+420 774 944 828Po-Čt 10.00-17.30, Pá 10.00-16.00

CZ SK

Info o nákupu Recenze Servis Kontakty

Menu

Elektrokoloběžky Elektrokoloběžky skládací Elektrokoloběžky skládací motor 350 W

Elektrická koloběžka inSPORTline Swifter SE

Elektrická koloběžka inSPORTline Swifter SE

Doprava zdarma
Záruka 24 m.

Katalogové číslo: 12275|Značka: Insportline

Revoluční skládací koloběžka s nášlapným pedálem, která dělá vaši jízdu ještě více pohodlnější.

vyprodáno

Č. Budějovice
e-shop

Toto zboží bylo 04.03.20 definitivně vyřazeno z prodeje.
Ale nezoufejte, určitě pro vás najdeme jiný produkt.
Zkuste nejdříve použít horní vyhledávání, nebo nás kontaktujte. Rádi vám poradíme.

  • Popis
  • Poradna0
  • Podobné

Elektrická koloběžka inSPORTline Swifter SE:

Revoluční skládací koloběžka s nášlapným pedálem, která dělá vaši jízdu ještě více pohodlnější. Elektrická koloběžka inSPORTline Swifter SE je revoluční koloběžka s nášlapným pedálem, díky kterému se vaše jízda stane ještě více pohodlnější. Koloběžka Swifter SE vám výborně poslouží při každodenních krátkých přesunech, vyhnete se díky ní všem dopravním zácpám a s maximální rychlostí až 30 km/h ušetříte každý den desítky minut. I přes svůj vysoký výkon váží díky lehkému hliníkovému rámu pouze 12,5 kg a jen několika rychlými pohyby ji během chvilky dokáže složit každý. Z koloběžky se rázem stane kompaktní společník, kterého můžete uložit do vašeho auta nebo převážet veřejnou dopravou. 

O dlouhý dojezd až 25 km se stará lithiová baterie značky LG o kapacitě 6,4 Ah, která svou kvalitou, spolehlivostí, výdrží i počtem nabíjecích cyklů daleko předčí neznačkové baterie. S jedním nabitím, které na plnou kapacitu trvá 4 - 5 h, tak zvládnete hned několik cest. Koloběžka je pojízdná i bez využití motoru, takže i v případě vybití na místo bez problému dorazíte. Baterie je umístěna přímo v nášlapu koloběžky, takže při jízdě nijak nepřekáží a ani vzhledově nepůsobí rušivým dojmem. Nabíjí se standardní kompaktní nabíječkou, kterou budete moci nosit kamkoliv s sebou. 

Bezpečnou jízdu vám zajistí zadní kotoučová a elektronická brzda, protiskluzová nášlapná plocha a gumová madla pro pevný úchop a kontrolu nad řízením po celou dobu jízdy. Nafukovací pneu s průměrem 10" a 10,5" snadno překonají drobné nerovnosti ve městech, se kterými se denně potýkáte. Přední i zadní světlo napájené z centrální baterie zapnete spínačem na řídítkách, kde je umístěno i tlačítko houkačky. Během brzdění se navíc rozsvítí zadní brzdové světlo. Integrovaný displej vám zobrazí uraženou vzdálenost, aktuální rychlost, rychlostní mód či stav baterie, takže budete mít vždy přehled o své jízdě. 

Upozornění: Baterii (případně celý produkt včetně baterie) skladujte na stinném, suchém místě v teplotách mezi 10 °C a 20 °C. Před delším nepoužíváním ji plně nabijte a alespoň jednou za měsíc opět dobijte na 100% kapacity.

Technický popis:
materiál rám - uhliník 
výkon motoru - 350 W
typ motoru - bekartáčový
maximální rychlost - 30 km/h
rychlostní režimy - 12/20/30 km/h
baterie - Li-Ion 6,4 Ah, 230,4 Wh, 36V
dojezd na jedno nabití - 25 km
čas pro plné nabití - 4 - 6 h
brzdy - zadní elektronická, zadní kotoučová
pneumatiky - přední i zadní nafukovací
velikost pneumatik - přední 10" (25,4 cm), zadní 10,5" (26,7 cm)
maximální nahuštění - 2,5 bar / 36 psi
rozměry nášlapu - 46 x 13 cm
výška nášlapu (horní)18 cm
výška nášlapu (spodní)13 cm
výška řídítek - 115 cm
šířka řídítek - 43 cm
osvětlení - přední a zadní světlo, automatické brzdové
rozměry koloběžky - 116 x 43 x 118 cm
rozměry složené koloběžky - 116 x 43 x 40 cm
minimální doporučená výška jezdce - 150 cm
nosnost - 100 kg
hmotnost - 12,5 kg
další vybavení - skládací mechanismus, stojánek, blatníky, automatické vypnutí při nečinnosti 

Poznámka: Předpokládaný maximální dojezd je zásadně silně závislý na nejrůznějších podmínkách. Mezi některé z těchto faktorů patří zvolený stupeň podpory, hmotnost jezdce, povaha terénu, vítr, tlak pneumatik a jejich vzorek a okolní teplota. Veškeré dojezdy platí pro optimální podmínky. Optimální či ideální podmínky jsou: používání ekonomického jízdního režimu, rovný/plochý terén bez protivětru, okolní teplota 20 °C, bezprofilové pneumatiky nahuštěné na doporučený tlak, dodržování doporučené nosnosti udané výrobcem. Dojezd lze obecně také zvýšit, pokud budete koloběžce pomáhat odrážením, například při rozjíždění nebo do kopce.

Užitečné info:
Jak pečovat o elektrobaterii do elektrokoloběžek

Vložit dotaz

Poradna

Dotaz do poradny

Produkt již není aktivní, komentáře nelze vkládat.