+420 774 944 828Po-Čt 10.00-17.30, Pá 10.00-16.00

CZ SK

Info o nákupu Recenze Servis Kontakty

Menu

Dámské krosové elektrokolo Apache Matta E6 pearl white

Dámské krosové elektrokolo Apache Matta E6 pearl white

Doprava zdarma
Záruka 24 m.

Katalogové číslo: 13086|Značka: Apache

Je tak vhodnou variantou pro aktivní cyklistky. S tímto modelem dostane vaše ježdění zcela nový náboj. Jezděte po silnici, cyklostezce nebo v lehkém terénu. Model Matta splní vaše očekávání a přidá ještě něco navíc.

vyprodáno

Č. Budějovice
e-shop

Toto zboží bylo 04.04.23 definitivně vyřazeno z prodeje.
Ale nezoufejte, určitě pro vás najdeme jiný produkt.
Zkuste nejdříve použít horní vyhledávání, nebo nás kontaktujte. Rádi vám poradíme.

  • Popis
  • Poradna0

Dámské krosové elektrokolo Apache Matta E6 pearl white:

Je tak vhodnou variantou pro aktivní cyklistky. S tímto modelem dostane vaše ježdění zcela nový náboj. Jezděte po silnici, cyklostezce nebo v lehkém terénu. Model Matta splní vaše očekávání a přidá ještě něco navíc. Hledáte dámské elektrokolo, které jednoduše splní vaše očekávání? Dobře vybavené krosové elektrokolo Matta E6 je postaveno na lehkém rámu s integrovaným vedením bowdenů a hadic. Sportovní geometrie, kvalitní komponenty Shimano, pláště s reflexním pruhem nebo tichý nábojový motor s baterií ve spodní rámové trubce, která vás na jedno nabití doveze například z Prahy k Máchovu jezeru. Elektrokolo, na které je spoleh a je jednoduše stvořeno pro jízdu.
Každou jízdu budete mít pod kontrolou díky LCD displeji, který nabídne mnoho užitečných funkcí. Můžete zde zvolit vhodný jízdní režim, sledovat údaje o ujeté vzdálenosti nebo dojezdu a stavu baterie. S elektrokolem Matta se můžete bez obav vydat na cestu.

Klíčové vlastnosti:
tichý nábojový motor Apache Power Silent 250 W
baterie Li-Ion s kapacitou 13 Ah (468 Wh)
přehledný kontrastní displej CODAC s vestavěným nabíjecím USB konektorem
3x8 rychlostí Shimano
hydraulické brzdy Shimano
odpružená vidlice SR Suntour NEX HLO 63 mm (se zamykáním na korunce)
velká 28” kola
dojezd až 110 km

Elektromotor

Každou vaší jízdu vám zpříjemní tichá pohonná jednotka Apache Power Silent s elektromotorem Silent, který je zapletený ve středu zadního kola. Nominální výkon motoru je 250 W s maximálním točivým momentem až 32 Nm. Systém je vybaven takzvanou sinusovou technologií řízení, která se vyznačuje velmi tichým chodem a efektivnějším využitím energie. Vaše elektrokolo tak získává vyšší dojezd na jedno nabití a rozšiřuje vaše možnosti.

Baterie
Na spodní rámové trubce najdete moderní Li-lon baterii s kapacitou 13 Ah (468) Wh, která nabídne dojezdový okruh až 110 km na jedno nabití. Celkovou dojezdovou vzdálenost ovlivňuje kromě kapacity baterie také profil tratě, hmotnost jezdce a jeho jízdní styl. Samozřejmostí je přítomnost chytrého systému řízení, který baterii chrání před přehřátím, zkratem či přebitím.

Ovládací displej
Vaše elektrokolo budete snadno ovládat pomocí kontrastního LCD displeje Apache Power Codac s integrovaným ovládáním a mnoha užitečnými funkcemi. Displej je velice přehledný a umístěn na levé straně řídítek. Najdete zde i vestavěný nabíjecí USB konektor pro váš telefon. Jednoduché ovládání pomocí tlačítek vám umožní volit si stupeň dopomoci i přepínat mezi jednotlivými funkcemi cyklocomputeru. Kromě zvoleného jízdního režimu jsou na displeji vyobrazeny údaje o času, rychlosti, ujeté vzdálenosti, dojezdu a stavu baterie. Neustále tak budete mít kompletní přehled o vaší jízdě.

Vložit dotaz

Poradna

Dotaz do poradny

Produkt již není aktivní, komentáře nelze vkládat.