+420 774 944 828Po-Čt 10.00-17.30, Pá 10.00-16.00

CZ SK

Info o nákupu Recenze Servis Kontakty

Menu

Outdoor Houpací sítě a sedačky Houpací sitě double

Cestovní houpací síť La Siesta Colibri Camo double

Cestovní houpací síť La Siesta Colibri Camo double

výhodněji o 22%
Záruka 24 m.

Katalogové číslo: 10182|Značka: La Siesta

Stejně jako všechny cestovní sítě od LA SIESTY i Colibri Camo je velmi lehká. Vyrobená z jemného padákového hedvábí, které se vyznačuje extrémní odolností, je ideální pro použití venku v přírodě. Tři atraktivní barevné provedení pro různé prostředí.

vyprodáno

Č. Budějovice
e-shop

Toto zboží bylo 29.11.22 definitivně vyřazeno z prodeje.
Ale nezoufejte, určitě pro vás najdeme jiný produkt.
Zkuste nejdříve použít horní vyhledávání, nebo nás kontaktujte. Rádi vám poradíme.

5+ zákazníků již u nás toto zboží zakoupilo

  • Popis
  • Poradna0
  • Podobné

Cestovní houpací síť La Siesta Colibri Camo double:

Stejně jako všechny cestovní sítě od LA SIESTY i Colibri Camo je velmi lehká. Vyrobená z jemného padákového hedvábí, které se vyznačuje extrémní odolností, je ideální pro použití venku v přírodě. Tři atraktivní barevné provedení pro různé prostředí.
Varianta Camo River:
Jdi s proudem! Colibri Camo River je určena těm, co jsou ve vodě jako doma. Barevná kombinace modrých tónů vybízí k ponoření se do relaxace, obzvláště pokud jste někde u vody. Stačí zavěsit Colibri Camo River s výhledem na hladinu a nechat se unášet. Pamatujte - život je jako dlouhá tichá řeka.

Varianta Forest:
Zažijte divočinu: Cestovní síť pro dva Colibri Camo Forest se svým klasickým maskovacím vzorem a odstíny zelené je ideálním společníkem do přírody. Stačí se rozhlédnout po pěkném místě, zavěsit Colibri Camo Forest a splynout s okolím.

Varianta Sahara:
Zůstaňte ve spojení se zemí. Colibri Camo Sahara s pouštním vzorem je správnou volbou pro všechny milovníky pláže, písku a vyhřátých kamenů. Její tlumené béžové tóny vám zprostředkují nekonečnou rozlehlost a krásu největší pouště na světě. Staňte se pouštním princem/princeznou a ve vaší houpací Colibri Camo Sahara oslavte nekonečnou pouštní krásu, kdekoli se vám zalíbí.



Každá cestovní síť Colibri má integrovaný závěsný systém skládající se z lana a “chytrých“ háčků. Snadno ji zavěsíte i sundáte. Jakékoli místo na zemi se tak může přeměnit ve vaši osobní oázu, ať už jste doma nebo na cestách.


Cestovní síť Double:

Cestovní síť pro jednu až dvě osoby. Tip na pohodlné ležení: Lehněte si do sítě napříč. Při diagonálním ležení budou mít vaše záda nejlepší možnou oporu a také síť bude v této poloze nejvíce rozevřená.

Ultralehké padákové hedvábí

Padákové hedvábí je funkční vlákno vysoké kvality. Vyrábí se z nylonu trilobalu, který je ulralehký, extrémně pevný, prodyšný a rychleschnoucí – tyto vlastnosti z něj dělají dokonalý materiál pro výrobu cestovních houpacích sítí.

Vak na cestovní věci

Naše COLIBRI se dodává v obalu, do kterého si můžete, zatím co relaxujete v síti, uložit různé cestovní nezbytnosti – láhev na vodu, MP3 přehrávač či jiné cennosti.

Integrovaný závěsný systém

Integrovaný systém EasyAdjust umožňuje rychlé zavěšení i sejmutí houpací sítě. Systém tvoří dvě polyesterová tři metry dlouhá lana a dva pevné "Chytré háčky" (SmartHook), které jsou vyrobené z polyamidu zesíleného skelným vláknem. 

Plážová deka

Cestovní houpací síť Colibri se dá díky uvolnitelným úchytům snadno přeměnit v plážovou deku.


šířka lůžka : 200 cm
délka lůžka : 300 cm
nosnost : 180 kg
Rozměr zabaleného produktu 10 x 10 x 23 cm

Užitečné info:
Jak správně zavěsit houpací síť
Video pro Cestovní houpací síť La Siesta Colibri Camo double:

Vložit dotaz

Poradna

Dotaz do poradny

Produkt již není aktivní, komentáře nelze vkládat.