+420 774 944 828Po-Čt 10.00-17.30, Pá 10.00-16.00

CZ SK

Info o nákupu Recenze Servis Kontakty

Menu

Elektrokoloběžky Elektrokoloběžky skládací Elektrokoloběžky skládací motor 250 W

Skládací elektrokoloběžka KOSTKA e-HILL MAX FOLD (E2)

Skládací elektrokoloběžka KOSTKA e-HILL MAX FOLD (E2)

Doprava zdarma
Záruka 24 m.

Katalogové číslo: 12989|Značka: Kostka

Unikátní chytrá elektrokoloběžka vyráběná v České republice. Přesunujte se z místa na místo s lehkostí, jakou jste doposud nepoznali.

vyprodáno

Č. Budějovice
e-shop

Toto zboží bylo 02.03.22 definitivně vyřazeno z prodeje.
Ale nezoufejte, určitě pro vás najdeme jiný produkt.
Zkuste nejdříve použít horní vyhledávání, nebo nás kontaktujte. Rádi vám poradíme.

5+ zákazníků již u nás toto zboží zakoupilo

  • Popis
  • Poradna0
  • Podobné

Skládací elektrokoloběžka KOSTKA e-HILL MAX FOLD (E2):

Unikátní chytrá elektrokoloběžka vyráběná v České republice. Přesunujte se z místa na místo s lehkostí, jakou jste doposud nepoznali.
Systém založený na senzorech umístěných v náboji koloběžky zaznamenává aktivitu pohybu člověka a reaguje tak na veškeré vaše podněty, ať už chcete přidat nebo zpomalit, koloběžka se přizpůsobí tomu, co od ní požadujete, zažijte pocit synergie a užijte si radost z rychlého a snadného pohybu.

Tři módy, mnoho možností
Existuje velká řada nastavení, které můžete využít, pak už se stačí pouze odrazit. Pomocí mobilní aplikace lze nastavovat jednotlivé parametry, díky kterým si přizpůsobíte chování koloběžky přímo vašim potřebám.
V režimu PEDELEC přidá elektrokoloběžka každému vašemu odrazu požadovanou sílu přípomoci a vy se tak budete moci pohybovat s nevídanou lehkostí. Pokud se vaše rychlost sníží na 6 km/h koloběžka tuto rychlost udržuje, jelikož se jedná o rychlost člověka při svižné chůzi, lze se tak snadno pohybovat mezi lidmi. Maximální rychlost přípomoci je 25 km/h.
Mód FUN přidává další funkci, udržuje totiž poslední dosaženou rychlost po dobu, kterou si určíte. Samozřejmě je využita taktéž asistence odrazu, jako při PEDELEC režimu. Součástí obou módů je také rekuperace elektrické energie, maximální rychlost přípomoci při módu FUN je 20 km/h.
Jestli si chcete trochu máknout, a jezdit na kolobce tak, jak se sluší a patří bez přípomoci. Jednoduše nastavte mód OFF - režim standardní koloběžky.

Bez kabelů
Již žádná starost s kabely, žádné nechtěné poškození. Jedinečný systém založený na All-in-one řešení kdy je vše včetně senzorů a baterií umístěno v kompaktním elektro náboji s nominálním výkonem 250 W.
Bez registrace a pojištění
Režim Footbike Pedelec splňuje nejpřísnější německou legislativu pro elektrokoloběžky bez nutnosti registrace a pojištění!

*Požadavky legislativy se můžou pro konkrétní země lišit, vždy se tak informujte u příslušeného úřadu pro danou zem. Například v České republice lze využívat všechny módy bez omezení.

