Poradna

Dotaz do poradny

Produkt již není aktivní, komentáře nelze vkládat.

Podobné produkty

Posilovač břišních svalů inSPORTline Ab Lifter Easy

Kombinace cviku prkna a sklapovaček, 4 úrovně obtížnosti, vysoký efekt cvičení, stabilní konstrukce, LED computer, skládací mechanismus.
skladem externí sklad (>10 ks)
2 790
doprava zdarma