+420 774 944 828Po-Čt 10.00-17.30, Pá 10.00-16.00

CZ SK

Info o nákupu Recenze Servis Kontakty

Menu

Koloběžka Mibo GS GoodSpeed

Koloběžka Mibo GS GoodSpeed

Katalogové číslo: 11200|Značka: Mibo

Novinka z produkce MIBO s rozměry kol 26/26". Další koloběžka pro pravé fajnšmekry, která nesmí chybět ve vašem strojovém parku. Nosnost 150 kg.

vyprodáno

Č. Budějovice
e-shop

Toto zboží bylo 19.01.24 definitivně vyřazeno z prodeje.
Ale nezoufejte, určitě pro vás najdeme jiný produkt.
Zkuste nejdříve použít horní vyhledávání, nebo nás kontaktujte. Rádi vám poradíme.

10+ zákazníků již u nás toto zboží zakoupilo

  • Popis
  • Hodnocení2
  • Poradna0
  • Podobné

Koloběžka Mibo GS GoodSpeed:

Novinka z produkce MIBO s rozměry kol 26/26". Další koloběžka pro pravé fajnšmekry, která nesmí chybět ve vašem strojovém parku. Nosnost 150 kg.
Perfektní koloběžka je vhodná pro sportovní i rekreační nadšence na výlety, určená pro děti od 15 let až po dospělé s výškou postavy do 200 cm. Díky velikosti kol 26/26 je ideální i pro velmi dlouhé jízdy a uspokojí i nejnáročnější koloběžkáře.
Výborná stabilita za všech myslitelných podmínek. Od intenzivního tréninku na cyklostezce až po náročné zimní výpravy. Toto je koloběžka pro ty, kdo chtějí něco víc. Goodspeed je přání šťastné a úspěšné cesty.

Rám: Ocelový rám, váha bez barvy 4,30 kg
Vidlice: Ocelová, váha 1,20 kg
Brzdové čelisti:  Shimano 4000
Brzdové páky: Shimano 4000
Pneumatiky: Schwalbe Marathon Racer 26x1,5 nebo Michelin Protek 1,75
Další vybavení:  zvonek
Dodáváno bez stojanu - lze dokupit samostatně.

Snadná montáž po zakoupení:
Díky preciznosti výroby, stačí na koloběžku po vybalení z kartonu jen nasadit kola a řídítka. Dotáhnout a následně ihned vyrazit na první jízdu!
Ručně vyráběný ocelový rám zajišťuje vynikající jízdní vlastnosti a perfektní přenos odrazové síly. Koloběžce je při výrobě věnováná velká péče a vše je vyladěno do nejmenšího detailu. Doporučujem přikoupit nanejvýš praktický  stojan, který lze pohodlně ovládat nohou. Pevné dvojstěnné ráfky a přímý výplet je zárukou kvalitního přenosu sil na vozovku bez zbytečných ztrát. Samozřejmostí jsou kvalitní ložiskové náboje. Velmi účinné brzdy Shimano se běžně používají v cyklistice. Nízká výška nášlapu zajišťuje pohodlí při jízdě.

Krátce z historie značky:
Značka MIBO se pyšní dlouholetou tradicí. Břetislav Michálek, hlavní páteř firmy, založil značku již v roce 1998, ale sám začal opravovat a vyrábět kolobky už od roku 1968. Což samo o sobě svědčí o jisté znalosti řemesla. MIBO stále pokračuje v původní ruční "garážové výrobě", kterou už dnes nepoužívá prakticky téměř žádný jiný výrobce, protože je pro ně příliš složitá a časově náročná. MIBO má své vlastní strojaře, svářeče, mechaniky, kteří každou koloběžku velice pečlivě, s přesností na milimetry, konstruují od začátku až do konce.
Všechny jejich koloběžky mají typický originální vzhled - hranatý, ostrý profil, prohnuté stupátko, stejně tak i krk.
Díky tomuto osobnímu přístupu k výrobě každého kusu jsou koloběžky opravdovým unikátem a kdo jednou se značkou MIBO začne, již poté se od ní nedokáže odloučit.

