+420 774 944 828Po-Čt 10.00-17.30, Pá 10.00-16.00

CZ SK

Info o nákupu Recenze Servis Kontakty

Menu

Sportovní potřeby Kolečkové brusle Dámské kolečkové brusle

Kolečkové brusle Tempish HX 1.6 84 Lady

Kolečkové brusle Tempish HX 1.6 84 Lady

výhodněji o 16%
Doprava zdarma
Záruka 24 m.

Katalogové číslo: 10669|Značka: Tempish

Brusle HX1.6 lady jsou určeny pro zkušené a pokročilé bruslařky, dobře snesou střední a vysokou sportovní zátěž.

vyprodáno

Č. Budějovice
e-shop

Toto zboží bylo 28.08.20 definitivně vyřazeno z prodeje.
Ale nezoufejte, určitě pro vás najdeme jiný produkt.
Zkuste nejdříve použít horní vyhledávání, nebo nás kontaktujte. Rádi vám poradíme.

10+ zákazníků již u nás toto zboží zakoupilo

  • Popis
  • Poradna0
  • Podobné

Kolečkové brusle Tempish HX 1.6 84 Lady:

Brusle HX1.6 lady jsou určeny pro zkušené a pokročilé bruslařky, dobře snesou střední a vysokou sportovní zátěž.
HX 1.6 lady je nový model in-line brusle TEMPISH využívající moderní materiály a technologie. Jako celek nabídne uživatelkám - in-line bruslařkám skutečně vysoký komfort jízdy, bezpečné ovládání brusle a jistotu při pohybu s dostatečnou volností individuálního nastavení boty i brusle dle stylu jízdy, dle individuálního tvaru chodidla a lokálních podmínek. Skelet brusle je vyroben z nového kompozitního materiálu na bázi nylonu. Je velmi pevný a současně houževnatý, díky čemuž se dosáhlo podstatné snížení hmotnosti celé brusle. Vrchní část skeletu je osazena novou kovovou samosvornou přezkou s pamětí nastavení upnutí. Není tedy třeba při každém zapnutí opět nastavovat ideální polohu a sílu uzavření límce brusle! Nártový pásek je s mikropřezkou pro pohodlné dotažení chodidla v botě. Vnitřní bota (liner) je vyroben z dvouvrstvé vnitřní bandáže na bázi molitanu a latexu s částečnou tvarovou pamětí. V oblasti Achillovi šlachy a kotníku s velmi dobrým anatomickým vedením pro zvýšený komfort a jednoznačnou fixaci chodidla v botě. Liner má upravený vnitřní tvar pro ženské chodidlo, které je převážně tenčí, a méně mohutné než mužské. Vně lineru je použitý nový materiál s vysokou pevností a výbornou průchodností vzduchu pro lepší odvětrávání.
Díky struktuře a dvoují barvě tvoří také dominantní estetický prvek celé brusle. Vnitřní vkládací stélka je kvalitně anatomicky tvarována a je dvouvrstvá.
Má dvě hlavní funkce:
1. schopnost se přizpůsobit individuálnímu tvaru chodidla a fixovat jej v botě proti nežádoucímu pohybu při bruslení.
2. tlumí vibrace od podvozku a tím zajišťuje pohodlnější jízdu na bruslích.
Model HX1.6 84 lady je vybaven velmi pevným podvozkem vyrobeným technologii lisováním z hliníkové slitiny. Velmi hluboké prolísování bylo navrženo pro vysoké zpevnění podvozku. Do podvozku je možno vložit kolečka o velikosti až 90mm !! Podvozek je ke skeletu připevněn centrálními šroby, což umožňuje individuální nastavení pozice podvozku vůči skeletu (chodidlu) , nebo dle stylu bruslení každého bruslaře. Podvozek je také možno individuálně měnit za podvozky z řady TEMPISH CAT, nebo RAPID UNI. Brusle jsou osazeny kolečky TEMPISH RADICAL,která se vyznačují vysokou přilnavostí a tlumením nerovností povrchu, nízkým opotřebením a velmi malým valivým odporem.
Kolečka se otáčejí na kvalitních, přesných ložiskách ABEC 9 CHROME hi-precision TOP SPEED s gumovými prachovkami a s minimálním valivým odporem, zajišťují rychlejší a pohodlnější jízdu. Stupeň únosnosti sportovního zatížení 4.  
Velikost koleček: Radical 85A/84mm.
Osa průměr 6mm,
délka 27 mm.
Velikost: 37 - 42

Vložit dotaz

Poradna

Dotaz do poradny

Produkt již není aktivní, komentáře nelze vkládat.