+420 774 944 828Po-Čt 10.00-17.30, Pá 10.00-16.00

CZ SK

Info o nákupu Recenze Servis Kontakty

Menu

Elektrokoloběžky Elektrokoloběžky skládací Elektrokoloběžky skládací motor 250 W

Spokey TORCH elektrická koloběžka kolečka 8,5"

Spokey TORCH elektrická koloběžka kolečka 8,5"

výhodněji o 16%
Doprava zdarma
Záruka 24 m.

Katalogové číslo: 12364|Značka: Spokey

Elektrická koloběžka Spokey TORCH, výkon motoru 250 w, max. rychlost 25 km/hod, dojezd 25 km, nosnost 100 kg. Několik barevných variant.

vyprodáno

Č. Budějovice
e-shop

Toto zboží bylo 16.07.20 definitivně vyřazeno z prodeje.
Ale nezoufejte, určitě pro vás najdeme jiný produkt.
Zkuste nejdříve použít horní vyhledávání, nebo nás kontaktujte. Rádi vám poradíme.

  • Popis
  • Poradna0
  • Podobné

Spokey TORCH elektrická koloběžka kolečka 8,5":

Elektrická koloběžka Spokey TORCH, výkon motoru 250 w, max. rychlost 25 km/hod, dojezd 25 km, nosnost 100 kg. Několik barevných variant.


Elektrická koloběžka Spokey TORCH je moderní a ekologický dopravní prostředek, který jistě přinese spoustu radosti mladším i starším uživatelům. Novodobý a praktický fenomén - elektrokoloběžka vám poslouží při cestě do práce, do školy, na nákup, nebo na kratší výlet. Elektrická koloběžka je ideální alternativou ke kolu nebo ke klasickým koloběžkám.
 

spokey-torch-elektricka-kolobezka-kolecka-8-5-


Model TORCH uspokojí i ty nejnáročnější uživatele! Koloběžka vyniká perfektně vyváženými proporcemi, nízkou hmotností a současně dlouhou výdrží na jedno nabití. Spokey TORCH jede rychlostí až 25 km / h a její maximální dojezd je až 25 km! Vyznačuje se neobvyklou dynamikou jízdy a velmi trvanlivou konstrukcí. Je skládací a tedy snadno přenosná a přepravitelná. Vybavena stojánkem.

Na naše produkty klademe velmi vysoké nároky, z toho důvodu dbáme na to, aby na jejich výrobu byly použity materiály nejvyšší kvality. Proto mají Spokey elektrické koloběžkyvynikající kvalitu, jsou odolné a mají klasický design.


Bezpečnost je naší prioritou. Proto byla elektrická koloběžka Spokey vybavena elektronickou kotoučovou a nožní brzdou, které vám zaručí bezpečné a efektivní brzdění v každé situaci. Použití bezdušových kol má řadu výhod. Nejdůležitější z nich je větší odolnost proti defektu, mají lepší přilnavost k vozovce a nižší valivý odpor. Nezbytná je také viditelnost na cestách, a proto má model Torch přední i zadní osvětlení, které se skvěle osvědčí během celého dne.

Elektrická koloběžka Torch má motor o výkonu 250 W, díky kterému dosáhnete maximální rychlosti až 25 km/h. Maximální dojezd je až 25 km, což vám značně usnadní cestování po městě. TORCH má lithium-iontovou baterii s kapacitou 7,8 Ah. Celková doba nabíjení je 3–4 hodiny, po které budete moci koloběžku znovu plně využívat. Maximální hmotnost uživatele je 100 kg a samotná koloběžka váží pouze 12,5 kg. Stav baterie a aktuální rychlost můžete kontrolovat na LCD displeji umístěném na řídítkách. Jízda na koloběžce je hračka. Rychlost ovládáte páčkou na pravé rukojeti. Jediné, co musíte udělat, je odstrčit se a jet!

Elektrická koloběžka je skvělým tipem na dárek, ale především je to skvělá volba pro pohyb na krátkých vzdálenostech.

Vše, co musíte udělat, je užít si jízdu!

Parametry:
motor: 250 W
materiál: hliník
maximální rychlost: 25 km/h
dojezd: 25 km
displej
eco + rychlý režim
rozměry: 105x44x115 cm
rozměry po složení: 105x44x48 cm
hmotnost: 12,5 kg
doba nabíjení: 4 hodiny
brzda: elektronická kotoučová + nožní
stojan: ano
kolečka: 8,5" / 21,6, bezdušová
baterie: 7,8 Ah
max. hmotnost uživatele: 100 kg

záruka na koloběžku a její komponenty: 2 roky
záruka na baterii: 6 měsíců


* Předpokládaný maximální dojezd je zásadně závislý na nejrůznějších podmínkách, jako jsou například: hmotnost uživatele, rozmanitost terénu, vítr, zvolený stupeň podpory, tlak pneumatik a jejich vzorek, okolní teplota aj. Veškeré dojezdy platí pro optimální podmínky.

** Chcete-li prodloužit životnost baterie, nedovolte, aby se zcela vybila. Pokud koloběžku nepoužíváte déle než 3 měsíce, je nutné ji zcela nabít a umístit na suché a chladné místo, abyste předešli možnému poškození, na které se nevztahuje záruka.

Upozornění:
Při používání elektrické koloběžky je spotřebitel plně odpovědný za dodržování pravidel silničního provozu (zákon č. 361/2000 Sb. (o silničním provozu)) a za dodržování právních předpisů pro provoz výrobku na pozemních komunikacích (zákon č. 56/2001 Sb. (o podmínkách provozu vozidel na pozemních komunikacích)). Důsledně dodržujte bezpečnostní pokyny zejména v zemích, kde neexistují žádné platné zákony a předpisy, týkající se elektrických koloběžek.

 



Užitečné info:
Jak pečovat o elektrobaterii do elektrokoloběžek

Vložit dotaz

Poradna

Dotaz do poradny

Produkt již není aktivní, komentáře nelze vkládat.