+420 774 944 828Po-Čt 10.00-17.30, Pá 10.00-16.00

CZ SK

Info o nákupu Recenze Servis Kontakty

Menu

Elektrokoloběžky Elektrokoloběžky sportovní

Elektrická koloběžka Mibo e-Universe - 10,4Ah

Elektrická koloběžka Mibo e-Universe - 10,4Ah

Doprava zdarma
Záruka 24 m.

Katalogové číslo: 12646|Značka: Mibo

Perfektní koloběžka vhodná pro sportovní i rekreační nadšence. Konstrukčně je posazena mezi oblíbený model Malaga a silniční GT, čímž získává to nejlepší z obou modelů. Tento model je navíc vylepšen elektro motorem s výkonem 250 W

vyprodáno

Č. Budějovice
e-shop

Toto zboží bylo 05.10.21 definitivně vyřazeno z prodeje.
Ale nezoufejte, určitě pro vás najdeme jiný produkt.
Zkuste nejdříve použít horní vyhledávání, nebo nás kontaktujte. Rádi vám poradíme.

  • Popis
  • Poradna0

Elektrická koloběžka Mibo e-Universe - 10,4Ah:

Perfektní koloběžka vhodná pro sportovní i rekreační nadšence. Konstrukčně je posazena mezi oblíbený model Malaga a silniční GT, čímž získává to nejlepší z obou modelů. Tento model je navíc vylepšen elektro motorem s výkonem 250 W  pracujícím pod napětím 36V a osazený velmi kvalitní bateríí Li-Ion 10,4 Ah s lithium-iontovými články Samsung.
Tento výrobce, který má dlouholeté zkušenosti s elektromotory pro jízdní kola, používá výhradně kvalitní značkové motory 8FUN.
Výhodou tohoto řešení je velice nízká váha koloběžky 15,6 kg, na které lze pohodlně jezdit i při vypnutém motoru či vybité baterii. Případně jen tak občas přidat energie do kol dle libosti.
Na jedno svezení ujedete až 40km, maximální rychlost koloběžky je 25km/h.
Baterii, která je zabezpečená zámkem proti krádeži, lze z rámu pohodlně vyjmout, což usnadňuje nabíjení i doma. 
Součástí balení je i výkoná nabíječka, která baterii dobije za cca 4 hodiny.
 
Univerzální koloběžka MIBO má předvídatelné řízení, nízký a komfortní odraz, nájezdovou hranu stupátka pro lepší průjezd lehkým terénem. Mibo Universe uspokojí jak rekreční, tak i nejnáročnější koloběžkáře a je vhodná jak na jízdu po asfaltu, tak i mimo něj.
Určená pro děti od 13 let až po dospělé s výškou postavy do 190 cm.
Už žádný kopec Vás neodradí od pravidelného pohybu v přírodě společně s Vašimi přáteli. Koloběžka je ideální na dlouhé  výlety, ale i na dojíždění do práce, které bude rychlejší a bez zapocení.

Elektrická koloběžka Mibo e-Universe naplňuje novou vizi ekologického světa. Vybavená špičkovou technologií promění každou jízdu v nevšední zážitek!

Snadná montáž po zakoupení:
Díky preciznosti výroby stačí na koloběžku po vybalení z kartonu jen nasadit kola a řídítka. Dotáhnout a následně ihned vyrazit na první jízdu!

Koloběžky MIBO jsou vhodné nejen pro závodníky, ale pro všechny, kteří mají rádi rychlou jízdu na kvalitní koloběžce. Ručně vyráběný ocelový rám zajišťuje vynikající jízdní vlastnosti a perfektní přenos odrazové síly. Koloběžce je při výrobě věnováná velká péče a vše je vyladěno do nejmenšího detailu. Praktický stojan, který lze pohodlně sklápět nohou, je již součástí koloběžky, což u jiných výrobců není obvyklé. Pevné dvojstěnné ráfky a přímý výplet je zárukou kvalitního přenosu sil na vozovku bez zbytečných ztrát. Samozřejmostí jsou kvalitní ložiskové náboje. Velmi účinné brzdy Shimano se běžně používají v cyklistice. Nízká výška nášlapu zajišťuje pohodlí při jízdě. Zkrátka, koloběžku MIBO musí mít každý správný koloběžkář!

ZÁKLADNÍ PARAMETRY:
Motor: Apache Silent 250W
Baterie: 36V / 10,4 Ah Li-ion 
Dojezd: 25-50km v závislosti na terénu
Doba nabíjení: 4 hodiny

KLÍČOVÉ VÝHODY:
- nízká váha 15,6 kg (včetně baterie) umožňuje jízdu i s vypnutým motorem, váha bez baterie jen 13,1 kg!
- kvalitní ručně vyráběný rám
- velký dojezd díky silnému elektromotoru
- koloběžká je vhodná i pro fyzicky méně zdatné
- díky nízkému nášlapu velmi pohodlná jízda

 

Užitečné info:
Jak pečovat o elektrobaterii do elektrokoloběžek

Vložit dotaz

Poradna

Dotaz do poradny

Produkt již není aktivní, komentáře nelze vkládat.