Bezpečná a ovladatelná
Velké přední kolo zajistí snadný průjezd přes nerovnosti, komfort pak prémiové německé pneumatiky Schwalbe. Vylazená geometrie vycházející z mnohaletých zkušeností výroby koloběžek pro snadné ovládání a vysokou stabilitu je základním stavebním kamenem koloběžky. Již žádné kodrcání na malé nestabilní elektrokoloběžce! Brzdy Shimano pak poskytují perfektní brzdný výkon. Nyní si jízdu prostě budete užívat!
 
skladaci-elektrokolobezka-kostka-e-hill-max-fold-e2-



Ovládání pomocí mobilní aplikace
Pomocí Bluetooth se snadno připojte k vašemu mobilnímu zařízení a můžete tak jednoduše sledovat rychlost, ujetou vzdálenost či vaši polohu. Celé nastavení probíhá v mobilní aplikaci, kde lze navolit jednotlivé parametry jako je:
- Boost (intenzita připomoci při odrazu),
- Assistance (vzdálenost, na které bude udržována dosažená rychlost pomocí odrazů - až 1km),
- Braking (intenzita brzdění pomocí BT ovladače, aktivní pouze s BT ovladačem - není součástí balení!)
- High speed braking (intenzita regeneračního brzdění - aktivní od 30km/h).
K vytvořenému účtu lze napárovat více koloběžek a vždy si tak vybrat tu pravou. K jízdě však smartphone není nutný! Slouží pouze k nastavení vhodného režimu.
 
skladaci-elektrokolobezka-kostka-e-hill-max-fold-e2-



Rekuperace a rychlé nabíjení
Rekuperaci lze využívat při brždění či jízdě z kopce. Snadno tak můžete zpět dobít část vynaložené energie. Rychlost nabíjení se pohybuje pouze okolo 2 hodin a to s použitím standardní 2A nabíječky, takže zbytečně neopotřebováváte vaši baterii a zvládne tak i více než 1000 nabíjecích cyklů! V režimu PEDELEC se rekuperace aktivuje při rychlosti 30 km/h, v režimu FUN ve 25 km/h. Intenzitu rekuperace lze nastavit v aplikaci.

S dlouhým dojezdem
Díky propracovanému power managmentu a systému rekuperace zajišťuje kapacita lithiové baterie 160 Wh v módu PEDELEC dosahováno dojezdu i více než 50 km a v režimu FUN pak klidně přes 20 km. Samozřejmě vždy záleží na nastavení přípomoci, profilu trasy a hmotnosti jezdce.

Protáhněte svoje tělo
Zachovali jsme výtečné vlastnosti sportovní koloběžky. Díky tomu je jízda nejen rychlá a snadná, ale také si cestou protáhnete celé tělo a to bez zbytečné námahy. Chcete si cestou z práce máknout? Snižte výkon motoru, přepněte mód a udělejte něco pro své zdraví! Koloběžka protahuje a posiluje svaly, zlepšuje kondici kloubů a pomáhá proti bolesti zad.

Nízká hmotnost a vysoká nosnost
Nosnost koloběžky je konstruována až na 120 kg hmotnosti při dynamickém zatížení. Životnost koloběžek testujeme na naší unikátní automatické testovací stanici, kdy je simulována reálná jízda a sledováno únavové chování materiálu. Nízká hmotnost elektrokoloběžky zaručuje vynikající jízdní vlastnosti a manipulaci.

Skládací
Během pár vteřin můžete koloběžku ve dvou krocích snadno složit. Systém FOLD zajistí složení řídítek, SPIN pak otočení rámu kolem své osy. Získáte tak kompaktní balíček, který můžete vzít s sebou do MHD, vlaku, auta, bytu či uložit kdekoliv je třeba. Naše unikátní skládací systémy vám s tím pomohou!
 
skladaci-elektrokolobezka-kostka-e-hill-max-fold-e2-



Nikdo vám s ní neujede
Naše e-KOSTKA totiž disponuje možností zamknout motor jako ochranu před cizím užíváním. Ve chvíli, kdy se motor e-KOSTKY netočí, změní se ukazatel rychlosti na ikonu zámku a motor je možné zamknout. Pokud je zámek aktivován, motor vykazuje vysoký odpor proti otáčení, a běžná jízda tak není možná. Pokud se budete snažit ovládat aplikaci nebo jet na e-KOSTCE, když je zamčená, upozorní vás na to hláška v aplikaci.

