+420 774 944 828Po-Čt 10.00-17.30, Pá 10.00-16.00

CZ SK

Info o nákupu Recenze Servis Kontakty

Menu

Městské elektrokolo Apache Wakita City 28" raspberry

Městské elektrokolo Apache Wakita City 28" raspberry

Doprava zdarma
Záruka 24 m.

Katalogové číslo: 13217|Značka: Apache

Ježdění s e-bikem Wakita City osazené baterié 36 V / 13 Ah (468 Wh) Li-Ion . Nezáleží na tom, zda každý den dojíždíte do práce nebo se jednoduše na kole rádi pohybujete po městě. Tento model je praktický a zároveň neuvěřitelně komfortní.

vyprodáno

Č. Budějovice
e-shop

Toto zboží bylo 04.04.23 definitivně vyřazeno z prodeje.
Ale nezoufejte, určitě pro vás najdeme jiný produkt.
Zkuste nejdříve použít horní vyhledávání, nebo nás kontaktujte. Rádi vám poradíme.

  • Popis
  • Poradna0
  • Podobné

Městské elektrokolo Apache Wakita City 28" raspberry:

Ježdění s e-bikem Wakita City osazené baterié 36 V / 13 Ah (468 Wh) Li-Ion . Nezáleží na tom, zda každý den dojíždíte do práce nebo se jednoduše na kole rádi pohybujete po městě. Tento model je praktický a zároveň neuvěřitelně komfortní. Jedná se sice o městský e-bike, ale jeho vlastnosti toto označení přesahují. Wakita City nabídne pohodlná 28” kola, která se hodí jak do města, tak na výlety. Společně s odpruženou vidlicí a sedlovkou se tento model neztratí na žádném výletě mimo město a vy neztratíte nic z pohodlí své jízdy. S jedním nabitím vyražte klidně z Prahy k Máchovu jezeru.
Wakita City je kompletně vybavené městské kolo. Nabídne vám pevný nosič až do 25 kilogramů nebo dlouhé blatníky do nepřívětivého počasí. Myslí i na vaši bezpečnost, výkonná LED světla a protiprůrazové pláště s reflexním pruhem jsou prvky, které vám dodají jistotu ve zhoršené viditelnosti.
Díky skvěle čitelnému LCD displeji s nabíjecím USB konektorem budete mít přehled o hodnotách celé vaší jízdy. Zvolte si vhodný jízdní režim, nastavte si stupeň dopomoci nebo kontrolujte jaký je váš dojezd a stav baterie. 
Ambice tohoto modelu jdou až za hranice města.

Klíčové vlastnosti:
tichý nábojový motor Apache Power Silent 250 W
páteřová baterie s kapacitou 13 Ah (468)
přehledný kontrastní displej CODAC s vestavěným nabíjecím USB konektorem
brzdové páky s vypínačem (při brždění vypínají motor)
osvětlení napájené z baterie
odpružená vidlice SR Suntour CR - 8V (63 mm)
komfortní sedlo Selle Royal, odpružená sedlovka, stavitelný představec a zahnutá řidítka
blatníky a  hliníkový nosič v barvě rámu, pláště Mitas s reflexním bokem
dojezd až 110 km

ELEKTROMOTOR
Jízdu ve městě vám zpříjemní tichá pohonná jednotka Apache Power Silent s elektromotorem Silent, který je zapletený ve středu zadního kola. Nominální výkon motoru je 250 W s maximálním točivým momentem až 32 Nm. Systém je vybaven takzvanou sinusovou technologií řízení, která se vyznačuje velmi tichým chodem a efektivnějším využitím energie. Vaše elektrokolo tak získává vyšší dojezd na jedno nabití a rozšiřuje vaše možnosti.

BATERIE
Moderní páteřová baterie s kapacitou 13 Ah (468) Wh nabídne dojezdový okruh až 110 km na jedno nabití. Celkovou dojezdovou vzdálenost ovlivňuje kromě kapacity baterie také profil tratě, hmotnost jezdce a jeho jízdní styl. Samozřejmostí je přítomnost chytrého systému řízení, který baterii chrání před přehřátím, zkratem či přebitím. Vaše elektrokolo vám díky umístění baterie za sedlovou trubkou nabídne lepší jízdní vlastnosti a výrazně snadnější manipulaci.

OVLÁDACÍ DISPLEJ
Vaše elektrokolo budete snadno ovládat pomocí kontrastního LCD displeje Apache Power Codac s integrovaným ovládáním a mnoha užitečnými funkcemi. Displej je velice přehledný a umístěn na levé straně řídítek. Najdete zde i vestavěný nabíjecí USB konektor pro váš telefon. Jednoduché ovládání pomocí tlačítek vám umožní volit si stupeň dopomoci i přepínat mezi jednotlivými funkcemi cyklocomputeru. Kromě zvoleného jízdního režimu jsou na displeji vyobrazeny údaje o času, rychlosti, ujeté vzdálenosti, dojezdu a stavu baterie. Neustále tak budete mít kompletní přehled o vaší jízdě.

Vložit dotaz

Poradna

Dotaz do poradny

Produkt již není aktivní, komentáře nelze vkládat.