Hodnocení

Průměrné hodnocení 100% podle 2 recenzí

Naše recenze jsou ověřené na základě zaslání dotazníku emailem po nákupu přímo našim zákazníkům, který nám vyplní.

Avatar

100%

03.08.2018

MIBO GS sledujem už od prvých prototypov a nemohol som sa dočkať sériovej výroby. Medzičasom vydali nové modely yedoo aj kostka a výber bol čoraz ťažší. Keďže moja "stará" už mala to najlepšie za sebou, bol čas na výmenu. Po zvážení všetkých aspektov, od výrobcu, materiálu, váhy, veľkosti atď., prihliadnuc na moje preferencie, vyhrala "kolka" MIBO GoodSpeed. Po zložení a prvej jazde mi bolo jasné, že môžeme spolu vyraziť na koniec sveta. Ale pekne postupne. Napriek tomu, že je rám kolobežky z ocele, je veľmi ľahká - prijateľných 10kg (so všetkým). Kolobežka ako celok pôsobí veľmi "krehko", ale nenechajte sa oklamať pohľadom. Rám je pevný a primerane tuhý, takže sa zbytočne neprehýba a energia ide pekne do pohybu (pri mojich 90kg). Riadenie je presné, pohodlné, povedal by som - priam ideálne na dlhé výjazdy, pretože vás nebude trápiť živosťou. Ruky z riaditok by som však nespúšťal :). K tým riaditkám jedná malá výtka - dodané gripy môžete fakt vyhodiť a ísť kúpiť nové, ergonomické, pohodlnejšie, v opačnom prípade vám "odpadnú" ruky už po pár hodinách jazdy. Ak by sa niekto bál, že V brzdy nebudú dosť účinné, nemusí mať strach. S kolobežkou nezabrzdíte hneď na mieste, ale úprimne, to ani s kotúčovkami, proste pôjdete do šmyku. A v tomto smere mi viac vyhovujú Véčka, pretože brzdenie je plynulejšie. Mibo obulo GSko do plášťov Schwalbe Marathon Racer a mibáci evidentne vedeli, čo robia. Vďaka ním je jazda lahučká a tichá. Oceníte aj reflexné prvky, ktoré sa na plášťoch nachádzajú. MIBO GS je jednoducho výborná kolobežka, ktorá naplnila všetky moje očakávania a ešte viac. Už teraz sa teším, ako ju vybavím nosičmi s brašnami a vyberieme sa naprieč Európou. A kto vie, možno ešte ďalej.

veľké kolesá ide ako žiletka je tichá pomerne ľahká ideálna tuhosť rámu

je potrebné vymeniť gripy, ináč vám odpadnú ruky :)

Avatar

100%

09.04.2018

báječná koloběžka, baví mě na ní jezdit.

Vložit dotaz

Poradna

Dotaz do poradny

Produkt již není aktivní, komentáře nelze vkládat.

Podobné produkty

Koloběžka Mibo GT - Gran Turismo

Zrodila se koloběžka. Je vlastně stejná a přitom úplně jiná, než ostatní koloběžky. Dostala jméno Gran Turismo, ale všichni
do 4-6 dnů
13 990
varianty
doprava zdarma
Prodloužená záruka

Koloběžka Mibo GT Split

Perfektní cestovní koloběžka, kterou lze velmi snadno převážet v rozloženém stavu. Vhodná pro děti od 15 let a dospělé
do 3-5 dnů
14 800
varianty
doprava zdarma
Prodloužená záruka

Koloběžka Mibo GT Split Disc kotoučové brzdy

Perfektní cestovní koloběžka, kterou lze velmi snadno převážet v rozloženém stavu. Vhodná pro děti od 15 let a dospělé
dočasně nedostupné
17 500
doprava zdarma
Prodloužená záruka

Koloběžka Mibo Mastr

Velmi skladná a velice pohodlná koloběžka, ideální na přesuny po městě, ale i vhodná na delší cesty a výlety.
do 3-5 dnů
12 800
varianty
doprava zdarma
Prodloužená záruka