+420 774 944 828Po-Čt 10.00-17.30, Pá 10.00-16.00

CZ SK

Info o nákupu Recenze Servis Kontakty

Menu

Sportovní potřeby Vodní sporty Paddleboardy Paddleboardy nosnost do 130kg

Paddleboard Aztron Lunar Set

Paddleboard Aztron Lunar Set

výhodněji o 22%
Doprava zdarma
Záruka 24 m.

Katalogové číslo: 12142|Značka: Aztron

Model 2019. Nosnost do 120 kg. Lehký a snadno ovladatelný SUP na jakoukoliv klidnější vodní hladinu, vhodný i pro začínající, kompletní příslušenství včetně pádla v balení.

vyprodáno

Č. Budějovice
e-shop

Toto zboží bylo 25.04.20 definitivně vyřazeno z prodeje.
Ale nezoufejte, určitě pro vás najdeme jiný produkt.
Zkuste nejdříve použít horní vyhledávání, nebo nás kontaktujte. Rádi vám poradíme.

5+ zákazníků již u nás toto zboží zakoupilo

  • Popis
  • Poradna1
  • Podobné

Paddleboard Aztron Lunar Set:

Model 2019. Nosnost do 120 kg. Lehký a snadno ovladatelný SUP na jakoukoliv klidnější vodní hladinu, vhodný i pro začínající, kompletní příslušenství včetně pádla v balení. Pokud je voda váš živel a nemůžete se dočkat, až vyrazíte k moři nebo na nejbližší rybník, paddleboard Aztron Lunar musíte mít s sebou! Plno zábavy uprostřed krásné přírody si s ním užije celá rodina. Na vodní hladině i skvěle zrelaxujete a zároveň pádlováním zpevníte svalstvo. Dokážete si představit lepší formu aktivního odpočinku?


Aztron Lunar váží pouhých 10 kg, ale to mu nic neubírá na jízdních vlastnostech. Naopak. Díky nízké hmotnosti a kratší délce je velmi obratný a snadno se s ním manévruje. Širší prkno zase zaručuje výbornou stabilitu a nosnost až 120 kg. Lunar je vhodný na jakoukoliv klidnější vodní plochu. Bez starostí budete moct vyrazit na moře, jezero nebo přehradu. Snadno si ale poradí i s klidnou řekou. Díky svým menším rozměrům je ideální i pro juniory a ty, kteří se s tímto populárním sportem teprve seznamují. Naplno si jej ale užijete i jako zkušený paddleboardista.

Dvě komory - extra pevnost a maximální bezpečí
SUP Aztron Lunar je tvořen dvěma oddělenými komorami. Díky tomu je celá konstrukce pevnější (vnitřní stěny prkno zpevňují) a jízdní vlastnosti se přibližují nenafukovacím paddleboardům z polykarbonátu. Žádné prohýbání nehrozí. Dvě oddělené komory také zvyšují bezpečnost paddleboardu. V případě nehody a úniku vzduchu z jedné z komor se s tou druhou bezpečně dostanete na břeh.

Vychytávky, co oceníte na vodě i mimo ni :
Paddleboard Aztron Lunar není jen samotné prkno. Disponuje spoustou doplňků, které zpříjemní samotné pádlování i třeba přenos boardu. Pod elastické bungee šňůry můžete upevnit lehký náklad, který nechcete nechávat na břehu. Protiskluzová EVA podložka s hlubokou "diamantovou" strukturou po téměř celé ploše prkna poskytne maximální grip a minimalizuje riziko uklouznutí. Nemusíte se ale bát ani když k uklouznutí dojde. K noze a nerezovému D-kroužku jednoduše připevníte bezpečnostní leash a paddleboard vám nikam neuplave. Jistě potěší i pevné madlo pro pohodlné přenášení SUPu.

Kompletní příslušenství v ceně :
V balení najdete vše, co pro vyražení na vodu můžete potřebovat - trojdílné hliníkové pádlo s nastavitelnou délkou, vysokotlakou dvojčinnou pumpu s tlakoměrem i nezbytný leash (bezpečnostní lanko). To vše navíc můžete včetně složeného paddleboardu přenášet v pevném batohu s pohodlnými ramenními popruhy. Stačí tak hodit batoh na záda a nic vám nebude bránit v cestě za dobrodružstvím.

Technický popis:
všestranný paddleboard
dvoukomorová konstrukce pro větší pevnost a maximální bezpečí
technologie "drop stitch" (vnitřní polyesterová vlákna)
nízká hmotnost a snadná ovladatelnost
rozměrná protiskluzová plocha
elastické bungee šňůry pro upevnění lehkého nákladu
nerezový D-kroužek pro uchycení bezpečnostního lanka
odnímatelná ploutev se snadnou instalací, stačí nasunout
madlo pro snadné přenášení
maximální tlak: 1,03 bar (15 psi)
materiál: dvouvrstvý PVC, neklouzavý EVA nášlap
rozměry desky: 297 x 81 cm
tloušťka desky: 15 cm
objem: 270 l
maximální nosnost: 120 kg
čistá hmotnost: 10 kg
hliníkové pádlo, bezpečnostní leash, vysokotlaká dvojčinná pumpa s tlakoměrem, batoh na přenášení, ploutev a opravná sada součástí balení
 

Vložit dotaz

Poradna

avatar uživatele

Blanka  —  před 4 lety (04.07.2019,15:10)1

jaký je rozdíl mezi SUP s 1 flosnou a třemi? Hledám universální rodinný SUP na přehradu, popř. klidné moře. Cena cca 10tis.

Manvel

Dobrý den, pokud bude používat paddleboard pouze jedna osoba vybírejte prkno s nosností o 20 kg vyšší než je váha uživatele. Pokud chcete používat prkno jeden dospělí a jedno díte tak o 40 kg a vyšší nosností než je váha dospělé osoby. Pokud má prkno 3 nízké ploutve hodí se i na mělkou vodu např. řeka. Na běžné použití stačí paddleboard s jednou delší ploutví.

manvel - před 4 lety (08.07.2019,09:56)

Dotaz do poradny

Produkt již není aktivní, komentáře nelze vkládat.

Podobné produkty

Paddleboard Bestway 65303 Oceana 15 cm

Nosnost 130 kg. Paddleboard Bestway Hydro Force Oceana je univerzální deska, díky široké zvednuté špicce, může být použita pro
skladem (1 ks)
6 990
výhodněji o 13%
doprava zdarma