+420 774 944 828Po-Čt 10.00-17.30, Pá 10.00-16.00

CZ SK

Info o nákupu Recenze Servis Kontakty

Menu

Nutrend Carbosnack sáček 55 g

Nutrend Carbosnack sáček 55 g

výhodněji o 7%
Záruka 24 m.

Katalogové číslo: 8777|Značka: Nutrend

Nutrend CARBOSNACK sáček. Varianta nejprodávanějšího energetického gelu v sáčku pro běžce a cyklisty. Sáček se pohodlně vejde do dresu, nemá žádné ostré hrany.

vyprodáno

Č. Budějovice
e-shop

Toto zboží bylo 06.08.20 definitivně vyřazeno z prodeje.
Ale nezoufejte, určitě pro vás najdeme jiný produkt.
Zkuste nejdříve použít horní vyhledávání, nebo nás kontaktujte. Rádi vám poradíme.

30+ zákazníků již u nás toto zboží zakoupilo

  • Popis
  • Poradna0

Nutrend Carbosnack sáček 55 g:

Nutrend CARBOSNACK sáček. Varianta nejprodávanějšího energetického gelu v sáčku pro běžce a cyklisty. Sáček se pohodlně vejde do dresu, nemá žádné ostré hrany.
CARBOSNACK - energie v pravý čas.
V energetickém gelu CARBOSNACK převažují jednoduché cukry (glukóza), ale významnou součástí je také maltodextrin (polysacharid), který se vyznačuje prodlouženou vstřebatelností. Díky vzájemné kombinaci vybraných druhů sacharidů je zaručena rychlá a efektivní funkčnost produktu.
V praktickém balení jednorázových sáčků. Je určen pro rychlé doplnění energie v průběhu výkonu.

CARBOSNACK je díky své specifické gelové konzistenci velice dobře vstřebatelný a nezatěžuje zažívací trakt.
Převaha jednoduchých rychlých cukrů
Neobsahuje žádný tuk

CARBOSNACK je určen pro:
rychlé doplnění energie v průběhu výkonu, řešení energetické krize v průběhu fyzické zátěže a doplnění energetického potenciálu.

CARBOSNACK doporučené dávkování:
v případě potřeby použijte během aktivity. Vždy dostatečně zapijte. Maximálně 4 sáčky za den. Nepřekračujte doporučené dávkování!

CARBOSNACK použití: odtrhněte sáček a ihned spotřebujte.


Upozornění: Doplněk stravy
Nenahrazuje pestrou stravu.Není určen pro děti, těhotné a kojící ženy. Ukládejte mimo dosah dětí! Výrobce neručí za případné škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním. Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C mimo dosah přímého slunečního záření. Chraňte před mrazem.

CARBOSNACK složení:

CARBOSNACK příchuť meruňka – voda, glukóza, maltodextrin, taurin, glycin, zahušťovadlo xantanová guma, regulátory kyselosti kyselina jablečná a kyselina citronová, aroma, konzervanty benzoan sodný a kyselina sorbová, barvivo beta karoten.

CARBOSNACK příchuť zelené jablko - voda, glukóza, maltodextrin, taurin, glycin, emulze zelené jablko (aroma, barviva E-102 - může nepříznivě ovlivňovat činnost a pozornost dětí a E-131), zahušťovadlo xantanová guma, regulátory kyselosti kyselina jablečná a kyselina citronová, konzervanty benzoan sodný a kyselina sorbová.

CARBOSNACK příchuť pomelo – voda, glukóza, maltodextrin, taurin, glycin, zahušťovadlo xantanová guma, regulátory kyselosti kyselina jablečná a kyselina citronová, aroma, konzervanty benzoan sodný a kyselina sorbová, barvivo beta karoten.

CARBOSNACK příchuť borůvka - voda, glukóza, maltodextrin, taurin, glycin, emulze borůvka (aroma, barviva E-122 – může nepříznivě ovlivňovat činnost a pozornost dětí a E-133), zahušťovadlo xantanová guma, regulátory kyselosti kyselina jablečná a kyselina citronová, konzervant benzoan sodný, aroma, konzervant kyselina sorbová.

CARBOSNACK příchuť švestka – voda, glukóza, maltodextrin, taurin, glycin, zahušťovadlo xantanová guma, aroma, regulátory kyselosti kyselina jablečná a kyselina citronová, konzervanty benzoan sodný a kyselina sorbová, barviva E-122 – může nepříznivě ovlivňovat činnost a pozornost dětí a brilantní modř.

CARBOSNACK příchuť bitter lemon - voda, glukóza, maltodextrin, taurin, glycin, zahušťovadlo xantanová guma, regulátory kyselosti kyselina jablečná a kyselina citronová, emulze bitter lemon (aroma, barviva E-102 a E-110 – mohou nepříznivě ovlivňovat činnost a pozornost dětí), konzervanty benzoan sodný a kyselina sorbová.
 

Vložit dotaz

Poradna

Dotaz do poradny

Produkt již není aktivní, komentáře nelze vkládat.