+420 774 944 828Po-Čt 10.00-17.30, Pá 10.00-16.00

CZ SK

Info o nákupu Recenze Servis Kontakty

Menu

Sportovní potřeby Vodní sporty Paddleboardy Paddleboardy nosnost do 140 kg

Paddleboard Aztron Mercury Set

Paddleboard Aztron Mercury Set

Doprava zdarma
Záruka 24 m.

Katalogové číslo: 12143|Značka: Aztron

Model 2019. Nosnost do 140 kg. Stabilní, lehký a snadno ovladatelný paddleboard. Co víc si přát? Třeba kompletní příslušenství v ceně. Užijte si plno zábavy, relaxujte a zpevněte přitom svalstvo.

vyprodáno

Č. Budějovice
e-shop

Toto zboží bylo 20.03.21 definitivně vyřazeno z prodeje.
Ale nezoufejte, určitě pro vás najdeme jiný produkt.
Zkuste nejdříve použít horní vyhledávání, nebo nás kontaktujte. Rádi vám poradíme.

50+ zákazníků již u nás toto zboží zakoupilo

  • Popis
  • Poradna1
  • Podobné

Paddleboard Aztron Mercury Set:

Model 2019. Nosnost do 140 kg. Stabilní, lehký a snadno ovladatelný paddleboard. Co víc si přát? Třeba kompletní příslušenství v ceně. Užijte si plno zábavy, relaxujte a zpevněte přitom svalstvo.
Aztron Mercury je všestranný board s vysokou nosností až 140 kg. Je tak jasné, proč je mezi zákazníky nejoblíbenější. Je velmi stabilní a výborně drží směr. I díky nízké hmotnosti se s ním zároveň na vodě snadno manévruje a ani přenášení není problematické. Svým tvarem a konstrukcí je tento SUP vhodný na jakoukoliv klidnější vodní plochu. Bez starostí budete moct vyrazit na moře, jezero nebo přehradu. Snadno si ale poradí i s klidnou řekou. Mercury je skvělou volbou pro pokročilé i pro ty, kteří se do světa paddleboardingu teprve vydávají.

Dvě komory - extra pevnost a maximální bezpečí
SUP Aztron Mercury je tvořen dvěma oddělenými komorami. Díky tomu je celá konstrukce pevnější (vnitřní stěny prkno zpevňují) a jízdní vlastnosti se přibližují nenafukovacím paddleboardům z polykarbonátu. Žádné prohýbání nehrozí. Dvě oddělené komory také zvyšují bezpečnost paddleboardu. V případě nehody a úniku vzduchu z jedné z komor se s tou druhou bezpečně dostanete na břeh.

Vychytávky, co oceníte na vodě i mimo ni
Paddleboard Aztron Mercury není jen samotné prkno. Disponuje spoustou doplňků, které zpříjemní samotné pádlování i třeba přenos boardu. Pod elastické bungee šňůry můžete upevnit lehký náklad, který nechcete nechávat na břehu. Protiskluzová EVA podložka s hlubokou "diamantovou" strukturou po téměř celé ploše prkna poskytne maximální grip a minimalizuje riziko uklouznutí. Nemusíte se ale bát ani když k uklouznutí dojde. K noze a nerezovému D-kroužku jednoduše připevníte bezpečnostní leash a paddleboard vám nikam neuplave. Jistě potěší i pevné madlo pro pohodlné přenášení SUPu.

Kompletní příslušenství v ceně
V balení najdete vše, co pro vyražení na vodu můžete potřebovat - trojdílné hliníkové pádlo s nastavitelnou délkou, vysokotlakou dvojčinnou pumpu s tlakoměrem i nezbytný leash (bezpečnostní lanko). To vše navíc můžete včetně složeného paddleboardu přenášet v pevném batohu s pohodlnými ramenními popruhy. Stačí tak hodit batoh na záda a nic vám nebude bránit v cestě za dobrodružstvím.

Technický popis:
všestranný paddleboard
dvoukomorová konstrukce pro větší pevnost a maximální bezpečí
technologie "drop stitch" (vnitřní polyesterová vlákna)
vysoká nosnost
výborná stabilita
nízká hmotnost
rozměrná protiskluzová plocha
elastické bungee šňůry pro upevnění lehkého nákladu
nerezový D-kroužek pro uchycení bezpečnostního lanka
odnímatelná ploutev se snadnou instalací, stačí nasunout
madlo pro snadné přenášení
maximální tlak: 1,03 bar (15 psi)
materiál: dvouvrstvý PVC, neklouzavý EVA nášlap
hmotnost : 12,5 kg

rozměry desky: 330 x 81 cm
tloušťka desky: 15 cm
objem: 306 l
maximální nosnost: 140 kg
hliníkové pádlo, bezpečnostní leash, vysokotlaká dvojčinná pumpa s tlakoměrem, batoh na přenášení, ploutev a opravná sada součástí balení
 

Vložit dotaz

Poradna

avatar uživatele

Honza  —  před 4 lety (30.01.2020,08:04)1

Dobrý den, rád bych se zeptal, jaké jsou rozměry rozloženého pádla. Chtěl bych ho na přepravu dát do kufru, tal jestli se tam vejde. Díky. Honza.

Manvel

Dobrý den, rozložené pádlo má nejdelší kus dlouhý 88 cm.

manvel - před 4 lety (30.01.2020,10:02)

Dotaz do poradny

Produkt již není aktivní, komentáře nelze vkládat.

Podobné produkty

Paddleboard Spartan SP-320-15S

Nosnost do 140 kg. Paddleboard Spartan SP-320-15S je určený začátečníkům i pokročilým pro jízdy v klidnějších vodách i sjíždění
03/2024
5 290
výhodněji o 24%
doprava zdarma