+420 774 944 828Po-Čt 10.00-17.30, Pá 10.00-16.00

CZ SK

Info o nákupu Recenze Servis Kontakty

Menu

Koloběžky Koloběžky klasické Koloběžky pro sport a trénink Koloběžky pro sport velikost kol 26/20

Koloběžka Kickbike Cruise Max 20

Koloběžka Kickbike Cruise Max 20

Doprava zdarma
Záruka 24 m.

Katalogové číslo: 11264|Značka: Kickbike

Naprosto perfektní koloběžka pro pohodlnou jízdu ve městě i na delší vyjíždky. Netypický tvar řidítek zajišťuje komfortní držení, které uvolňuje zádové svalstvo a tím posunuje jízdu na úplně novou úroveň. Vyzkoušej si perfektní zážitek.

Zvolte variantu:

Č. Budějovice
e-shop
12 990 Kč s DPH

15+ zákazníků již u nás toto zboží zakoupilo

  • Popis
  • Poradna1
  • Podobné

Koloběžka Kickbike Cruise Max 20:

Naprosto perfektní koloběžka pro pohodlnou jízdu ve městě i na delší vyjíždky. Netypický tvar řidítek zajišťuje komfortní držení, které uvolňuje zádové svalstvo a tím posunuje jízdu na úplně novou úroveň. Vyzkoušej si perfektní zážitek.
Hliníkový rám, stylová vlaštovková řidítka a balonové pláště Schwalbe Big Apple Vám zaručí skvostné povození na lehoučké a designově vytříbené koloběžce - Kickbike Cruise MAX.
Balonové pláště fantasticky tlumí veškeré nerovnosti a příjemně při jízdě pruží. Se svými širokým koly zvládne i rekreační tažení psem.
Jednoduchou přestavbou - obutím na pláště Schwalbe Black Jack a výměnou řidítek za rovná - získáte lehkou dynamickou koloběžku, která se nebojí ani lehkého terénu.
Dvojitá zadní patka umožňuje měnit světlou výšku koloběžky pro různé druhy povrchu.

Součástí koloběžky jsou blatníky, stojánek, zvonek a odrazky.

 
Historie koloběžky z Finska:
Koloběžky Kicbike pochází z dílny bývalého kardiochirurga, famozního orientačního běžce a milovníka jízdy na finské ledoběžce Hannu Vierikka. Aby si zajistil možnost trénovat i v letní sezóně tak si někdy kolem roku 1991 sestrojil svoji první koloběžku. Čímž do budoucna odstartoval velice úspěšnou cestu koloběžkovým světem. V průběhu let se Hannu přes přelomový Kickbike Milenium Racing, první sériově vyráběnou koloběžku s poměrem kolo 26"x16", propracoval až k dnešnímu stavu, kdy nabízí celkem třináct modelů koloběžek pro různá použití. Koloběžky mají svůj typický design, který je shodný pro všechny modely, kdy je rámová trubka ohnuta z jednoho dílu a je na ni navařena pouze hlavová trubka, stupátko a zadní vidlice. Jednoduché a zároveň geniální… Úspěšná konstrukce prověřená statisíci kilometry jízdy. Navíc od roku 2007 je kompletně celá serie MAX vyráběna z hliníku. Což samozřejmě zajišťuje nekompromisní tuhost a lehkost rámu. Pro zachování příznivé ceny zůstala i ocelová serie G4.
Zakoupením koloběžky Kickbike se také podílíte na vytváření tohoto užasného příběhu. Proto tato koloběžka nesmí chybět ve stáji žádného správného koloběžkáře.
kolobezka-kickbike-cruise-max-20


 
Video pro Koloběžka Kickbike Cruise Max 20:


Koloběžka Kickbike Cruise Max 20 - soubory ke stažení:

Návod
25 let Kickbike - IMAGE BOOK

Vložit dotaz

Poradna

avatar uživatele

Venca  —  před 5 lety (06.12.2018,20:27)1

Dobrý den, jsou v nabojich průmyslová ložiska? A jaká je šířka plášťů Schwalbe Big Apple? Děkuji s pozdravem Venca

Manvel

Dobrý den, v nábojích jsou průmyslová ložiska - náboje Kickbike. Pláště jsou Kenda, rozměry 20x2.25 a 26x2.125 s možností huštění až na 4,5 bar.

manvel - před 5 lety (07.12.2018,09:02)

Dotaz do poradny

Jménopovinné
E-mailpovinné
Komentářpovinné pole

Podobné produkty

Koloběžka Kickbike Cruise Max 20T

Ideální sportovní koloběžka do města i terénu. Lehký hliníkový rám, jednoduchá řidítka a balonové pláště zaručují skvostné povození na
do 2-4 dnů
12 990
varianty
doprava zdarma

Koloběžka Kickbike City G4

Koloběžka City G4 je ideální dopravní prostředek do města, na krátké a střední vzdálenosti, malé nákupy. Praktický, lehký a
do 3-5 dnů
9 490
varianty
doprava zdarma

Koloběžka Mibo GT Split

Perfektní cestovní koloběžka, kterou lze velmi snadno převážet v rozloženém stavu. Vhodná pro děti od 15 let a dospělé
do 3-5 dnů
14 800
varianty
doprava zdarma
Prodloužená záruka