*Funkce zámku motoru nenahrazuje klasický cyklo zámek a nezabezpečuje koloběžku proti odcizení!

e-HILL
20"-16" univerzální skládací koloběžka se zadním pohonem s nosností 150 kg
Ať už vyrazíte na pohodovou projížďku po okolí nebo budete odraz za odrazem směřovat za vzdálenými cíli či projížďce po městě. Elektrokoloběžka KOSTKA e-HILL MAX, vám pokaždé zprostředkuje nezapomenutelný zážitek. Při koloběhu poznáte svět z netušených úhlů. Tak nastupovat, vyrážíme!
Abyste s grácií profrčeli i lehkým terénem, disponuje koloběžka 20" předním kolem, které snáze překonává nerovnosti. O naprosto přesné vedení jízdní stopy se zase postarají pláště Schwalbe Marathon Racer, jež nejlépe přilnou k hlaďoučkému asfaltu, avšak nepohrdnou ani polňačkou či lesní cestou.
Za efektivní, rychlou a pohodlnou jízdou zase stojí dvoustěnné ráfky Dragon opatřené soustruženými brzdnými plochami s nerezovým výpletem a přední náboj Kostka HK 6524 RS na průmyslových ložiscích.
Jednou za čas určitě zavadíte nášlapem elektrokoloběžky o nějaký ten hrbol, tomu se zkrátka vyhnout nedá... Abychom v těchto kolizních situacích ochránili samotný rám, a prodloužili tak jeho životnost, opatřili jsme spodní stranu nášlapu speciálními sváry a výztuhou, která zároveň zvyšuje tuhost koloběžky.
Tato koloběžka je osazena novými ergonomickými řídítky Kostka FBH 680-240 St, které byly vyvinuty přímo pro koloběh. Konce řídítek jsou uzpůsobeny vašemu zápěstí a přirozenému úchopu, nedochází tak ke zbytečnému namáhání vašich rukou.
 
skladaci-elektrokolobezka-kostka-e-hill-max-fold-e2-


Základní specifikace
Výška: 1020 mm
Délka: 1470 mm
Hmotnost: 12,8 kg
Nosnost rámu: 120 kg
Velikost předního kola: 20"
Velikost zadního kola: 16"
Světlost nášlapu: 50 mm
Délka nášlapu: 420 mm
Rozvor kol: 1040 mm
Šířka řidítek620 mm
Typ baterie: Li-ion (160 Wh, 5.3 Ah, 33.6 V)
Nominální výkon motoru: 250 W (Brushless)
Max. rychlost: 20, 25 km/h
Plné nabití za: cca 2,5 h
Dojezd: cca 50 km
Barva: červená

Vybavení
Brzdy: Shimano 4000
Náboje: KOSTKA HK 6524 RS
Obutí: Schwalbe Marathon Racer
Ráfky: Dvoustěnné - DRAGON
Představec: KOSTKA FL 2822 S
Řídítka: KOSTKA FBH 620-240 St
Vidlice: Pevná 20" - 65 mm
Ložiska (Náboje): Průmyslová
Hlavové složení: A-Head
Madla: Tvrzená pěna - pojistná
Paprsky: Nerezové
Duše: Autoventilek
Zátky: Plastové odrazové
Včetně stojánku.

Užitečné info:
Jak pečovat o elektrobaterii do elektrokoloběžek

Vložit dotaz

Poradna

Dotaz do poradny

Produkt již není aktivní, komentáře nelze vkládat.

Podobné produkty

Koloběžka Kickbike e-Cruise

První KICKBIKE na elektrice. Spojením lithiové baterie, motoru o výkonu 250W a prověřeného hliníkového rámu Kickbike Cruise MAX se
dočasně nedostupné
31 990
doprava zdarma