+420 774 944 828Po-Čt 10.00-17.30, Pá 10.00-16.00

CZ SK

Info o nákupu Recenze Servis Kontakty

Menu

Spokey Denny lyžařské brýle

Spokey Denny lyžařské brýle

výhodněji o 8%
Záruka 24 m.

Katalogové číslo: 13573|Značka: Spokey

Brýle s širokým zorným polem a velkým dvojitým sklem. Chrání před větrem, sluncem a UV zářením. Brýle jsou dobře větrané a měkké lemování zajišťuje dokonalé přilnutí brýlí k obličeji.

vyprodáno

Č. Budějovice
e-shop

Toto zboží bylo 23.02.23 definitivně vyřazeno z prodeje.
Ale nezoufejte, určitě pro vás najdeme jiný produkt.
Zkuste nejdříve použít horní vyhledávání, nebo nás kontaktujte. Rádi vám poradíme.

  • Popis
  • Poradna0
  • Podobné

Spokey Denny lyžařské brýle:

Brýle s širokým zorným polem a velkým dvojitým sklem. Chrání před větrem, sluncem a UV zářením. Brýle jsou dobře větrané a měkké lemování zajišťuje dokonalé přilnutí brýlí k obličeji.


Pohodlí a radost z lyžování

Vhodně zvolené a vysoce kvalitní lyžařské brýle přináší ještě více radosti na sjezdovkách. Takový je názor odborníků, kteří s cílem uspokojit vaše potřeby sdíleli s námi své cenné názory, což přispělo k vytvoření pohodlných a funkčních lyžařských brýlí DENNY značky Spokey.

U našich výrobků pečujeme o každý detail, a proto vám můžeme zaručit, že lyžařské brýle Spokey DENNY splní očekávání všech lyžařů a snowboardistů, kteří si cení ten nejvyšší stupeň pohodlí. Technologie Double Lense – dvojité sklo, činí vnitřek brýlí méně citlivým na vnější podmínky. Dodatečná vrstva Anti-Fog, HD Lens a FULL REVO zabraňují snadnému zamrzání a zamlžení. Navíc snižují odraz světla a zviditelňují stinná místa. Povlak REVO se skládá z několika vrstev, jejichž úkolem je efektivně odrážet sluneční záření škodlivé pro oči. REVO zlepšuje ostrost zraku a také zvyšuje kontrast. Poskytuje tedy lepší viditelnost a také zlepšuje vnímání okolí bez ohledu na povětrnostní podmínky.

Klademe důraz na bezpečnost

Proč a jak chránit oči? Pečujme se o své zdraví a řádně chraňme svůj zrak. UV záření je v horských oblastech nejškodlivější – zejména proto, že jeho intenzita roste s nadmořskou výškou a sníh zvyšuje škodlivost záření a odráží sluneční paprsky. Lyžařské brýle Spokey Denny mají 400% UV filtr a chrání vaše oči dokonale i v těch nejextrémnějších podmínkách! Celek výrazně zlepšuje pohodlí zraku – poskytuje lepší viditelnost a také zvyšuje vnímání prostředí bez ohledu na povětrnostní podmínky.

Díky různým barevným variantám a modernímu designu na sjezdovkách jednoznačně vyniknete! Ergonomický tvar, délka pásku a měkké lemování, které se dokonale přizpůsobí obličeji, vám umožní používat brýle s přilbou.

Parametry:

HD Lens – povlak skla, který výrazně zlepšuje viditelnost. Snižuje odraz světla na sněhu a zlepšuje viditelnost ve stínu.
Full REVO technology – Povlak odrážející sluneční záření škodlivé pro oči.
Filtr UV 400% – vysoký stupeň ochrany vhodný pro použití v horách a na sněhu
Airy frame – konstrukce rámu brýlí zajišťuje vysoký stupeň vnitřní ventilace
Anti-Fog - dodatečná úprava skla, která zamezuje jejich zamlžení
Double Lense – dvojité sklo činí vnitřek brýlí méně citlivým na vnější podmínky, což znamená, že nezamrzají a nemlží se
Norma CE - v souladu s CE-EN1836-2005

Vložit dotaz

Poradna

Dotaz do poradny

Produkt již není aktivní, komentáře nelze vkládat.