+420 774 944 828Po-Čt 10.00-17.30, Pá 10.00-16.00

CZ SK

Info o nákupu Recenze Servis Kontakty

Menu

Koloběžky Koloběžky klasické Koloběžky pro sport a trénink Koloběžky pro sport velikost kol 28/20 +

Koloběžka Mibo GT Split - limitovaná edice

Koloběžka Mibo GT Split - limitovaná edice

Doprava zdarma
Záruka 24 m.

Katalogové číslo: 12451|Značka: Mibo

Limitovaná edice s větším předním kolem 28" a značkovou brašnou Ortlieb v ceně 1500 Kč zdarma. Perfektní cestovní koloběžka, kterou lze velmi snadno převážet v rozloženém stavu. Vhodná pro děti od 15 let a dospělé do výšky postavy 200 cm.

vyprodáno

Č. Budějovice
e-shop

Toto zboží bylo 19.05.21 definitivně vyřazeno z prodeje.
Ale nezoufejte, určitě pro vás najdeme jiný produkt.
Zkuste nejdříve použít horní vyhledávání, nebo nás kontaktujte. Rádi vám poradíme.

5+ zákazníků již u nás toto zboží zakoupilo

  • Popis
  • Poradna1
  • Podobné

Koloběžka Mibo GT Split - limitovaná edice:

Limitovaná edice s větším předním kolem 28" a značkovou brašnou Ortlieb v ceně 1500 Kč zdarma. Perfektní cestovní koloběžka, kterou lze velmi snadno převážet v rozloženém stavu. Vhodná pro děti od 15 let a dospělé do výšky postavy 200 cm. Díky velikosti kol 28/20 je ideální i pro velmi dlouhé jízdy a uspokojí i nejnáročnější koloběžkáře.

Součástí balení navíc oporti běžné verzi:
značková vodotěsná brašna Ortlieb, včetně klíčem uzamykatelného držáku na řidítka
košík na láhev a láhev Mibo

Snadná montáž po zakoupení:
Díky preciznosti výroby, stačí na koloběžku po vybalení z kartonu jen nasadit kola a řídítka. Dotáhnout a následně ihned vyrazit na první jízdu!

Model je GT Split je opravdový univerzál, vhodný pro dlouhé jízdy a zároveň je díky patentovanému skládacímu mechanismu velmi skladný.
Koloběžky MIBO jsou vhodné nejen pro závodníky, ale pro všechny, kteří mají rádi rychlou jízdu na kvalitní koloběžce. Ručně vyráběný ocelový rám zajišťuje vynikající jízdní vlastnosti a perfektní přenos odrazové síly. Koloběžce je při výrobě věnováná velká péče a vše je vyladěno do nejmenšího detailu. Praktický stojan, který lze pohodlně sklápět nohou je již součástí koloběžky, což u jiných výrobců není obvyklé. Pevné dvojstěnné ráfky a přímý výplet je zárukou kvalitního přenosu sil na vozovku bez zbytečných ztrát. Samozřejmostí jsou kvalitní ložiskové náboje. Velmi účinné brzdy Shimano se běžně používají v cyklistice. Nízká výška nášlapu zajišťuje pohodlí při jízdě. Zkrátka, koloběžku MIBO Split musí mít každý správný koloběžkář!

Klíčové vlastnosti:
Lehká 1.5mm konstrukce.
Léty prověřený skládací kloub zvyšující tuhost.
Stále kompaktní rozměry při složení, vejde se i do Škoda Citigo.

Krátce z historie značky:
Značka MIBO se pyšní dlouholetou tradicí. Břetislav Michálek, hlavní páteř firmy, založil značku již v roce 1998, ale sám začal opravovat a vyrábět kolobky už od roku 1968. Což samo o sobě svědčí o jisté znalosti řemesla. MIBO stále pokračuje v původní ruční "garážové výrobě", kterou už dnes nepoužívá prakticky téměř žádný jiný výrobce, protože je pro ně příliš složitá a časově náročná. MIBO má své vlastní strojaře, svářeče, mechaniky, kteří každou koloběžku velice pečlivě, s přesností na milimetry, konstruují od začátku až do konce.
Všechny jejich koloběžky mají typický originální vzhled - hranatý, ostrý profil, prohnuté stupátko, stejně tak i krk.
Díky tomuto osobnímu přístupu k výrobě každého kusu jsou koloběžky opravdovým unikátem a kdo jednou se značkou MIBO začne, již poté se od ní nedokáže odloučit.

Vložit dotaz

Poradna

avatar uživatele

Matej  —  před 3 lety (06.04.2020,13:41)1

Dobrý deň, chcel by som sa opýtať či máte na predaj Mibo gt Split v limitovanej vianočnej edícii aj na Slovensku. Za skorú odpoveď vopred ďakujem.

Manvel

Dobrý den, ano na Slovensko je možné zaslat, odkaz naleznete zde : /kolobezky-pro-sport-a-trenink/kolobezka-mibo-gt-split-limitovana-vanocni-edice-12451.html

manvel - před 3 lety (06.04.2020,14:10)

Dotaz do poradny

Produkt již není aktivní, komentáře nelze vkládat.

Podobné produkty

Koloběžka Mibo GT Split

Perfektní cestovní koloběžka, kterou lze velmi snadno převážet v rozloženém stavu. Vhodná pro děti od 15 let a dospělé
do 3-5 dnů
14 800
varianty
doprava zdarma
Prodloužená záruka