+420 774 944 828Po-Čt 10.00-17.30, Pá 10.00-16.00

CZ SK

Info o nákupu Recenze Servis Kontakty

Menu

Koloběžky Koloběžky klasické Koloběžky pro dospělé Koloběžky pro dospělé velikost kol 20/20

Koloběžka Mibo Royal

NÁŠ TIP! Při osobním odběru či zakoupení v naší prodejně je koloběžka kompletně smontována a seřízená pro jízdu.

Koloběžka Mibo Royal

Katalogové číslo: 11201|Značka: Mibo

Rychlá, bezpečná a stabilní i pro lehký terén. Určená dětem od 12 let a dospělým do 200 cm. Velikost kol 20/20". Velmi skladný model, ideální pro časté přesuny v dopravních prostředcích. Patentovaný skládací mechanismus. Nosnost 150 kg.

Zvolte variantu:

Č. Budějovice
e-shop
13 800 Kč s DPH

20+ zákazníků již u nás toto zboží zakoupilo

  • Popis
  • Hodnocení3
  • Poradna0
  • Podobné

Koloběžka Mibo Royal:

Rychlá, bezpečná a stabilní i pro lehký terén. Určená dětem od 12 let a dospělým do 200 cm. Velikost kol 20/20". Velmi skladný model, ideální pro časté přesuny v dopravních prostředcích. Patentovaný skládací mechanismus. Nosnost 150 kg.

Přepravní rozměry:
128x61x25 cm

Specifikace
Rám Royal 20/20" se skládacím kloubem - váha 4,93kg bez barvy
Vidlice ocelová - Váha 1,05kg bez barvy
Kola 20" 32 špic, soustružené brzdné plochy, dvoustěnný ráfek, náboj NOVATEC
Pláště Schwalbe Maraton Racer 20x1,5
Duše s autoventilkem
Brzdové čelisti Shimano 4000
Brzdové páky Shimano 4000
Řídítka ocelová BMX
Představec BMX
Madla Moly s fixací
Zvonek
BEZ STOJANU
Nosnost do 150 kg
Rozměry ve složeném stavu: 128x61x25 cm
Dodáváno bez stojanu - lze dokupit samostatně.

Snadná montáž po zakoupení:
Díky preciznosti výroby, stačí u koloběžky po vybalení z kartonu narovnat skládací mechanismus a řídítka. Dotáhnout a následně ihned vyrazit na první jízdu!
Ručně vyráběný ocelový rám zajišťuje vynikající jízdní vlastnosti a perfektní přenos odrazové síly. Koloběžce je při výrobě věnováná velká péče a vše je vyladěno do nejmenšího detailu. Doporučujeme dokoupit praktický stojan, který lze pohodlně ovládat nohou.  Pevné dvojstěnné ráfky a přímý výplet je zárukou kvalitního přenosu sil na vozovku bez zbytečných ztrát. Samozřejmostí jsou kvalitní ložiskové náboje. Velmi účinné brzdy Shimano se běžně používají v cyklistice. Nízká výška nášlapu zajišťuje pohodlí při jízdě. Patentovaný skládací mechanimus, díky kterému je složení a rozložení koloběžky otázkou několika sekund. Přední a zadní kola o rozměru 20" zajišťují rovnoměrné rozložení sil při brzdění, čímž koloběžka nemá vzadu tendenci "ustřelovat".

Krátce z historie značky:
Značka MIBO se pyšní dlouholetou tradicí. Břetislav Michálek, hlavní páteř firmy, založil značku již v roce 1998, ale sám začal opravovat a vyrábět kolobky už od roku 1968. Což samo o sobě svědčí o jisté znalosti řemesla. MIBO stále pokračuje v původní ruční "garážové výrobě", kterou už dnes nepoužívá prakticky téměř žádný jiný výrobce, protože je pro ně příliš složitá a časově náročná. MIBO má své vlastní strojaře, svářeče, mechaniky, kteří každou koloběžku velice pečlivě, s přesností na milimetry, konstruují od začátku až do konce.
Všechny jejich koloběžky mají typický originální vzhled - hranatý, ostrý profil, prohnuté stupátko, stejně tak i krk.
Díky tomuto osobnímu přístupu k výrobě každého kusu jsou koloběžky opravdovým unikátem a kdo jednou se značkou MIBO začne, již poté se od ní nedokáže odloučit.


