+420 774 944 828Po-Čt 10.00-17.30, Pá 10.00-16.00

CZ SK

Info o nákupu Recenze Servis Kontakty

Menu

Outdoor Houpací sítě a sedačky Houpací sítě

La Siesta houpací síť cestovní Colibri single

La Siesta houpací síť cestovní Colibri single

výhodněji o 20%
Záruka 24 m.

Katalogové číslo: 6964|Značka: La Siesta

La Siesta houpací síť cestovní Colibri single. Právě tak jako maličký kolibřík je tato síť ultralehká, šikovná a skladná. Stvořena pro cestovatele a milovníky pohody v každém okamžiku.

vyprodáno

Č. Budějovice
e-shop

Toto zboží bylo 16.12.22 definitivně vyřazeno z prodeje.
Ale nezoufejte, určitě pro vás najdeme jiný produkt.
Zkuste nejdříve použít horní vyhledávání, nebo nás kontaktujte. Rádi vám poradíme.

30+ zákazníků již u nás toto zboží zakoupilo

  • Popis
  • Poradna0
  • Podobné

La Siesta houpací síť cestovní Colibri single:

La Siesta houpací síť cestovní Colibri single. Právě tak jako maličký kolibřík je tato síť ultralehká, šikovná a skladná. Stvořena pro cestovatele a milovníky pohody v každém okamžiku. Ačkoli váží pouhých 800 g (včetně obalu a závěsných lan), neztratila nic ze svého pohodlí ani jedinečného stylu.

Exrémně lehká, extrémě skladná Cestovní síť Colibri je vyrobená z padákového hedvábí (nylon trilobal), jehož vlákna jsou extrémně lehká a zároveň velmi pevná a odolná. Látka je prodyšná, rychle schne a navíc je velmi příjemná na dotek. Houpací síť Colibri se hodí i do stísněných prostor, můžete ji využít i k domácímu odpočinku nebo jako příležitostné lůžko pro hosty.

Úložný vak a šikovná poutka Lehký a skladný obal z téhož materiálu je opatřen utahovacími přezkami, které mohou sloužit také jako úchytky pro další cestovatelské potřeby. Na bocích sítě, v barevně odlišeném lemu je několik všitých poutek, která jsou vhodná nejen pro uskladnění samotného obalu, ale také pro uchycení láhví na vodu, cestovatelských příruček, map či časopisů.

Plážová deka či stan proti slunci Houpací síť Colibri je navržena tak, aby se dala snadno přeměnit v plážovou deku, prostěradlo, lehkou přikrývku či stan proti slunci. Stačí uvolnit šňůrky v závěsných očkách sítě a rozprostřít.

Padákové hedvábí se vyrábí z nylonového vlákna Trilobal, které se vyznačuje velmi měkkým povrchem, lehkostí a přitom robustností, navíc je prodyšné a velmi rychle schne. Díky těmto vlastnostem se obzvlášť hodí pro cestovní utensilie jako je třeba cestovní houpací síť COLIBRI. 

Užitečné info:
Jak správně zavěsit houpací síť
Video pro La Siesta houpací síť cestovní Colibri single:

Vložit dotaz

Poradna

Dotaz do poradny

Produkt již není aktivní, komentáře nelze vkládat.