+420 774 944 828Po-Čt 10.00-17.30, Pá 10.00-16.00

CZ SK

Info o nákupu Recenze Servis Kontakty

Menu

Koloběžky Koloběžky klasické Koloběžky pro sport a trénink Koloběžky pro sport velikost kol 26/20

Koloběžka Mibo Malaga barva dle vlastního výběru

Koloběžka Mibo Malaga barva dle vlastního výběru

Doprava zdarma
Záruka 24 m.

Katalogové číslo: 12618|Značka: Mibo

Perfektní koloběžka je vhodná pro sportovní i rekreační nadšence. Určená pro děti od 15 let až po dospělé s výškou postavy do 200 cm. Díky velikosti kol 26/20 je ideální i pro velmi dlouhé jízdy a uspokojí i nejnáročnější koloběžkáře.

vyprodáno

Č. Budějovice
e-shop

Toto zboží bylo 18.05.23 definitivně vyřazeno z prodeje.
Ale nezoufejte, určitě pro vás najdeme jiný produkt.
Zkuste nejdříve použít horní vyhledávání, nebo nás kontaktujte. Rádi vám poradíme.

  • Popis
  • Poradna0
  • Podobné

Koloběžka Mibo Malaga barva dle vlastního výběru:

Perfektní koloběžka je vhodná pro sportovní i rekreační nadšence. Určená pro děti od 15 let až po dospělé s výškou postavy do 200 cm. Díky velikosti kol 26/20 je ideální i pro velmi dlouhé jízdy a uspokojí i nejnáročnější koloběžkáře.
Cena zahrnuje individuální barvu dle vlastního výběru ze vzorníku RAL. Lze kombinovat jinou barvu rámu a vidlice. Max. 2 barvy.
Doba realizace je cca 14-21 dnů dle vytížení lakovny.
Koloběžku je nutné zaplatit předem převodem na účet nebo platbou online platební kartou.
Takto upravené zboží na přání nelze vrátit ve 14 denní lhůtě.
Při výběru dle vzorníku je nutné počítat s možnou odchylkou zobrazovacího zařízení (monitoru). Ideální je vzorník vidět fyzicky - u nás k nahlédnutí v prodejně, či v jakkékoliv prodejně barev a laků, standartizovaný vzorník RAL.


Turistika. Stabilita. Předvídatelnost. Bezpečný pocit. Malaga Vás doveze tam i zpátky. Velmi odolná, robustní konstrukce. Na této Vaší koloběžce budou jezdit i děti Vašich dětí. Rám je jeden z nejpevnějších, které kdy Mibo vyrobili. Předvídatelné řízení, nízky a komfortní odraz, nájezdová hrana stupátka pro lepší průjezd lehkým terénem.
Nosnost 150kg

Snadná montáž po zakoupení:
Díky preciznosti výroby, stačí na koloběžku po vybalení z kartonu jen nasadit kola a řídítka. Dotáhnout a následně ihned vyrazit na první jízdu!

Koloběžky MIBO jsou vhodné nejen pro závodníky, ale pro všechny, kteří mají rádi rychlou jízdu na kvalitní koloběžce. Ručně vyráběný ocelový rám zajišťuje vynikající jízdní vlastnosti a perfektní přenos odrazové síly. Koloběžce je při výrobě věnováná velká péče a vše je vyladěno do nejmenšího detailu. Praktický stojan, který lze pohodlně sklápět nohou, je již součástí koloběžky, což u jiných výrobců není obvyklé. Pevné dvojstěnné ráfky a přímý výplet je zárukou kvalitního přenosu sil na vozovku bez zbytečných ztrát. Samozřejmostí jsou kvalitní ložiskové náboje. Velmi účinné brzdy Shimano se běžně používají v cyklistice. Nízká výška nášlapu zajišťuje pohodlí při jízdě. Zkrátka, koloběžku MIBO Malaga musí mít každý správný koloběžkář!

Krátce z historie značky:
Značka MIBO se pyšní dlouholetou tradicí. Břetislav Michálek, hlavní páteř firmy, založil značku již v roce 1998, ale sám začal opravovat a vyrábět kolobky už od roku 1968. Což samo o sobě svědčí o jisté znalosti řemesla. MIBO stále pokračuje v původní ruční "garážové výrobě", kterou už dnes nepoužívá prakticky téměř žádný jiný výrobce, protože je pro ně příliš složitá a časově náročná. MIBO má své vlastní strojaře, svářeče, mechaniky, kteří každou koloběžku velice pečlivě, s přesností na milimetry, konstruují od začátku až do konce.
Všechny jejich koloběžky mají typický originální vzhled - hranatý, ostrý profil, prohnuté stupátko, stejně tak i krk.
Díky tomuto osobnímu přístupu k výrobě každého kusu jsou koloběžky opravdovým unikátem a kdo jednou se značkou MIBO začne, již poté se od ní nedokáže odloučit.


Další koloběžky, které můžete mít na přání s vlastní individuální barvou.

Vložit dotaz

Poradna

Dotaz do poradny

Produkt již není aktivní, komentáře nelze vkládat.