+420 774 944 828Po-Čt 10.00-17.30, Pá 10.00-16.00

CZ SK

Info o nákupu Recenze Servis Kontakty

Menu

Městské elektrokolo Apache Tanka Nexus pearl red

Městské elektrokolo Apache Tanka Nexus pearl red

Doprava zdarma
Záruka 24 m.

Katalogové číslo: 13079|Značka: Apache

Všestranný model, který vám zpříjemní pohyb po městě a jeho bezprostředním okolí. Elektrokolo Apache Tanka nabídne rychlý a pohodlný pohyb po městě.

vyprodáno

Č. Budějovice
e-shop

Toto zboží bylo 04.04.23 definitivně vyřazeno z prodeje.
Ale nezoufejte, určitě pro vás najdeme jiný produkt.
Zkuste nejdříve použít horní vyhledávání, nebo nás kontaktujte. Rádi vám poradíme.

  • Popis
  • Poradna0

Městské elektrokolo Apache Tanka Nexus pearl red:

Všestranný model, který vám zpříjemní pohyb po městě a jeho bezprostředním okolí. Elektrokolo Apache Tanka nabídne rychlý a pohodlný pohyb po městě. Cesta na nákup, každodenní dojíždění do práce a nebo výlet za město. Každá jízda na tomto elektrokole bude příjemná zábava.
Využijte jeho komfortní výbavu, která z tohoto modelu dělá nepostradatelného společníka. Najít tu můžete zadní nosič, blatníky, stojánek či osvětlení napájené z baterie. Samozřejmostí je rám s nízkým nástupem, který vám umožní bezpečné nasedání na kolo. Jistě oceníte i brzdové páky s vypínačem, které při brždění vypínají motor a vy šetříte energii vaší baterie. S elektrokolem Tanka Nexus jsou vaše možnosti daleko větší, než jen dostat se z jednoho bodu do druhého.

Varianta Nexus se zadním třírychlostním nábojem vyniká zvýšenou spolehlivostí a nízkými servisními nároky.
Vybavena je i zadní protišlapací brzdou - torpédem, můžete tedy brzdit i šlápnutím dozadu. Na jedno nabití se můžete klidně vydat na výlet z Prahy k Máchovu jezeru. Vše budete mít pod kontrolou díky multifunkčnímu LED displeji. Zvolte si vhodný jízdní režim, kontrolujte osvícení a mějte přehled o stavu vaší baterie.

Klíčové vlastnosti:
nízkonástupový rám s baterií umístěnou za sedlovou trubkou pro lepší rozložení hmotnosti
tichý nábojový motor Apache Power Silent 250 W v předním kole
čitelný multifunkční LED displej
páteřová baterie s kapacitou 13 Ah (468 Wh)
brzdové páky s vypínačem (při brždění vypínají motor)
řadící třírychlostní náboj Shimano Nexus
zadní protišlapací brzda - torpédo
osvětlení napájené z baterie
blatníky v barvě rámu, pláště Mitas, stojánek a nosič
dojezd až 110 km

ELEKTROMOTOR
Jízdu ve městě vám zpříjemní tichá pohonná jednotka Apache Power Silent s elektromotorem Silent, který je zapletený ve středu předního kola. Nominální výkon motoru je 250 W s maximálním točivým momentem až 32 Nm. Systém je vybaven takzvanou sinusovou technologií řízení, která se vyznačuje velmi tichým chodem a efektivnějším využitím energie. Vaše elektrokolo tak získává vyšší dojezd na jedno nabití a rozšiřuje vaše možnosti.

BATERIE
Moderní páteřová baterie s kapacitou 13 Ah (468) Wh nabídne dojezdový okruh až 110 km na jedno nabití. Celkovou dojezdovou vzdálenost ovlivňuje kromě kapacity baterie také profil tratě, hmotnost jezdce a jeho jízdní styl. Samozřejmostí je přítomnost chytrého systému řízení, který baterii chrání před přehřátím, zkratem či přebitím. Vaše elektrokolo vám díky umístění baterie za sedlovou trubkou nabídne lepší jízdní vlastnosti a výrazně snadnější manipulaci.

OVLÁDACÍ DISPLEJ
Snadné ovládání elektrokola umožní multifunkční čitelný LED displej s vylepšenou ergonomií ovládání, umístěný na levé straně řídítek. Jednoduché ovládání pomocí tlačítek vám nabídne možnost, vybrat si jeden z pěti režimů asistence, aktivovat asistenta chůze, případně zapnout či vypnout osvětlení elektrokola. V pravé části panelu najdete přehledný ukazatel stavu baterie. Zkrátka, rychlé a praktické ovládání elektrokola.

 

Vložit dotaz

Poradna

Dotaz do poradny

Produkt již není aktivní, komentáře nelze vkládat.