+420 774 944 828Po-Čt 10.00-17.30, Pá 10.00-16.00

CZ SK

Info o nákupu Recenze Servis Kontakty

Menu

Sportovní potřeby Kolečkové brusle Pánské kolečkové brusle Fitness kolečkové brusle

Kolečkové brusle Tempish HX 1.6 84 vel.43

Kolečkové brusle Tempish HX 1.6 84 vel.43

výhodněji o 16%
Doprava zdarma
Záruka 24 m.

Katalogové číslo: 10691|Značka: Tempish

HX 1.6 je nový model in-line brusle TEMPISH využívající moderní materiály a technologie. Jako celek nabídne uživatelům - in-line bruslařům skutečně vysoký komfort jízdy, bezpečné ovládání brusle a jistotu při pohybu s dostatečnou volností

vyprodáno

Č. Budějovice
e-shop

Toto zboží bylo 06.08.20 definitivně vyřazeno z prodeje.
Ale nezoufejte, určitě pro vás najdeme jiný produkt.
Zkuste nejdříve použít horní vyhledávání, nebo nás kontaktujte. Rádi vám poradíme.

5+ zákazníků již u nás toto zboží zakoupilo

  • Popis
  • Poradna0
  • Podobné

Kolečkové brusle Tempish HX 1.6 84 vel.43:

HX 1.6 je nový model in-line brusle TEMPISH využívající moderní materiály a technologie. Jako celek nabídne uživatelům - in-line bruslařům skutečně vysoký komfort jízdy, bezpečné ovládání brusle a jistotu při pohybu s dostatečnou volností  individuálního nastavení boty i brusle dle stylu jízdy, dle individuálního tvaru chodidla a lokálních podmínek. Brusle HX 1.6 jsou určeny pro zkušené a pokročilé bruslaře, dobře snesou střední a vysokou sportovní zátěž.  Skelet brusle je vyroben z nového kompozitního materiálu na bázi nylonu. Je velmi pevný a současně houževnatý, díky čemuž se dosáhlo podstatné snížení hmotnosti celé brusle. Vrchní část skeletu je osazena novou kovovou samosvornou přezkou s pamětí nastavení upnutí. Není tedy třeba při každém zapnutí opět nastavovat ideální polohu a sílu uzavření límce brusle! Nártový pásek je s mikropřezkou pro pohodlné dotažení chodidla v botě. Vnitřní bota (liner) je vyroben z dvouvrstvé vnitřní bandáže na bázi molitanu a latexu s částečnou tvarovou pamětí. V oblasti Achillovi šlachy a kotníku s velmi dobrým anatomickým vedením pro zvýšený komfort a jednoznačnou fixaci chodidla v botě. Vně lineru je použitý nový materiál s vysokou pevností a výbornou průchodností vzduchu pro lepší odvětrávání. Díky struktuře a dvojí barvě tvoří také dominantní estetický prvek celé brusle. Vnitřní vkládací stélka je kvalitně anatomicky tvarována a je dvouvrstvá. Má dvě hlavní funkce: 1. schopnost se přizpůsobit individuálnímu tvaru chodidla a fixovat jej v botě proti nežádoucímu pohybu při bruslení. 2. tlumí vibrace od podvozku a tím zajišťuje pohodlnější jízdu na bruslích. Model HX 1.6 84 je vybaven velmi pevným podvozkem vyrobeným technologií lisováním z hliníkové slitiny. Velmi hluboké prolisování bylo navrženo pro vysoké zpevnění podvozku.
Do podvozku je možno vložit kolečka o velikosti až 90 mm!!
Podvozek je ke skeletu připevněn centrálními šrouby, což umožňuje individuální nastavení pozice podvozku vůči skeletu (chodidlu) nebo dle stylu bruslení každého bruslaře.
Podvozek je také možno individuálně měnit za podvozky z řady TEMPISH CAT nebo RAPID UNI.
Brusle jsou osazeny kolečky TEMPISH RADICAL, která se vyznačují vysokou přilnavostí a tlumením nerovností povrchu, nízkým opotřebením a velmi malým valivým odporem.
Kolečka se otáčejí na kvalitních, přesných ložiskách ABEC 9 CHROME hi-precision TOP SPEED s gumovými prachovkami a s minimálním valivým odporem, zajišťují rychlejší a pohodlnější jízdu. 

Velikost koleček: Radical 85A/84mm.
Osa průměr 6mm
délka vnitřní stélky 27 mm
 

Vložit dotaz

Poradna

Dotaz do poradny

Produkt již není aktivní, komentáře nelze vkládat.