+420 774 944 828Po-Čt 10.00-17.30, Pá 10.00-16.00

CZ SK

Info o nákupu Recenze Servis Kontakty

Menu

Nutrend CARBOSNACK sáček 50g

Nutrend CARBOSNACK sáček 50g

Záruka 24 m.

Katalogové číslo: 8778|Značka: Nutrend

Nutrend ENDUROSNACK sášek. Varianta nejprodávanějšího energetického gelu v sáčku pro běžce a cyklisty umožňující opakované zavření tuby. Sáček se pohodlně vejde do dresu, nemá žádné ostré hrany.

vyprodáno

Č. Budějovice
e-shop

Toto zboží bylo 27.03.23 definitivně vyřazeno z prodeje.
Ale nezoufejte, určitě pro vás najdeme jiný produkt.
Zkuste nejdříve použít horní vyhledávání, nebo nás kontaktujte. Rádi vám poradíme.

5+ zákazníků již u nás toto zboží zakoupilo

  • Popis
  • Poradna0

Nutrend CARBOSNACK sáček 50g:

Nutrend ENDUROSNACK sášek. Varianta nejprodávanějšího energetického gelu v sáčku pro běžce a cyklisty umožňující opakované zavření tuby. Sáček se pohodlně vejde do dresu, nemá žádné ostré hrany. S obsahem isomaltulózy (Palatinose™), která se pozvolna vstřebává a dodává vysoké množství energie, aniž zvyšuje osmolalitu. Umožňuje kontinuální zásobení organismu energií.

praktické jednorázové balení
s přídavkem L-karnosinu a L-alaninu
obsahuje BCAA v optimálním poměru 2:1:1
spousta příchutí

Doporučené dávkování produktu ENDUROSNACK jednorázový sáček:
pro doplnění poslední energie použijte cca 20 minut před zátěží 1 jednorázový sáček. Pro doplnění energie během aktivity používejte v průběhu jedné hodiny 2-4 jednorázové sáčky. Vždy zapijte. Dospělí maximálně 8 jednorázových sáčků za den. Děti od 15 let 2 jednorázové sáčky za den.

Příchutě:

natural
ananas
eukalyptus + kiwi
pomeranč
zelené jablko

Vhodné pro sportovce, se sladidly.
Určeno pro zvláštní výživu. Není určeno pro děti do 15 let. Ukládejte mimo dosah dětí. Neobsahuje látky dopingového charakteru. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním.Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C, mimo dosah přímého slunečního záření, chraňte před mrazem. Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C, mimo dosah přímého slunečního záření, chraňte před mrazem.


NDUROSNACK jednorázový sáček složení:

ENDUROSNACK jednorázový sáček příchuť zelené jablko: voda, isomaltulóza (je zdrojem fruktózy a glukózy), glukóza, zahušťovadlo xantanová guma, aroma* (E 102, E 131, E 412), taurin, glycin, L-Leucin, L-Alanin, regulátory kyselosti kyselina citrónová a kyselina jablečná, L-Isoleucin, L-Valin, konzervanty benzoan sodný a kyselina sorbová, L-Carnosin, sladidla acesulfam K a sukralóza.
*Obsahuje E 102 – může nepříznivě ovlivňovat činnost a pozornost dětí.

ENDUROSNACK jednorázový sáček příchuť pomeranč: voda, isomaltulóza (je zdrojem fruktózy a glukózy), glukóza, zahušťovadlo xantanová guma, taurin, glycin, aroma (E 1450, E 445, E 160a, E 160e, E 161b, E 300, E 307, E 202), L-Leucin, L-Alanin, regulátory kyselosti kyselina citrónová a kyselina jablečná, L-Isoleucin, L-Valin, konzervanty benzoan sodný a kyselina sorbová, L-Carnosin, sladidla acesulfam K a sukralóza.

ENDUROSNACK jednorázový sáček příchuť ananas: voda, isomaltulóza (je zdrojem fruktózy a glukózy), glukóza, zahušťovadlo xantanová guma, taurin, glycin, L-Leucin, L-Alanin, regulátor kyselosti kyselina citrónová, aroma* (E 102, E 110), regulátor kyselosti kyselina jablečná, L-Isoleucin, L-Valin, konzervanty benzoan sodný a kyselina sorbová, L-Carnosin, sladidla acesulfam K a sukralóza.
*Obsahuje E 102, E 110 – mohou nepříznivě ovlivňovat činnost a pozornost dětí.

ENDUROSNACK jednorázový sáček příchuť eukalyptus + kiwi: voda, isomaltulóza (je zdrojem fruktózy a glukózy), glukóza, zahušťovadlo xantanová guma, taurin, glycin, L-Leucin, L-Alanin, regulátory kyselosti kyselina citrónová a kyselina jablečná, L-Isoleucin, L-Valin, barevná složka* (E 104, E 133), konzervant benzoan sodný, aroma, konzervant kyselina sorbová, L-Carnosin, sladidla acesulfam K a sukralóza.
*Obsahuje E 104 – může nepříznivě ovlivňovat činnost a pozornost dětí.

ENDUROSNACK jednorázový sáček příchuť natural: voda, isomaltulóza (je zdrojem fruktózy a glukózy), glukóza, zahušťovadlo xantanová guma, taurin, glycin, L-Leucin, L-Alanin, regulátory kyselosti kyselina citrónová a kyselina jablečná, L-Isoleucin, L-Valin, konzervanty benzoan sodný a kyselina sorbová, L-Carnosin, sladidla acesulfam K a sukralóza.

Vložit dotaz

Poradna

Dotaz do poradny

Produkt již není aktivní, komentáře nelze vkládat.