+420 774 944 828Po-Čt 10.00-17.30, Pá 10.00-16.00

CZ SK

Info o nákupu Recenze Servis Kontakty

Menu

Fitness Balanční podložky

Spokey Balance Platform balanční podložka, plastová

Spokey Balance Platform balanční podložka, plastová

výhodněji o 8%
Záruka 24 m.

Katalogové číslo: 13008|Značka: Spokey

Nejlepší tréninky jsou tréninky s balanční deskou Spokey BALANCE PLATFORM! Proč? Protože se jedná o jedinečný produkt, který zároveň posiluje svaly, zlepšuje rovnováhu, stabilizaci a koordinaci.

vyprodáno

Č. Budějovice
e-shop

Toto zboží bylo 06.10.21 definitivně vyřazeno z prodeje.
Ale nezoufejte, určitě pro vás najdeme jiný produkt.
Zkuste nejdříve použít horní vyhledávání, nebo nás kontaktujte. Rádi vám poradíme.

5+ zákazníků již u nás toto zboží zakoupilo

  • Popis
  • Poradna0
  • Podobné

Spokey Balance Platform balanční podložka, plastová:

Nejlepší tréninky jsou tréninky s balanční deskou Spokey BALANCE PLATFORM! Proč? Protože se jedná o jedinečný produkt, který zároveň posiluje svaly, zlepšuje rovnováhu, stabilizaci a koordinaci.


Ideální pro rozcvičky, tréninky i rehabilitace

Balanční deska Spokey BALANCE PLATFORM zajišťuje bezpečný a dlouhodobý trénink. Během cvičení se deska naklání ze strany na stranu, což zvyšuje obratnost a koordinaci uživatele. Cvičením na desce posilujete svaly, kotníky, kolena a kyčle. Perfektně se hodí jako podpora pro rozvoj motorické koordinace a motorických dovedností.

Využití balanční desky

Rovnováha a obratnost jsou velmi důležitými prvky během jakékoliv fyzické aktivity. Dokonale vyvinuté smysly přispívají k lepším schopnostem při lyžování, jízdě na skateboardu nebo na snowboardu. Sebeovládání a udržování stabilizace během fyzické aktivity nás chrání před nežádoucími pády a zraněními. Spokey BALANCE PLATFORM se skvělé hodí pro jakýkoliv typ cvičení a rehabilitace: během rozcvičky, během senzorického, motorického, lékařského či funkčního tréninku.

Ještě lepší motorická koordinace

Balanční deska Spokey BALANCE PLATFORM byla vytvořena s ohledem na bezpečný a kvalitní trénink. Svým tvarem připomíná polokouli se širokou deskou pro nohy. Tato konstrukce desky vyžaduje po uživateli správné vyvažování rovnováhy tělem, díky čemuž jsou zapojovány svaly hlubokého stabilizačního systému.

Kvalita a technologie

BALANCE PLATFORM zpestří vaše každodenní tréninky. Deska je vyrobena z PP, což zajišťuje vynikající vlastnosti, kvalitu a odolnost desky. Povrch desky zabraňuje sklouznutí a maximální nosnost je až 110 kg. Skvěle se hodí pro každodenní domácí cvičení!

Parametry:
materiál: PP
rozměr: 39 x 6 cm
maximální hmotnost uživatele: 110 kg

Vložit dotaz

Poradna

Dotaz do poradny

Produkt již není aktivní, komentáře nelze vkládat.

Podobné produkty

Balanční deska inSPORTline Disk

Balanční podložka inSPORTline. Plastová podložka pro balanční cvičení pilates je velice vhodná pro maximální posílení svalů uložených v hlubších
skladem externí sklad (>10 ks)
449