Užitečné info:
Jaké koloběžky lze předělat na elektro? Podívejte se na naše realizace.

Hodnocení

Průměrné hodnocení 97% podle 3 recenzí

Naše recenze jsou ověřené na základě zaslání dotazníku emailem po nákupu přímo našim zákazníkům, který nám vyplní.

Avatar

90%

22.06.2018

Kolobežka je skladacia, takže sa mi vojde do auta - pri sklopenom operadle zadnej sedačky aj bez demontáže predného kolesa. V základnej výbave je zvonček aj stojan. Rám vyzerá robustne, mohol by veľa vydržať.

Stojan trčí cez rám do priestoru jazdca - môže to byť potenciálne nebezpečné. Hneď prvé šortky, v ktorých som jazdil, sa mi viackrát zachytili o stojan - musel som ho ohnúť až tesne k rámu, aby bol problém minimalizovaný. Po týždňovom jazdení (cca 140km) začínajú riadidlá pri záťaži vŕzgať. Zadné koleso má jednu uťahovaciu maticu na imbus, to je fajn, druhá, tiež okrúhla, však má len drsný povrch a nedá sa chytiť ani imbusom, ani iným kľúčom alebo skrutkovačom, iba kliešťami, čím sa potenciálne ničí - je totiž natretá čiernou farbou, alebo skôr bola. ;) Keby boli obe imbusové, potešilo by to.

Avatar

100%

16.06.2018

Kvalitny ram Kvalitna vybava

Avatar

kolec

100%

21.05.2018

Kolobežka Mibo - Royal je kvalitý a spoľahlivý dopravný prostriedok na vašich potulkách mestom a prírodou, ktorého ľahko zbalíte do kufra vášho auta, alebo ho zbalíte ako príručnú batožinu do vlaku, za ktorú neplatíte. Ďakujem za tento fantastický výrobok. Jazda na kolobežke je zážitok. Ľahko sa ovláda a na jeden odraz ide dlho a plynulo. Ocenil som aj kvalitné brzdy hlavne na chodníku v meste. Rád som podporil firmu MIBO.

Precízny a funkčný výrobok. Ručná práca. Skladačka. Kvalitné komponenty. Dajú sa dokúpiť ďalšie doplnky. Ako sú blatníky, taštička na náradie alebo brašňa na prevoz. Výborne zabalené a ľahká montáž. Výborný a funkčný stojan. 5 ročná záruka na rám.

Prijal by som aj iné farebné modifikácie.

Vložit dotaz

Poradna

Dotaz do poradny

Jménopovinné
E-mailpovinné
Komentářpovinné pole

Podobné produkty

Koloběžka Mibo Royal Disc kotoučové brzdy

Rychlá, bezpečná a stabilní i pro lehký terén. Určená dětem od 12 let a dospělým do 200 cm. Velikost
do 3-5 dnů
17 500
doprava zdarma
Prodloužená záruka

Skládací koloběžka Kostka Twenty Max Fold (G6)

Koloběžka Twenty Max Fold (G6) je sice Kostka, nikoliv však Rubikova. Její složení je otázkou dvou či tří pracovních operací a
skladem externí sklad (>5 ks)
16 990
varianty
doprava zdarma

Koloběžka Mibo Mastr

Velmi skladná a velice pohodlná koloběžka, ideální na přesuny po městě, ale i vhodná na delší cesty a výlety.
do 3-5 dnů
12 800
varianty
doprava zdarma
Prodloužená záruka

Koloběžka Kickbike Clix

Revoluční skládací koloběžka Kickbike Clix. Ideální na přesuny po městě. Lehký hliníkový rám. Snadná skladnost. Váha jen 7,8 kg.
do 3-5 dnů
13 490
doprava zdarma

Koloběžka Yedoo Dragstr

Koloběžka Yedoo Dragstr je univerzální koloběžka pro všechny terény. Model Dragstr se pyšní nejen elegantním designem, ale i váhou
do 3-5 dnů
12 590 Kč11 790
varianty
-6%
AKCE
doprava zdarma
Prodloužená záruka