+420 774 944 828Po-Čt 10.00-17.30, Pá 10.00-16.00

CZ SK

Info o nákupu Recenze Servis Kontakty

Menu

Koloběžky Koloběžky klasické Koloběžky pro sport a trénink Koloběžky pro sport velikost kol do 20/20

Koloběžka Yedoo Steel S2016

Koloběžka Yedoo Steel S2016

výhodněji o 7%
Doprava zdarma

Katalogové číslo: 12272|Značka: Yedoo

Ideální koloběžka do města i na občasné výlety, vhodná pro jezdce od výšky postavy 150 cm. Městský sportovec i ostřílený outdoorový typ, S2016 má něco z ducha dobrodruhů

Zvolte variantu:

Č. Budějovice
e-shop
7 990 Kč s DPH

10+ zákazníků již u nás toto zboží zakoupilo

  • Popis
  • Poradna0
  • Podobné

Koloběžka Yedoo Steel S2016:

Ideální koloběžka do města i na občasné výlety, vhodná pro jezdce od výšky postavy 150 cm. Městský sportovec i ostřílený outdoorový typ, S2016 má něco z ducha dobrodruhů  Nesmíří se s žádnou překážkou a vytáhne vás z každé louže, od horských serpentýn po výmoly polních cest. A vždycky najde cestu i do zavazadlového prostoru.
Dnes populární styl očesaných motocyklů scrambler jede po silnici stejně dobře jako po polničce. Inspirovala ho syrovost drobnějších, ale nepoddajných průkopnických strojů, na kterých nemohlo být nic navíc a když se poprvé odvažovaly ze zpevněných povrchů do terénu, čouhaly z nich trubky na všechny strany. Městský sportovec i ostřílený outdoorový typ, S2016 má něco z ducha takových dobrodruhů. Nesmíří se s žádnou překážkou a vytáhne vás z každé louže, od horských serpentýn po výmoly štěrkových cest. V městské vřavě oceníte jeho mrštnost a snadnou manévrovatelnost, nezapře se ale ani na delších výletech – a vždycky najde cestu do zavazadlového prostoru.
 
kolobezka-yedoo-steel-s2016


Yedoo Steel
Originální ocelový rám a skvělé jízdní vlastnosti pro každý den.
Kdo chce být všude první a v pohodlí, spoléhá na ocelové srdce Steel. Díky výjimečné pevnosti a tuhosti rámu zůstává energie odrazu v koloběžce a ta vás při každém odrazu doslova vystřelí kupředu.
Když Alexander Veliký porazil indického krále Póra, údajně mu namísto zlata nabídli 15 kg oceli. Damascénská ocel si pak získala slávu jako materiál k výrobě šavlí, které nejen dokázaly spolehlivě proseknout ostatní kovy, ale byla tak pružná, že ji šlo snadno ohnout, aniž by se zlomila. My se taky rádi držíme na technologické špičce, na ostří pokroku. Koloběžky Steel tak představují to nejlepší pro svobodné cestování tam, kde se výkon setkává s komfortem. Základem je originálně navržený, maximálně odlehčený rám s vycizelovanou geometrií a optimální tuhostí, který se nevzdává rychlosti, ale především perfektně drží dráhu a pohlcuje nerovnosti a otřesy. Třeba na modelu S2620 tak není problém za pár hodin urazit i 100 kilometrů – a díky novým madlům na něm ruce nebolí ani bez rukavic. V řadě Steel se veškeré schopnosti železa, uhlíku, materiálové vědy a dvacetiletých zkušeností Yedoo slily do zocelených a lehce ovladatelných strojů. Těžkopádnou minulost oceli si necháváme do kotle na metalovém koncertě.

I když se dnešní slitiny liší od oceli, která dala vyrůst Ocelovému městu nebo prvním mrakodrapům, pořád je ocel symbolem energie, pružnosti a praktické nezničitelnosti. Zářným příkladem vynalézavosti, která překonává zákony fyziky. Zdolávat sami sebe je motivací i nás v Yedoo, při konstrukci trvanlivějších a flexibilnějších strojů. Z kováren jsou dnes kavárny a tak vznikla i řada Steel: přesným nasměrováním ohromné pevnosti a ohebnosti dnešní oceli k pohodlí a volnému času. Nová geometrie rámu nabízí příjemnější ovládání: rovnováhu, čitelnost, předvídavost. Při jízdě si teď můžete zároveň prohlížet Princeznu koloběžku, věštit z dlaně budoucnost a dělat holubičky – s větším pocitem stability, než kdy dřív. Zůstávají bezkonkurenční detaily Yedoo jako například originální patka stupátka – pro dobrý doraz nohy, pro přizvednutí koloběžky při překonávání překážek, či pro pomoc při přenášení. Standardem jsou ergonomická madla s aretací proti přetáčení, „V“ brzdy TEKTRO nebo příprava pro blatníky, umístění držáků až dvou lahví, vychytaný stojánek, nebo šrouby s nízkou hlavou na zadní vidlici jako doplněk. Úzké náboje (74 mm) jsme osadili prachotěsnými a vodotěsnými průmyslovými ložisky, takže kola se hladce odvalují třeba i na pláži.
Design Steel respektuje strohou, ale atraktivní příhradovou konstrukci ze štíhlých ocelových trubek. Nemusí se zvlášť strojit, jeho síla je ve stavbě těla a přiznaném materiálu. Už jen stupátko vzniká pomocí protiskluzové úpravy samotných trubek (strukturovaným PVC připraveným tepelným tvarováním na vysokou zátěž) a nepřidává žádná další deka nebo dekor navíc. Výška stupátka nad terénem je pak už tradičně díky dvojité zadní vidlici výškově stavitelná a snadno se vyrovná s různorodým povrchem i styly jízdy.
Steel je náš hold konstruktérskému řemeslu a tradici, veškeré síle stroje a materiálu „pod kapotou“.
Jakub Bostl, šéf vývoje Yedoo a Jaroslav Juřica, designér

Grafický design a barevnost
Odhalenost původně pracovního názvu Steel a kódové označení modelů kopírující velikosti kol se odráží i v úspornosti a funkčnosti designů Studia Najbrt. Odkazují na praktické šablony a do železa vyražené „polní“ nebo tovární značení letadel a dalších strojů. Základní barevnost akcentuje zemité tóny v metalických variantách. Společně s elegantně zamotanou, „picassovsky kubistickou“ konstrukcí rámu vycházejí vstříc stylově oprýskaným kulisám oživených továrních provozů a nově pohodlného života, který se s nostalgií vrací do krajiny a města s industriální minulostí. 

Vložit dotaz

Poradna

Dotaz do poradny

Jménopovinné
E-mailpovinné
Komentářpovinné pole

Podobné produkty

Koloběžka Yedoo Steel S2620

Ideální koloběžka na dlouhé výlety, vhodná pro jezdce od výšky postavy 150 cm.
do 3-5 dnů
9 690
varianty
výhodněji o 12%
doprava zdarma