+420 774 944 828Po-Čt 10.00-17.30, Pá 10.00-16.00

CZ SK

Info o nákupu Recenze Servis Kontakty

Menu

Outdoor Batohy Batohy turistické 30-50L

Batoh Husky Marney 30l černá

Batoh Husky Marney 30l černá

Záruka 24 m.

Katalogové číslo: 12714|Značka: Husky

Na první pohled nezaměnitelný turistický batoh s čistým designem. Marney je skvělým příkladem toho, že i zavazadlo může udělat dostatečnou parádu a zároveň být opravdu praktickým doplňkem.

vyprodáno

Č. Budějovice
e-shop

Toto zboží bylo 13.09.23 definitivně vyřazeno z prodeje.
Ale nezoufejte, určitě pro vás najdeme jiný produkt.
Zkuste nejdříve použít horní vyhledávání, nebo nás kontaktujte. Rádi vám poradíme.

5+ zákazníků již u nás toto zboží zakoupilo

  • Popis
  • Poradna0

Batoh Husky Marney 30l černá:

Na první pohled nezaměnitelný turistický batoh s čistým designem. Marney je skvělým příkladem toho, že i zavazadlo může udělat dostatečnou parádu a zároveň být opravdu praktickým doplňkem. Tento model využijete nejlépe pro všední městské nošení či pro běžnou turistiku. Kvalitní použité materiály a moderní konstrukce jsou i zde zárukou vysoké odolnosti ale také nízké hmotnosti, která zajišťuje pohodlí při jeho nošení. Výbava batohu Marney: anatomicky tvarovaný zádový systém AMS, prodyšné polstrování na anatomicky tvarovaných ramenních a bederních popruzích, dvě hlavní komory, bederní pás, hrudní popruh, boční kapsy, boční kompresní popruhy, pláštěnka Na první pohled nezaměnitelný turistický batoh s čistým designem. Marney je skvělým příkladem toho, že i zavazadlo může udělat dostatečnou parádu a zároveň být opravdu praktickým doplňkem. Tento model využijete nejlépe pro všední městské nošení či pro běžnou turistiku. Kvalitní použité materiály a moderní konstrukce jsou i zde zárukou vysoké odolnosti ale také nízké hmotnosti, která zajišťuje pohodlí při jeho nošení.

Výbava batohu Marney: anatomicky tvarovaný zádový systém AMS, prodyšné polstrování na anatomicky tvarovaných ramenních a bederních popruzích, dvě hlavní komory, bederní pás, hrudní popruh, boční kapsy, boční kompresní popruhy, pláštěnka

SPECIFIKACE
Objem: 30 l
Hmotnost: 1100 g
Rozměry: 56 × 30 × 18 cm
Materiál: 420D RipStop Nylon + 600D Polyester s voděodolným zátěrem
Video pro Batoh Husky Marney 30l černá:

Vložit dotaz

Poradna

Dotaz do poradny

Produkt již není aktivní, komentáře nelze vkládat.