+420 774 944 828Po-Čt 10.00-17.30, Pá 10.00-16.00

CZ SK

Info o nákupu Recenze Servis Kontakty

Menu

Crussis e-Carbon C.1 Carbon 29"

Crussis e-Carbon C.1 Carbon 29"

výhodněji o 33%
Doprava zdarma
Záruka 24 m.

Katalogové číslo: 12025|Značka: Crussis

Horské elektrokolo Crussis e-Carbon C.1 je jedním ze tří vlajkových modelů Crussis je osazeno Carbonovým rámem geometrie rámu je navržena tak aby vyhovoval sportovně založeným jezcům tak i rekreačním kteří hledají pohodlí.

vyprodáno

Č. Budějovice
e-shop

Toto zboží bylo 23.10.19 definitivně vyřazeno z prodeje.
Ale nezoufejte, určitě pro vás najdeme jiný produkt.
Zkuste nejdříve použít horní vyhledávání, nebo nás kontaktujte. Rádi vám poradíme.

  • Popis
  • Poradna0

Crussis e-Carbon C.1 Carbon 29":

Horské elektrokolo Crussis e-Carbon C.1 je jedním ze tří vlajkových modelů Crussis je osazeno Carbonovým rámem geometrie rámu je navržena tak aby vyhovoval sportovně založeným jezcům tak i rekreačním kteří hledají pohodlí.

 Váha kola e-Carbon C.1 je 20,9 kg.
Osazení:
Baterie Samsung Li-ion 14 Ah je do rámu elektrokola částečně integrována.
O to se stará elektromotor Bafang Max drive umístěný ve středu kola.
Dojezd e-kola je 120 km – zde samozřejmě vždy záleží na profilu trati a způsobu využití asistence, která je v případě tohoto modelu pětistupňová.  Vše potřebné informace které při jízdě potřebujete jsou na přehledném barevném  LED panelu umístěného na řídítkách.
Barevný displej zobrazuje stav baterie, zvolený stupeň asistence elektromotoru, rychlost a ujetou vzdálenost.
Elektrokolo je vyráběno ve velikosti rámu 18“. O řazení se stará 9 rychlostí přehazovačky Shimano Deore a jízdní komfort vám zpříjemní kotoučové hydraulické brzdy, odpružená vidlice SR SUNTOUR uzamykatelná z řídítek, a pohodlné sedlo.

Kola o průměru 29“ jsou obuta do parádních bikových plášťů SCHWALBE SMART SAM Performance 29×2,25, které zaručuji nejen skvělé jízdní vlastnosti v terénu, ale také pohodlí na zpevněných cestách.

Součástí vybavení je USB konektor pro dobíjení mobilních zařízení.
 
crussis-e-carbon-c-1-carbon-29-
Rám Carbon UD je skutečnou vlajkovou lodí napříč modelovými řadami rámů elektrokol Crussis. Vyroben je z uhlíkových vláken (nebo chcete-li lidově řečeno z „karbonu“).
Výhody použití karbonu v cyklistice jsou dnes již nesporné. Nízká váha, vysoká pevnost a ve srovnání s hliníkovým rámem rovněž delší životnost. K tomu všemu je nutné přičíst schopnost karbonového rámu tlumit vibrace. Výsledkem je komfortní a pohodlná jízda, při které ale můžete bez problémů popustit uzdu svým sportovním ambicím se špetkou adrenalinu.
 
crussis-e-carbon-c-1-carbon-29-
Elektromotor BAFANG Max Drive (M400) skvěle balancuje mezi točivým momentem a spotřebou, která je pro e-bike vždy kritická. Při zachování nízké spotřeby nabízí opravdu vysoký točivý moment až 80 Nm.
Elektromotor je vybaven jak snímačem šlapání, tak i torzním snímačem síly šlapání. Regulaci výkonu motoru provádí řídící jednotka, která neustále vyhodnocuje, jakou silou jezdec šlape do pedálů. Zjednodušeně řečeno vše funguje tak, že čím větší výkon při jízdě (při šlapání do pedálů) vynaložíte, tím více vám motor pomůže.
Použitím středového elektromotoru u většiny našich e-biků jsme docílili optimálního umístění těžiště přímo do středu kola. Elektrokola Crussis jsou tak skvěle ovladatelná a parádně drží stopu.

 
crussis-e-carbon-c-1-carbon-29-
Přehledný barevný LCD displej zobrazuje kromě základních informací týkajících se stavu baterie a aktuálně využívaného stupně asistence také další údaje týkající se jízdy (rychlost, ujetá vzdálenost aj.). Váš cyklocomputer tak můžete nechat doma, nebudete ho již potřebovat.
Displej je dále vybaven USB konektorem umožňujícím dobíjení mobilních zařízení (telefon, navigace, osvětlení aj.). Dobíjet svá zařízení tak můžete i mimo civilizaci, což se zejména při delších výletech může hodit.
Elektromotor samotný (volba míry asistence) je pak ovládán prostřednictvím tlačítek (plus, mínus, on/off) umístěných na řídítkách vedle páky přední brzdy.

Vložit dotaz

Poradna

Dotaz do poradny

Produkt již není aktivní, komentáře nelze vkládat.