+420 774 944 828Po-Čt 10.00-17.30, Pá 10.00-16.00

CZ SK

Info o nákupu Recenze Servis Kontakty

Menu

Sportovní potřeby Vodní sporty Paddleboardy

Paddleboard Jobe Aero SUP Neva 12.6

Paddleboard Jobe Aero SUP Neva 12.6

Doprava zdarma
Záruka 24 m.

Katalogové číslo: 10884|Značka: Jobe

Velmi rychlý paddleboard pro pokročilé, špičatý nos a klasický čtvercový ocas, průměrná stabilita, nižší ovladatelnost, včetně pádla, batohu, pumpy, leashe a ploutve.

vyprodáno

Č. Budějovice
e-shop

Toto zboží bylo 19.06.19 definitivně vyřazeno z prodeje.
Ale nezoufejte, určitě pro vás najdeme jiný produkt.
Zkuste nejdříve použít horní vyhledávání, nebo nás kontaktujte. Rádi vám poradíme.

  • Popis
  • Poradna0
  • Podobné

Paddleboard Jobe Aero SUP Neva 12.6:

Velmi rychlý paddleboard pro pokročilé, špičatý nos a klasický čtvercový ocas, průměrná stabilita, nižší ovladatelnost, včetně pádla, batohu, pumpy, leashe a ploutve.
Paddleboard Jobe Aero SUP Neva 12.6 je vhodný pro náročnější uživatele se závodními ambicemi. Tento paddleboard má velmi protáhlý a špičatý tvar, což ho činí velmi rychlým. Ovladatelnost (manévrování) a stabilita je s tím spojena, reaguje rychleji na jakékoliv změny směru či proudu. Disponuje dvěma elastickými držáky na věci, jedním v přední a jedním v zadní části desky. Ve spodní části je umístěna úzká ploutev o délce 20 cm, která se stará o manévrování a udržování požadovaného směru. Jednou z hlavních výhod tohoto SUPu je využití systému uchycení ploutve US Fin Box. Ten je světovým standardem a při ztrátě nebo poškození ploutve tak kdykoliv a kdekoliv seženete náhradní. Díky tomuto systému lze zároveň ploutev posouvat dopředu či dozadu a upravovat tak jízdní vlastnosti prkna. Posunem dopředu zlepšíte manévrovatelnost boardu. Při umístění v zadní části paddleboard naopak lépe drží směr a je tak vhodnější pro delší trasy. Doporučujeme přikoupit ploutev Jobe Click nebo Jobe Click Touring, kterou nebudete muset šroubovat a jednoduše na požadované místo zacvaknete. Se svou hmotností 9,5 kg včetně ploutve a nosností až 120 kg patří mezi bytelnější paddleboardy. Součástí balení je hliníkové nastavitelné pádlo, nafukovací pumpa, ploutev a bezpečnostní lanko (paddleboard leash). Vše je zabaleno do stylového batohu, který barevně ladí se všemi uvedenými součástmi balení. Paddleboard Jobe Aero Neva 12.6 je vhodný na všechny vodní plochy. Novinkou modelu 2017 je extra kapsa na nepromokavém batohu JOBE.


Paddleboardy Jobe vynikají svou kvalitou a lehkostí. Díky speciální třívrstvé „drop-stitch“ technologii jsou SUP Jobe až o třetinu lehčí a zároveň o třetinu pevnější než paddleboardy ostatních značek a patří tak k nejlehčím paddleboardům na trhu. Povrch je vyroben z nejkvalitnějších materiálů, díky kterým jsou paddleboardy vysoce odolné proti poškození, promáčknutí či propíchnutí. Nejsou lepeny manuálně lepidlem (manuálně lepené paddleboardy využívají až 15 vrstev lepidla, což způsobuje vznik viditelných bublin a nižší pevnost), ale laserem. Paddleboardy Jobe lze díky tomu nafouknout až na tlak 20 PSI, což zaručuje nesrovnatelně lepší chování na vodě, stabilitu a torzní tuhost.


Paddleboardy Jobe jsou dodávány s veškerým příslušenstvím, které zahrnuje výkonnou pumpu s odnímatelným přesným manometrem, plovacím hliníkovým pádlem v reflexní barvě, která jde skvěle vidět na vodě (ne všechna pádla ostatních značek plavou), paddleboard leashem (bezpečnostní lanko), opravnou lepící sadou a velkým vodotěsným batohem, do kterého se veškeré toto příslušenství přehledně naskládá a celá výbava je tak připravena na cestu. Stačí tak pouze přijít na startovní pozici, nafouknout, naskočit na board a pádlovat.


Technický popis:

paddleboard pro náročnější uživatele
velmi rychlé provedení
závodní ambice
dobrá stabilita
nadprůměrná ovladatelnost
vhodné na všechny vodní plochy
součástí leash, pádlo, pumpa, batoh, ploutev, sada na opravu plováku
čtvercový ocas
velmi špičatý nos
dva elastické držáky na věci
hmotnost: 9,5 kg (včetně ploutve)
objem:  320 l
nosnost: 120 kg
rozměry: 381 x 76 cm
materiál konstrukce: 3 vrstvy PVC
tloušťka: 15 cm
model 2017

Vložit dotaz

Poradna

Dotaz do poradny

Produkt již není aktivní, komentáře nelze vkládat.