+420 774 944 828Po-Čt 10.00-17.30, Pá 10.00-16.00

CZ SK

Info o nákupu Recenze Servis Kontakty

Menu

Sportovní potřeby Vodní sporty Paddleboardy

Paddleboard Jobe Aero SUP Lena Yoga 10.6

Paddleboard Jobe Aero SUP Lena Yoga 10.6

Doprava zdarma
Záruka 24 m.

Katalogové číslo: 10883|Značka: Jobe

Pomalejší a velmi stabilní paddleboard na cvičení jógy, průměrná ovladatelnost, velká základna s dostatečným prostorem pro cvičení, včetně pádla, batohu, pumpy, leashe a ploutve.

vyprodáno

Č. Budějovice
e-shop

Toto zboží bylo 01.02.19 definitivně vyřazeno z prodeje.
Ale nezoufejte, určitě pro vás najdeme jiný produkt.
Zkuste nejdříve použít horní vyhledávání, nebo nás kontaktujte. Rádi vám poradíme.

  • Popis
  • Poradna0

Paddleboard Jobe Aero SUP Lena Yoga 10.6:

Pomalejší a velmi stabilní paddleboard na cvičení jógy, průměrná ovladatelnost, velká základna s dostatečným prostorem pro cvičení, včetně pádla, batohu, pumpy, leashe a ploutve. Paddleboard Jobe Aero SUP Lena Yoga 10.6 je unikátní paddleboard určený na cvičení jógy za jízdy na vodě a relaxační vyjížďky. Jeho tvar zaručuje maximální stabilitu, která je při cvičení jógy esenciální. Paddleboard Yoga 10.6 patří mezi středně rychlé a dobře ovladatelné. Se svou hmotností 10 kg a nosností 120 kg se řadí mezi robustnější paddleboardy. V zadní části desky je umístěný elastický držák na věci. Ve spodní části je umístěna jedna velká ploutev o délce 20 cm udržující směr a stabilitu paddleboardu. Součástí balení je hliníkové nastavitelné pádlo, nafukovací pumpa, ploutev a bezpečnostní lanko (paddleboard leash). Vše je zabaleno do stylového batohu, který barevně ladí se všemi uvedenými součástmi balení. Paddleboard Jobe Aero Lena Yoga 10.6 je vhodný na klidnější vodní plochy - řeky, jezera nebo vodní kanály.


Paddleboardy Jobe vynikají svou kvalitou a lehkostí. Díky speciální třívrstvé „drop-stitch“ technologii jsou SUP Jobe až o třetinu lehčí a zároveň o třetinu pevnější než paddleboardy ostatních značek a patří tak k nejlehčím paddleboardům na trhu. Povrch je vyroben z nejkvalitnějších materiálů, díky kterým jsou paddleboardy vysoce odolné proti poškození, promáčknutí či propíchnutí. Nejsou lepeny manuálně lepidlem (manuálně lepené paddleboardy využívají až 15 vrstev lepidla, což způsobuje vznik viditelných bublin a nižší pevnost), ale laserem. Paddleboardy Jobe lze díky tomu nafouknout až na tlak 20 PSI, což zaručuje nesrovnatelně lepší chování na vodě, stabilitu a torzní tuhost.


Paddleboardy Jobe jsou dodávány s veškerým příslušenstvím, které zahrnuje výkonnou pumpu s odnímatelným přesným manometrem, plovacím hliníkovým pádlem v reflexní barvě, která jde skvěle vidět na vodě (ne všechna pádla ostatních značek plavou), paddleboard leashem (bezpečnostní lanko), opravnou lepící sadou a velkým vodotěsným batohem, do kterého se veškeré toto příslušenství přehledně naskládá a celá výbava je tak připravena na cestu. Stačí tak pouze přijít na startovní pozici, nafouknout, naskočit na board a pádlovat.


Technický popis:

paddleboard na cvičení jógy za jízdy na vodě a relaxační jízdu
pro všechny věkové kategorie
rychlejší provedení
dobrá ovladatelnost 
výborná stabilita
vhodné na klidné vodní plochy, jezera, mírné řeky a vodní kanály
součástí leash, pádlo, pumpa, batoh, ploutev, sada na opravu plováku
klasický čtvercový ocas
zakulacený nos
v zadní části elastický držák na věci
hmotnost: 10 kg (včetně ploutve)
objem:  322 l
nosnost: 120 kg
rozměry: 320 x 80 cm
materiál konstrukce: 3 vrstvy PVC
tloušťka: 15 cm

Vložit dotaz

Poradna

Dotaz do poradny

Produkt již není aktivní, komentáře nelze vkládat.