+420 774 944 828Po-Čt 10.00-17.30, Pá 10.00-16.00

CZ SK

Info o nákupu Recenze Servis Kontakty

Menu

Outdoor Spacáky Spací pytle Outdoor

Spacák Husky Outdoor Mantilla -5°C modrá

Spacák Husky Outdoor Mantilla -5°C modrá

Doprava zdarma
Záruka 24 m.

Katalogové číslo: 6046|Značka: Husky

Spací pytel Husky Mantilla. Výrobní materiály spacích pytlů Husky Outdoor zaručují nadstandardní komfort i u modelů, které nejsou primárně určeny do extrémních podmínek.

vyprodáno

Č. Budějovice
e-shop

Toto zboží bylo 29.11.22 definitivně vyřazeno z prodeje.
Ale nezoufejte, určitě pro vás najdeme jiný produkt.
Zkuste nejdříve použít horní vyhledávání, nebo nás kontaktujte. Rádi vám poradíme.

10+ zákazníků již u nás toto zboží zakoupilo

  • Popis
  • Poradna0
  • Podobné

Spacák Husky Outdoor Mantilla -5°C modrá:

Spací pytel Husky Mantilla. Výrobní materiály spacích pytlů Husky Outdoor zaručují nadstandardní komfort i u modelů, které nejsou primárně určeny do extrémních podmínek. Model Mantilla -5°C je doma všude tam, kde sice nepanují extrémní podmínky, ale stále je ceněna kvalita a komfort. Pokud tedy od jara do pozdního podzimu trávíte hodně času touláním v přírodě, bude právě vám tento spací pytel znamenitou oporou. Svými parametry balancuje sice kolem hodnot nulové teplotní hranice, přesto je jako třísezónní plně využitelný. Nadstandartního pohodlí a odolnosti vůči případné venkovní nepohodě bylo tradičně dosaženo použitím perfektních materiálů.
Spací pytel Mantilla -5°C je ideální volbou pro vodáky či nadšence do trekingu a turistiky. Jeho součástí je systém pravého a levého zipu, podélné zapínání, stahování kolem hlavy, oboustranný zip, ale i další nezbytnosti jako například zateplovací límec, kapsičky na drobnosti či kompresní obal.

Vložit dotaz

Poradna

Dotaz do poradny

Produkt již není aktivní, komentáře nelze vkládat.